Samsung Wave vs Samsung Wave 2

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Samsung Wave vs Samsung Wave 2

Post od Behemoth »

Gledam oglase,cene polovnjaka ova dva modela su veoma slicna,i razmisljam se da uzmem neki od ova dva,video sam kod druga kec i veoma mi se svideo,Bada je malo cudna ali ekran je perfekcija,iako mi se cini veoma mali pored HD2 uzeo bih da ga isfuram,Iphone 2G je otisao kod keve,izgustirah ga za 2 dana pa se nosim mislju da uzmem Wave kec ili dvojka?
Koja je razlika,osim u ekranu,kec se moze naci vec od 160e polovan,a dvojke vidim ima od 170 pa do 220 plafon.
Ovo bi takodje bio sekundarni telefon,HD2 ne nameravam da menjam jos mada za koji mesec bih mogao da se ponovim sa SGSII,ili HTC Sensation,ali o tom po tom.

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Behemoth, osim ekrana i verzije firmvera (Wave II valjda stize u startu sa BadaOS 1.2) nema druge razlike.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Da li moze na kecu da se uradi update na neku noviju verziju,to mi je mozda i najbitnija stavka,jer ocito da razlika u ceni nije opravdana,a rekao bih da je super amoled bolji od s-lcd ekrana.Ili gresim?
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Behemoth, moze naravno (imas o tome price na Wave/Wave II temi). Razlika je samo u firmveru sa kojim stizu u startu. I da naravno Wave II zbog veceg ekrana koji je uz to "energetski rasipnije tehnologije" brze prazni bateriju.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
:: nobody know
Kontakt:

Post od skar »

JA bi uzeo wave kec ;) ipak sam ga koristio skoro mesec dana i nemam zamerku,plus lepse lezi u ruci,i ima fantastican s-amoled...

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Пошто имаш већ велики екран као секундарни би ти можда боље пао кец, мањи, тањи, дуже држи батерија. Што се тиче боја ја више готивим двојку некако су ми природније у односу на кеца. Јесте да супер амолед има јаке боје, контраст, одличну црну али боје нису природне. Сад ако волиш да све шљашти а да нема везе са реалношћу онда је амолед бољи :wink:
Poslednja izmena od LittlePrince u Pet, 24. Jun 2011. 11:16, izmenjeno 1 put ukupno.

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Wave II ima vise ram-a 512 MB dok kec ima 256 MB mada kazu da je korisniku manje od toga dostupno i to mu je jedna od zamerki (wave kec) :)
and justice for all...

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Где си наша да Вејв 2 има више РАМ-а? Вејв има проблем са мањком РАМ меморије, исти тај проблем има и Вејв 2, да су му ставили још 128МБ сигурно га не би имао.

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dream Weaver »

and justice for all...

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Можда је грешка а можда и није, Самсунг из неког разлога крије ову информацију као змија ноге. Ако двојка заиста има 128МБ више рама онда ће он заиста постати паметан телефон са Бадом 2.

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dream Weaver »

LittlePrince, i ja se nadam da su upravi ovi sa wikipedije :)
and justice for all...

Odgovori