Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
janka_88, u pravu si... U tom slucaju, telefon ne radi na bateriji nego radi preko punjaca, tj. struje, a s druge strane, struja takodje stize i u bateriju... rudulan, nemoj da brines, ali kao sto janka_88 rece, nije preporucljivo da se igra sa "zahtjevnijim" app dok je tel na punjacu
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
zavodnick napisao:U tom slucaju, telefon ne radi na bateriji nego radi preko punjaca, tj. struje, a s druge strane, struja takodje stize i u bateriju...
Jel ovo samo na n8 ili postoje još neki telefoni koji tako rade?
Vlada Zem, ja mislim da je tako kod svih a ako ne onda kod vecine telefona mada necu da tvrdim da je 100% tako ali na svim telefonima koje sam imao je bila takva situacija pa cak i na DHD koji moja djevojka ima da nebi bilo da je samo nokia takva. .
Vlada Zem, vecina telefona tako radi... ( za NOKIA-e znam 99% ). Ali onda postoji jedan veliki problem. Prilikom takvog rada, kad se puni telefon i nesto radis na njemu, problem se javlja u samom punjenju, pa baterija moze da se "javi prije da je napunjena", sto inace nece biti slucaj! Takva baterija pa cak i nove, bice napunjene tek nekih 70-ak % a to sam i isprobao, tako da i to smatram provjerenim
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
Meni samo 1 nije jasno, opet cit,
"telefon ne radi na bateriji nego radi preko punjača"
jel to znači da se može izvaditi baterija i telefon će raditi samo preko punjača?
Ovo za "vađenje baterije" je bila šala,
OK, znači to je "arhitektura rada" baterija na mobilnim, jedan "kanal" puni bateriju a drugi koristi sam mob, nisam znao, izvinite za off...
Mrzi me da čitam celu temu, a interesuje me kako restartovati fon kad zapuca, jer bateriju je nemoguce izvaditi bez resklapanja. Izvinjavam se ako je bilo ovo pitanje.
zavodnick, jednostavno je druze, telefon ce uvek raditi na bateriju, bez obzira sto je na punjacu. Za svoj rad trosi struju iz baterije, a punilica joj samo dodaje jos. Izvinjavam se ako se ne razumemo
exkarpisam, treba da drzis dugme za paljene telefona nekih 8sek ili mozda 1-2sek vise i onda ce simulirati vadjenje baterije i restartovace se telefon. Sto se tice grijanja pretpostavljam da se baterija grije zbog takvog principa rada (i praznis i punis istovremeno i mozda to predstavlja neko opterecenje pa dolazi do zagrijavanja)
Ljudi imam jedno pitanje,posto imam legalan telefon pa je samim tim i pravljen za nase trziste pa zbog toga nema opciju za transmiter,a veoma mi se svidja ta stvarcica pa bih voleo da ga imam.Da li se menjanjem produkt koda brise srpski jezik,predvidjanje teksta na srpskom i te ostale ''srpske'' stvari ili bi mi sve to ostalo kada bih promenio kod?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.