HTC Desire
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Da me razveselis vragaausu napisao:evo da vas razveselim ipak ce biti Gingerbread for the desire
http://www.androidcentral.com/htc-now-s ... ingerbread

Iznerviraju me juce sa saopstenjem, ja uzmem stavim CM7 sa Gingerbreadom (koji je odlican btw) i izgubim podesavanja aplikacija sva i cega vec sve ne da bi danas me sacekalo saopstenje "Mnogo ste nas napljuvali juce pa su se nasi inzinjeri predomislili tako da je ipak moguce napraviti update i mi cemo to uraditi (doduse ne kazu kada)"
I sta onda ja opet da se cimam da se vratim na stock?
Neozbiljno od jedne firme njihovog kalibra. Ja od loseg iskustva sa originalnim Galaxyjem svima privcam kako je HTC mnogo bolji od Samsunga po pitanju softverske podrske ali izgleda da je to sve isto pa samo zavisi kako ti se zalomi za koji model telefona.
Inace CM7 fantasticno deluje za sada. Lepa je promena ne biti stalno pri kraju slobodne interne memorije. Mnogo brze mi radi iako imam isti, nenormalno veleiki, broj aplikacija (sto je mozda i posledica vise Gingera nego CM-a ne znam). Malo mi nedostaje Sense i par HTC widgeta ali i to je sve stvar navike verovatno.
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Dejan_Zr, postoji druga tema o Desire Z... viewtopic.php?t=21705, ova je o običnom Desire-u
Tamo postavi pitanje...
Ubuduće koristio opciju Traži..
Tamo postavi pitanje...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Meni se svidja kako radi RCMixS_v2.0,ali ne znam sta se desava pa mi baterija padne od kad je skinem sa punjaca u 7h pa do 14h na 50%,a bukvlno ne pipnem tel za to vreme.To sam posebno primetio juce i danas kada sma dezurao na prijemnom tako da sa sigurnoscu mogu da kazem da tel nisam ni pipnuo.Da li jos neko ima isti problem ako se ovo moze uopste nazvati problemom?
Note IV N9100 dual
araphel, probaj InsertCoin GB rom, ne znam koja je sada trenutna verzija, ali ja sam koristio v45 koja se pokazala kao ekstra fluidna i stabilna.
Mirko BGD, koristim ja MIUI 1.6.10, a to sto ti je pola engleski pola kineski je mozda zato sto nisi skinuo i flesovao odgovarajuci "language pack". Jedna od losijih strana MIUI-ja je i ta sto su skoro svi nazivi tema na kineskom, i sto je u nekim opcijama kod tih tema takodje pola engleski pola kineski.
Postoji i verzija MIUI_au, koja je skroz prevedena na engleski (australijski), ali mislim da ima par default aplikacija vezanih za AU mobilne mreze, sto nekima moze smetati...
Mirko BGD, koristim ja MIUI 1.6.10, a to sto ti je pola engleski pola kineski je mozda zato sto nisi skinuo i flesovao odgovarajuci "language pack". Jedna od losijih strana MIUI-ja je i ta sto su skoro svi nazivi tema na kineskom, i sto je u nekim opcijama kod tih tema takodje pola engleski pola kineski.
Postoji i verzija MIUI_au, koja je skroz prevedena na engleski (australijski), ali mislim da ima par default aplikacija vezanih za AU mobilne mreze, sto nekima moze smetati...
araphel, kao sto rece Green, imas InsertCoin GB romove koji su ja mislim i najbolji sto se toga tice. E sad jedino imas dve verzije roma - nightly i stable. To sto ti je Green rekao je nightly verzija, iako stvarno jeste brza i stabilna moze se desiti da ima nekih bzvz bagova. Stable verzija poslednja je ja mislim 1.0.8, nisam gledao jedno nedelju dve, mozda ima novo nesto, potrazi na xda topic pa iscitaj 

Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!
Ma verujte ljudi predjite na neki stock ROM, svaki widget koji ima u sensu ima bolji da se skine sa marketa za dzabe, launchera ima mnogo boljih od sensovog(GO launcher zakon) i sve aplikacije imaju bolju zamenu(Osim alarma koji je sensu najbolji
), a na sve to dobijete rom sa duzim trajanjem baterije i vecom brzinom rada.

acambas, Mirko BGD, ja se ne bih slozio sto se tice duzeg trajanja baterije, jer po mom iskustvu se desilo upravo suprotno. Autonomija je na mom Desire-u bila bolja sa nekim od custom rom-ova. Najveci napredak sam osetio po instalaciji InsertCoin rom-a, ali ovo je slucaj kod mene, neko drugi bi mozda bio razocaran...