Nokia N8
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
sila, kakav konkretno problem sa baterijom? Ja uopste sto se tice fabrickog problema u prvim serijama telefona je taj da se mob samo ugasi i jednostvano je mrtav i nema od njega nista a naravno da to garancija pokriva ako je mob bez ogrebotina i tako to jer bi kod nas odmah izmislili da je riknuo nakon pada i tako to... Ali takve serije su vec davno prodate ili povucene iz prodaje i taj problem je rijesen tako da bi to bilo to a za bateriju nisam cuo nista nit sam primjetio nesto po netu da pise osim da nekim kratko traje ali to je vec od nekih drugih faktora i slucaj kao sa bilo kojim drugim telefonom. 

Posto je meni telefon ispao povoljno tj. 220 eura , ovaj mi covjek tvrdi da je nov i ima svu opremu ali mi nema garanciju pa me zato zanima nesto oko ove greske sto sam citao , nebih volio da ga kupim i da mi se za mjesec ili dva telefon izgasi i vise da ga ne mogu upaliti , sto sam citao pise ta je ta greske da se telefon izgasi i da ga je vise nemoguce upaliti a valjda su naveli da se ta greska desava sbog nekog nacina montiranja baterije , samo se ukuca na google greska na n8 i on izbaci dosta clanaka kako je nokia priznala gresku ali da je to samo na malom broju prvih telefona pa me zato zanima kako cu ja znati jeli ovaj telefon proizveden medju prvim ili nekada sada i jos ako mi neko moze reci kako da provjerim dali je ovaj telefon stvarno nov . Dosadih vam vise sa ovim pitanjima i trazenjem za pomoci ali ako neko od strucnjaka moze da samo pogleda u temu omnia i8910 (to mi je trenutno telefon) posto imam neki problem sa usb , hoce da puni preko kabla a nece da mi prebacuje podatke . Hvala unaprijed na odgovorima
- janka_88
- Expert
sila, malo je cudno to da nema garanciju a da tvrdi da je nov pa makar to bilo mjesec dana.
Mozes vidjeti otprilike sa life timer-om koliko ima sati razgovora pa da procijenis i koliko je star, mada je to na starijim symbian modelima isto se moglo ponistiti a ne znam kakvo je stanje sa N8 i ostalim S^3 modelima. Ako je napravljen poslije nove godine onda si 100% siguran da nije model sa greskom. Isto tako pripazi da nije neki kinez jer mi je i ta cijena malo sumnjiva za potpuno nov telefon.

Evo kupio sam telefon ali ne ovaj bez garancije vec sam uzeo onaj iz mtel-a , tako da imam godinu garancije a pise da je datum verzije softvera 01.27.2011. tako da nece biti valjda problema a i ako bude tu je garancija , nego me zanima ovaj hdmi kabal , tamo je na slici prikazano da spojim onaj mali kabal sa telefonom i onda da ubacim jos neki kabal u onaj mali i prikljucim na televizor a ja taj neki kabal nisam dobio
- janka_88
- Expert
sila, koliko mogu skontati ti imas 1.1 verziju softvera tako da mozes odraditi update na 1.2 koji je izasao 1.3.2011.A sto se tice HDMI kabla ja nisam koristio ali ako se sjecam dobro ti taj mali ukljucis u telefon (koji si dobio uz mob) i onda moras kupiti HDMI kabal koji ide iz televizora u kabal od telefona, odnosno standardni HDMI kabal od 1,5metra duzine otprilike koji ima u svakom computer shop-u da se kupi. Pozdrav
Nisam posto samo imam kuci ove 066 i 065 ali nevjerujem da mogu druge kartice osim ovih koje mtel nudi
EDIT:
Nesto mi se cudno desava sa telefonom , od juce mi se 3 ili 4 puta sam kao restartovao , znaci on se ne izgasi pa da ga ja trebam paliti vec prvo pocrni ekran onda se pojavi onaj logo na pocetku i onda ga upali ali mi je cudno sto to sve odradi za jedno 10 sekundi a kada ga ja izgasim i hocu da ga upalim treba mu dosta vise vremena da bi bio skroz spreman za rad
Izmenila Ninolina:: nemoj pisati postove jedan za drugim, koristi opciju Izmeni... Pročitaj pravila foruma..
Evo pokusao sam da nadjem dali je neko pisao o ovome ali ne mogu naci nikako , zanima me kako da gledam film sa prevodom na ovom telefonu , ubacio sam i film i prevod pod istim nazivom ali nece da mi pokrene prevod pa ako moze pomoc
EDIT:
Nesto mi se cudno desava sa telefonom , od juce mi se 3 ili 4 puta sam kao restartovao , znaci on se ne izgasi pa da ga ja trebam paliti vec prvo pocrni ekran onda se pojavi onaj logo na pocetku i onda ga upali ali mi je cudno sto to sve odradi za jedno 10 sekundi a kada ga ja izgasim i hocu da ga upalim treba mu dosta vise vremena da bi bio skroz spreman za rad
Izmenila Ninolina:: nemoj pisati postove jedan za drugim, koristi opciju Izmeni... Pročitaj pravila foruma..
Evo pokusao sam da nadjem dali je neko pisao o ovome ali ne mogu naci nikako , zanima me kako da gledam film sa prevodom na ovom telefonu , ubacio sam i film i prevod pod istim nazivom ali nece da mi pokrene prevod pa ako moze pomoc
- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
sila, koji software imas na telefonu ?! Mislim, koja je verzija ?! I naravno koji player imas ?! Mozda ti pusti prevod, samo ti je prevod "ispod ekrena" ? Tako isto na racunaru nekad pusti, pa onda moras titl da pomjeris gore, ali javi sve to, pa cemo probati da ti pomognemo 

Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
- janka_88
- Expert
sila, ako vec imas 1.1 verziju softvera onda bi morao automatski ucitavati prevod a jedini je uslov da budu potpuno isti nazivi filma i prevoda i da se nalaze u istom folderu a video player automatski prepoznaje prevod. Samo 1.0 verzija nije mogla prevod ucitavati. Uradi copy/paste naziva filma u naziv prevoda i tako ces znati da je identican jer ovako moguce da negdje zaostane neka tackica ili razmak vise pa nece ici. 

E ovako , ovo mi pise :
Izdanje - PR1.1
Verzija softvera - 013.016
Datum verzije softvera - 2011-01-27
, film i prevod su u istom folderu i imaju isto ime samo sto na filmu normalno pise ono na kraju .avi a na prevodu .srt
A stvarno neznam koji player imam , udjem u video snimci i tamo pustim film i on ga pokrene preko jedinog playera kog imam .
Izdanje - PR1.1
Verzija softvera - 013.016
Datum verzije softvera - 2011-01-27
, film i prevod su u istom folderu i imaju isto ime samo sto na filmu normalno pise ono na kraju .avi a na prevodu .srt
A stvarno neznam koji player imam , udjem u video snimci i tamo pustim film i on ga pokrene preko jedinog playera kog imam .