Nokia N97
					Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
	Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- wucinac
- Mobil poznavalac 
- Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 22:03
- :: Google Pixel 4XL
- :: Google Pixel 2XL
interesuje me da li se moze i ksa kojom aplikacijom hakovati n97 mini? drugar me je zamolio da mu to resim, a ja sam izasao iz symbian voda zbog spice. ako moze neko na PP da mi posalje najbolje i najbrze resenje. hvala unapred 

Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL
						Ne znam da li je negde pisano, moguce da jeste, ali da ja nisam nasao...
Imam problem sa update...tj reinstall softwera...
Dobio sam telefon, i hteo sam da ubacim nov soft i da "pocnem pricu ispocetka", promenio sam product code, upalio nsu i prijavio mi je da ima novi soft...otpocne proces i posle nekog vremena prekine....i kaze da update nije dostupan...
Pokusao sam par puta i isto mi izbacuje...
Ne znam da li se to ikome desavalo i ima li resenja ovom problemu...?

Imam problem sa update...tj reinstall softwera...
Dobio sam telefon, i hteo sam da ubacim nov soft i da "pocnem pricu ispocetka", promenio sam product code, upalio nsu i prijavio mi je da ima novi soft...otpocne proces i posle nekog vremena prekine....i kaze da update nije dostupan...
Pokusao sam par puta i isto mi izbacuje...
Ne znam da li se to ikome desavalo i ima li resenja ovom problemu...?
Samsung c3322  + 4GB, Sony Ericsson Arc + 8GB
						- Ninolina
- Moderator 
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Konačno nešto novo i za korisnike N97 / N97 mini... Nokia N97mini to Get v20.0.016 Update SOON, Original N97 is not forgotten

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm *** 
						- Ninolina
- Moderator 
VeNoM, ma nemoj da te grize savest, posebno što, ako se dobro sećam, imao si N97 - NE mini.. E pa još uvek nije siguran update za N97, već je sigurno samo za mini verziju, a N97 - MOŽDA... Iako već dugo nemam N97, stvarno me ovim Nokia ponovo razočarala... Sećam se koliko sam čekala taj dugo najavljivani update...
 Iako već dugo nemam N97, stvarno me ovim Nokia ponovo razočarala... Sećam se koliko sam čekala taj dugo najavljivani update...

Iako već dugo nemam N97, stvarno me ovim Nokia ponovo razočarala... Sećam se koliko sam čekala taj dugo najavljivani update...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm *** 
						- Ninolina
- Moderator 
VeNoM, pa ja sam ipak mnogo volela moju 97-icu (imala sam tri različita primerka - pokušaji da je prodam i odvojim se od tog modela ali bezuspešno jer sam eto ponovo kupovala isti model)... Kod mene su zaista dobro radile sve tri 97-ice (doduše nakon dosta modovanja i kuvanih FW-a)...
 Kod mene su zaista dobro radile sve tri 97-ice (doduše nakon dosta modovanja i kuvanih FW-a)... Baš su podbacili ovi iz Nokie...
 Baš su podbacili ovi iz Nokie... Ne znam zašto joj bar nisu pružili podršku kroz update FW-a kad su je već zeznuli u startu...
 Ne znam zašto joj bar nisu pružili podršku kroz update FW-a kad su je već zeznuli u startu...

Kod mene su zaista dobro radile sve tri 97-ice (doduše nakon dosta modovanja i kuvanih FW-a)...
 Kod mene su zaista dobro radile sve tri 97-ice (doduše nakon dosta modovanja i kuvanih FW-a)... Baš su podbacili ovi iz Nokie...
 Baš su podbacili ovi iz Nokie... Ne znam zašto joj bar nisu pružili podršku kroz update FW-a kad su je već zeznuli u startu...
 Ne znam zašto joj bar nisu pružili podršku kroz update FW-a kad su je već zeznuli u startu...
						- zavodnick
- Expert 
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
Ninolina, pa mislim da je razlog u sledecem ( mada tu nema opravdanja )... Vjerujem da su i oni uvidjeli greske koje su napravili i prerano digli ruke od 97-ice sto je lose...
Da su barem te sve mane i nedostatke popravili u N97 mini to bi bilo odlicno, ali stare greske su se ponovile...

Da su barem te sve mane i nedostatke popravili u N97 mini to bi bilo odlicno, ali stare greske su se ponovile...

Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
						- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com 
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
ja to mogu znati.sa verzijom 21 sam imao problema sa wifijem tj nije hteo da se konektuje kako treba i voleo je da iskače iz te veze a sa 22 je sve radilo profi.ver 21 sam imao celih 3h tako da jedino to mi je bolo oči i odmah je uradjen update za koji nisam ni znao da postoji.

Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
						Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!