LINKČak šest pretplata bonus!
01.07.2011
Čak šest pretplata bonus!
Postanite mt:s postpaid korisnik od 1. jula do 30. septembra i očekuje vas fantastičan bonus u iznosu od čak 6 mesečnih pretplata za izabrani postpaid tarifni profil.
Opredelite se za postpaid tarifni profil koji vam najviše odgovara i ostvarite bonus za razgovore u mt:s mreži, slanje SMS poruka i prenos podataka. Bonus važi do 31. decembra 2011. godine, a možete ga koristiti nakon što potrošite minute, SMS poruke ili MB uključene u pretplatu.
Novi mt.s postpaid korisnici bonus dobijaju aktivacijom postpaid broja, dok postojeći mt:s postpaid korisnici koji tokom promotivnog perioda produže postpaid ugovor, bonus dobijaju na početku narednog meseca.
Ukoliko na primer, izaberete tarifni profil Mix 2.300 dobijate 13.800 dinara neto bonus koji možete, do kraja godine, da trošite na razgovore u mt:s mreži, slanje SMS poruka i prenos podataka.
Priključite se na mrežu prijatelja!
Telekom Srbija zadržava pravo izmene uslova promocije
MTS novosti
- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
mt:s, za sada nudi najvise za prelazak.
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
Poslao sam pre nekog vremena mail da pitam da li imam neke pogodnosti kao stari korisnik. Interesovao sam se za Galaxy ace. Pre par minuta su me zvali iz telekoma da mi kazu da mogu da ga uzmem u mix net L tarifi za 1 din. Ja pitam coveka, pa zar to nije ista ponuda kao i za nove korisnike, a on kaze jeste u pravu ste. Pa mi je onda rekao da mogu da predjem i na mix 1250, (koristim mix 1000) ali da racun mora uvek da predje pretplatu (Boze sacuvaj). Rekao sam da sam zainteresovan i za LG optimus P900 i da sam ga video u ponudi na mix net L za 20.000 i dobio odg da ta promocija jos nije pocela. Pa na vasem sajtu sam video kazem i onda je on proverio i da kaze, u pravu ste. Pitao sam i tu za popust i receno mi je da to nije ta promocija nece moci. I onda mi se ugasio mob. baterija riknula.
Da kazem da sam hteo da platim neki deo 10.000 npr. i da predjem na mix net l i to je neki popust, ali da me ubedjuje da uzmem ugovor na 2 god a da pri tom ni sam operater ne zna koje su promocije to ne mogu da verujem. Ja nisam tolko neinformisan pa da ostanem u mts da bi dobio pogodnosti kao i svaki novi korisnik, time me nece zadrzati.

Da kazem da sam hteo da platim neki deo 10.000 npr. i da predjem na mix net l i to je neki popust, ali da me ubedjuje da uzmem ugovor na 2 god a da pri tom ni sam operater ne zna koje su promocije to ne mogu da verujem. Ja nisam tolko neinformisan pa da ostanem u mts da bi dobio pogodnosti kao i svaki novi korisnik, time me nece zadrzati.
- mezzano
- Expert
mt:s krenuo agresivno posle MNP-a

LINK0 din/min. u mt:s mreži preko leta
01.07.2011
Ovog leta postpaid korisnici moći će opušteno da razgovaraju sa svojim prijateljima iz mt:s mreže!
Tokom jula i avgusta, svi razgovori u mt:s mreži, nakon što potrošite minute iz pretplate, koštaće vas 0 dinara po minutu, uz uspostavu veze od samo 1 dinar.
Promocija traje od 1. jula do 31. avgusta i važi za sve korisnike Mix, Mix Net, Bel, Moj klub, PRVA Droid, Bel SMS, mybel, mt:s kontakt, mt:s kontakt+ postpaid tarifnih profila i za korisnike Kontrole troškova.
Telekom Srbija zadržava pravo izmene uslova promocije.
Besplatan SMS 7 dana!
01.07.2011
Sve prepaid korisnike i korisnike Kontrole troškova koji vole da se dopisuju u julu očekuje veliko SMS iznenađenje!
Dopunite kredit sa 200 i više dinara i narednih 7 dana, od trenutka dopune, moći ćete besplatno da šaljete neograničen broj SMS poruka. Potrebno je samo da, nakon izvršene dopune, aktivirate ovu promociju putem mt:s vodiča, pozivom *100#. U delu Promocija izaberite opciju SMS 0.
Za ovu promociju, koja traje od 1. do 31. jula, možete da se prijavite više puta, a najviše jednom u toku dana.
Telekom Srbija zadržava pravo izmene uslova promocije.
http://www.mts.telekom.rs/index.php/pro ... -dana.html
-
- Novajlija
- Pridružio se: Sub, 29. Avg 2009. 00:09
sa racunom za maj sam dobio obavestenje da mi uskoro istice ugovor i da ukoliko ga produzim, mogu da dobijem 50% manji racun u prvih 12 meseci ili da uzmem neki telefon za dinar. otisao sam u jednu od poslovnica i rekli su mi da te pogodnosti mogu da iskoristim do kraja septembra. koristim mix2000 i rekli su mi da mogu da dobijem neki od telefona iz sektora 6 (nisam bas siguran da li je sektor, ali je nesto tome slicno). trenuto u tom "sektoru" 6 najbolji telefoni su HTC wildfire i Samsung S5670 Galaxy Fit. nijh ako uzmem mogu i da smanjim tarifu na mix1250 (regularno na mix 1250 oni kostaju oko 9000), to je povoljno, ali sam npr. prosle godine na drugoj kartici kada sam produzio ugovor dobio Samsung 5700 Spica (oko 21000 din. je tad bio), a presao sam sa mix1000 na mix750. e sad, moja pitanja su: zna li neko da li mogu negde na internetu da proverim koji jos telefoni pripadaju tom "sektoru" 6 (onaj lik sa kojim sam pricao u poslovnici mi je izgledao kao da nema pojma sta prica)? i, sta mislite, da li da cekam septembar, da li ce u mts-u dobijati bolje telefone?
hvala
hvala
- mezzano
- Expert
Nije "sektor", nego "segment".
Mada, to mu je to. Ne, ne možeš nigde na internetu da nađeš, ali možeš da odeš do poslovnice i da ih pitaš da ti daju tabelu da pogledaš, jer oni imaju te tabele sa segmentacijom (spisak svih telefona u svakom od segmenata).
Da li će dobijati nove telefone, ne znam, a verujem ni oni.
Moj ti je savet da uzimaš, jer posle možda odu i taj Wildfire i Fit, pa da ostaneš praznih šaka.

Da li će dobijati nove telefone, ne znam, a verujem ni oni.
Moj ti je savet da uzimaš, jer posle možda odu i taj Wildfire i Fit, pa da ostaneš praznih šaka.
- Ensiferum
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
- :: Xiaomi Mi 9T 6/128
- :: Nokia 8 4/64
0din/min u mrezi za postpaid korisnike u julu i avgustu uz cenu uspostave veze 1din (nakon potrosenih besplatnih minuta u tarifama)!
http://www.mts.telekom.rs/index.php/ves ... -leta.html

http://www.mts.telekom.rs/index.php/ves ... -leta.html

"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami
markokozlina, kao prvo mts je prilicno tanak sa telefonima. Ja sam posle dva meseca jurenja, bukvalno na isteku promocije izboksovao x8 uz mix net M u petom segmentu. Idi u poslovnicu i trazi da ti iskopiraju tabelu sa telefonima (meni jesu dali).
Postoji mozda bolja, ali i skuplja varijanta,a to je da predjes npr na mixnet L i da uzmes Samsung galaxy ace za dinar, al to vec nije poklon telefon nego redovna ponuda.
Postoji mozda bolja, ali i skuplja varijanta,a to je da predjes npr na mixnet L i da uzmes Samsung galaxy ace za dinar, al to vec nije poklon telefon nego redovna ponuda.
- Ensiferum
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
- :: Xiaomi Mi 9T 6/128
- :: Nokia 8 4/64
Ha, nisam video da je mezzano vec objavio istu vest o promociji preko leta za postpaid!!!
Izvinjavam se za ponavljanje, losa navika, ne citam sve postove pre nego sto nesto napisem!

Uzgred, moze li neko da mi kaze o toj podeli na segmente, posto mi ugovor istice uskoro, pa me cisto zanima, kom li ja to segmentu pripadam (prosecan racun mi je 1200din)?

Uzgred, moze li neko da mi kaze o toj podeli na segmente, posto mi ugovor istice uskoro, pa me cisto zanima, kom li ja to segmentu pripadam (prosecan racun mi je 1200din)?

"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami