MTS novosti
Deana-Na tebe se bas navrzli ovi iz mts-a. Ja sam bio kod njih na postpaidu 2godine i posle sam presao na telenor prenesi i zadovoljan sam neka kradje, nista iako ni u mts-u nije bilo kradje barem ne kod mene za te dve godine. A otisao sam iz mts-a jer su mi ukinuli prenesi opciju na mix paketu a kada sam potpisao ugovor bilo da se prenose minuti i sms tri meseca i tek tako bez mog pitanja ukinuli su to posle 6meseci od potpisivanja ugovora..
Bila sam danas u poslovnici i podnela sluzbenu prijavu. Radnica nije znala da iscita listing, kaze kako uoipste nisam imala poziva, tek krajem meseca. Ona gledala samo nule na kraju reda, ne zna da je to zbog besplatnih poziva. Iako sam joj skrenula paznju na datum, trajanje poziva i broj koga sam pozivala, tvrdila je da nema tog poziva. Onda sam trazila listing i morala sam da joj pokazem, ubedjivala me je da je to 46 sekundi, a lepo je pisalo 00.46.21. Jedva se opasuljila. Kad sam pomenula da sam se pokajala sto sam presla na postpaid i da cu menjati operatera, rekla mi je da ce od 1. jula biti moguc i povratak na prepaid!!! 

Ja otputovala u Prag 6 meseci nakon prelaska na postpaid i dozivim da mi roming nije aktiviran. Javim tati preko tudjeg moba, ode on u poslovnicu i tek sutradan mi stoka repata ukljuce.
Naravoucenije: Pre polaska licno proveri, a u principu je potrebno da prodje 3 meseca, ali kod mene je opet bilo kako je bilo.
Naravoucenije: Pre polaska licno proveri, a u principu je potrebno da prodje 3 meseca, ali kod mene je opet bilo kako je bilo.
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
mironiko, deana, romaing se aktivira automatski posle tri uredno placena racuna. Nema potrebe da se dodatno aktivira.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- mironiko
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 06. Jun 2011. 12:21
- :: ASUS ZenFone 2 Laser
@tomas.hokenberi
Mozda je u globalu tako, ali u mom slucaju sigurno nije bilo kako kazes. Def. je bilo proslo 3 placena racuna (stavise, i 5, malopre izracunah) i nije bilo aktivirano. Sestra je morala da zove da to sredi, secam se kao juce da je bilo...
Dakle, mozda sam se malo izleteo sa svojom tvrdnjom uzimajuci je kao generalnu, ali eto vidimo i na Deaninom primeru da ne funkcionise sve kao podmazano...
Mozda je u globalu tako, ali u mom slucaju sigurno nije bilo kako kazes. Def. je bilo proslo 3 placena racuna (stavise, i 5, malopre izracunah) i nije bilo aktivirano. Sestra je morala da zove da to sredi, secam se kao juce da je bilo...
Dakle, mozda sam se malo izleteo sa svojom tvrdnjom uzimajuci je kao generalnu, ali eto vidimo i na Deaninom primeru da ne funkcionise sve kao podmazano...

ASUS ZenFone 2 Laser
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
mironiko, greske su svakako moguce, medjutim zvanicno se aktivira posle 3 regularno placena racuna.
Bitno je ono na vreme, ako se i par dana zakasni onda se "resetuje brojac".Svi postpaid korisnici mogu koristiti usluge roaminga. Ova usluga biće automatski aktivirana ukoliko ste u prethodna tri meseca izmirili Vaše obaveze na vreme.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Ja sam imala 6 uredno i na vreme placenih racuna i sipak.tomas.hokenberi napisao:mironiko, deana, romaing se aktivira automatski posle tri uredno placena racuna. Nema potrebe da se dodatno aktivira.

I ne samo to, oni su meni bili dugovali, nisu mi prebacili preostali iznos sa prepaida na postpaid...

- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
- mb011
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
- :: Sony Xperia M4 Aqua
- :: Nokia 208
mts je prsao skroz, odem danas da zamenim prepaid karticu, koju slabo koristim pa sam je zagubio, a devojka koja radi mi 'ladno kaze da moram da cekam 48 sati, jer se kartica ne vodi na mene
a licno sam je registrovao na svoje ime, cak sam je pre par godina i menjao jer se zabagovala...
dakleee mts ni na prepaidu vise nikad

dakleee mts ni na prepaidu vise nikad