Nokia E72
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
hvala puno!
nego imam jedan mali problem koji nisam nasao na netu,jedan drugar mi kaze da je on video ,da ljudi pisu da je mana do novog softwera
naime,od pre par dana je pocelo da mi se pojavljuje u desnom uglu ekrana prilikom menjanja vel/malih slova ili brojeva neki padajuci meni koji me mnogo nervira
vec sam se zalio ali da ga nebi formatirao ,jel istina da je u softveru,mozda necu dobiti nista ako je tacno
iFnKeyState
to se pojavljuje
kako da saznam sta je ,nervira me jel se pojavi na par sekundi i moram da cekam da nestane da bi video da li je veliko ili malo slovo ili vec koja funkcija!!
za sve hvala puno i sta reci
polako napredujem,ali me bole oci od kompa i fona!!
nego imam jedan mali problem koji nisam nasao na netu,jedan drugar mi kaze da je on video ,da ljudi pisu da je mana do novog softwera
naime,od pre par dana je pocelo da mi se pojavljuje u desnom uglu ekrana prilikom menjanja vel/malih slova ili brojeva neki padajuci meni koji me mnogo nervira
vec sam se zalio ali da ga nebi formatirao ,jel istina da je u softveru,mozda necu dobiti nista ako je tacno
iFnKeyState
to se pojavljuje
kako da saznam sta je ,nervira me jel se pojavi na par sekundi i moram da cekam da nestane da bi video da li je veliko ili malo slovo ili vec koja funkcija!!
za sve hvala puno i sta reci
polako napredujem,ali me bole oci od kompa i fona!!
- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
papovicd, za taj si problem napisao na prosloj strani i stvarno ne znam o cemu se radi... Jedino, da mozda odes do nekog servisa i da ti oni kazu o cemu se radi ili da ti vrate software... Doduse, software mozes da vratis i sam sa JAF-om ili PhoneiX-om, ali posto si pocetnik, ne bih ti to savjetovao 

Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Ja sam mislio dal je moguce spustiti verziju softvera bas na e72?Znam da na nekim telefonima moze da se odradi downgrade fw ,ali nisam siguran za e72. 

XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
e drugari jedno pitanje,e 72 ima one ovi mape,kako to funkcionise i da li to radi u srbiji.
probao sam da skinem mape ali mi nije jasno kako ovo radi.
i dalje me muci onaj ifnkeystate u gornjem desnom uglu,pise na nokia forumu ali ja ne razumem ,kad bi mi neko pomogao da se resim toga ,majke mi ,bio bi srecan!!
hvala i poz
probao sam da skinem mape ali mi nije jasno kako ovo radi.
i dalje me muci onaj ifnkeystate u gornjem desnom uglu,pise na nokia forumu ali ja ne razumem ,kad bi mi neko pomogao da se resim toga ,majke mi ,bio bi srecan!!
hvala i poz

- zavodnick
- Expert
papovicd, ovi mape jos uvijek nisu napravljene za Srbiju. A kao sto sam ti rekao za taj tvoj problem, moras da pitas nekoga ko ima taj telefon ili odes na NOKIA-in site i tamo vidis na forumu da li je neko imao slican problem ili da odes do nekoga servisa...
unapred se izvinjavam ako se odgovor na pitanje koje sledi već negde pominjao, pokušao sam da ga pronađem, ali uzalud
naime, moja e72 je u potpunosti izgubila zvucni signal za poruke. Menjao sam profile, menjao tonove poruka, gasio, palio, apdejtovao softver...ništa ne pomaže! Nema vibracije, nema tona, samo zatreperi NAV key. Čini mi se da je istim talasom nepogode koja je pogodila moj telefon stradao i delivery report, ali me to manje boli od problema koji sam prethodno izneo!
Hvala dobri ljudi na eventualnoj pomoći!

naime, moja e72 je u potpunosti izgubila zvucni signal za poruke. Menjao sam profile, menjao tonove poruka, gasio, palio, apdejtovao softver...ništa ne pomaže! Nema vibracije, nema tona, samo zatreperi NAV key. Čini mi se da je istim talasom nepogode koja je pogodila moj telefon stradao i delivery report, ali me to manje boli od problema koji sam prethodno izneo!
Hvala dobri ljudi na eventualnoj pomoći!
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
stanko, tu bi trebao pomoci hard reset jer i meni se slicno desavalo na N8. Nakon toga ti preporucujem da podesis da ti svaka 24h radi backup podesavanja, poruka, imenika sa memorije telefona i AKO ti se problem ponovi samo uradis restore tog backup-a i opet ce raditi sve. Konkretan razlog zasto se to desi ne znam ni sam.
- zavodnick
- Expert
janka_88, da li si mozda naletio na NOKIA forumu da ima neko slican problem kao ti? Jer je nemoguce da se samo tebi to desava
Doduse, ja kad ga kupim, budi spreman na sve, jer nekome kome se nikad to nije desilo meni ce da se desi
A trebao si samo da vidis sta sve prodaju pod N8 

nisam radio hard reset, i upravo kopam po forumu uputstvo kako se to radi, jerbo me blam da postavljam pitanja na koja je već odgovoreno više puta...
Inače, subjektivnom procenom sam došao do zaključka da se problem javio nakon instaliranja Garmina, mada, stavio sam drugu mem.karticu bez Garmina, probao čak i bez mem.kartice...ništa ne pomaže...
Hvala puno na savetima, a ako nekom nije teško, neka mi pošalje na pp uputstvo za hard reset, da ne spamujemo!
Pozzz
Inače, subjektivnom procenom sam došao do zaključka da se problem javio nakon instaliranja Garmina, mada, stavio sam drugu mem.karticu bez Garmina, probao čak i bez mem.kartice...ništa ne pomaže...
Hvala puno na savetima, a ako nekom nije teško, neka mi pošalje na pp uputstvo za hard reset, da ne spamujemo!
Pozzz
- zavodnick
- Expert
stanko, nema problema... Za Hard Reset treba da uradis sledece...
stisnes u isto vrijeme, on/off dugme, zelena sluska, * i 3 i to je to
E sad neki se zale da na njihovoj E72 to ne fercera pa probaj i sa *#7780#
E sad
Vrlo je moguce da ti je nekakav .sis file zaostao pri instalaciji, ali to bi trebao da "precesljas" cijeli telefon da vidis gdje je spomenuti file 
stisnes u isto vrijeme, on/off dugme, zelena sluska, * i 3 i to je to

E sad