Najkorisnije aplikacije za Android OS

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
wave
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2011. 15:47

Post od wave »

Hvala Nemanjale :)))...

A koji je najbolji program za back up? i kako se to radi? :)
I koji anti virus preporucujete?

nemanjale
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 26. Mar 2010. 22:50

Post od nemanjale »

Za backup - Titanium backup za marketa, ili My Backup takodje sa marketa.
Prosti su za rukovanje, jednostavno imas opcije Backup i onda mozes posebno APP-aplikacije bekapovati ili Data, a imas i opciju i APP+Data....mozes bekapovati sve aplikacije ili samo pojedine koje ces oznaciti..... Samo vodi racuna ako bekapujes dosta igrica i aplikacija treba ti dovoljno mesta na memorijskoj kartici.
Za restore ista stvar-imas opciju app,data, app+data i mozes sve ili samo neke koje ces oznaciti da vratis...

Antivirus nikada nisam koristio, to ti uopse nije potrebno :)
SGS2, iPhone 4 32GB

richpe
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 26. Mar 2010. 13:37

Post od richpe »

Ljudi prekosutra putujem,i u skripcu sam sa vremenom zato nisam stigao sve da pregledam a sigurno je vec napisano. Koji je najbolji konverter za filmove sa titlom? Konkretno imam htc legend(320x480) Probao sam neki super,fajlovi su mi jos veci od prvobitnih,a i ne znam kako da namestim titl :dry: . Voleo bih da stavim bar nekoliko filmova,cisto za usput :wink: Zahvalan unapred!

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 22:03
:: Google Pixel 4XL
:: Google Pixel 2XL

Post od wucinac »

richpe, meni je ostao jos od symbian-a smartmovie converter. tu mozes sam da biras koliko mb-a da bude konvertovan film. titlove moze da lepi, ali moj player nije uspeo da ih prikaze.
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL

nemanjale
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od nemanjale »

jel zna neko da li je moguce na eki nacin omoguciti resize widget-a na miui romu? mislim da je to moguce na launcherpro ali me interesuje kako se to omogucuje? nekim dodatnim programom?
SGS2, iPhone 4 32GB

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

nemanjale, ja nisam nasao nigde na MIUI da risajzujem widget, na lancher pro radi super to mu je difolt ali na miui mrka kapa

nemanjale
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od nemanjale »

jel ima nekih najava za Real Racing for Android? ili nikada android nece dobiti ovu najbolju trkacku igricu?

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

Da li ima neki eMail klijent gdje mogu ubaciti nekoliko mail akaunta i da bud uaktivni ? Imama jedan email klijent defaultni uz rom ali nece da doda mail. Uspio sam jednom recimo ubaciti 3 maila dok cetvrti nije htjelo. Sada pokusavam i nece ni jedan. Kaze da podatci nis utacni.

Pa ako ima neki provjereni mail acc neka neko napise da ne skidam nasumice.

EDIT: Evo nasao sam K-9 i izgleda da radi ono sto meni treba.
Poslednja izmena od napalm death u Ned, 03. Jul 2011. 20:58, izmenjeno 1 put ukupno.

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od wucinac »

napalm death, probaj ovo https://market.android.com/details?id=c ... rch_result

i besplatna je :)
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL

Crazy_Coyote
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 15. Dec 2010. 18:54

Post od Crazy_Coyote »

Nista bez Color Note-a. Ako zelite da imate jednostavan podsetnik za beleske, to-do listu, sve sa milion dodatnih funkcija kao sto je zakljucavanje izabrane passwordom, postavljanje razlicith reminder-a za svaku belesku posebno, menjaje boja za svaku belesku posebno (korisno ako koristite razlicite boje za razlicite stepene vaznosti beleski). Samo ukucajte Color Note u android marketu i prva je, naravno - besplatna. :) Probao sam mnoge aplikacije te namene, ali me je Color Note zaista odusevila funkcionalnoscu.

richpe
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 26. Mar 2010. 13:37

Post od richpe »

I ja sam instalirao smartmovie converter,medjutim na legendu mi je ekran crn,samo se zvuk cuje. :dry: Da li neko zna neku drugu kombinaciju konvertera i video plejera koji dobro rade?

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Probajte igricu Samurai 2: Vengeance. odličan izgled, fantastičan i fluidan gameplay, dobra i detaljna grafika.....stvarno je vredi igrati. Ne znam kako izgleda na nešto manjim ekranima, ali na Tabu je fantastična. Napomena: mislim da je 800MHz minimum za normalan rad, tako sam pročitao negde. Obratite pažnju, postoji verzija koja je isključivo za Tegra 2 uređaje, i standardna HD verzija za ostale.

ATV madness, odlična 3D vožnja offroadera, lepa grafika, ali pomalo nezgodne kontrole, odnosno previše osetljiv akcelerometar. Nisam još probao da to podesim, ali kontam da može, takođe vredi probati.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Crazy_Coyote, slazem se sa tobom da je Color Note definitivno najbolji i najjednostavniji notes .
Note IV N9100 dual

Crazy_Coyote
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 15. Dec 2010. 18:54

Post od Crazy_Coyote »

Za moj posao je spasonosan, posto stalno nesto moram da belezim, pravim podsetnike, to-do liste i slicno. Ne bih mogao da zamislim moj Wildfire bez Color Note-a. :)

Zemun79
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 15. Sep 2006. 09:34

Post od Zemun79 »

Slažem se za color note potpuno. Izmenjao sam notesa ne znam ni ja više koliko, ovaj je jednostavno najpraktičniji i najpregledniji. U 90% slučajeva ti zatreba u momentu da nešto zabeležiš i tada ta praktičnost i jednostavnost color notesa dolazi do izražaja.
...Samsung Galaxy S2...

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Veliki plus je sto ima i opciju za backup :wink:
Note IV N9100 dual

mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

Post od mkvb »

Odlican je ColorNote, ali sam se ja prebacio na GDocs. Posto na poslu svaki dan moram da pisem neke izvestaje koji mi trebaju na kraju meseca, to me spasava. I uvek sam siguran da se fajl nalazi na Google Documents... tako da mi backup ne treba.
Probajte
HOX Titanium gray

Evil_Zo
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 23. Sep 2005. 13:54
Kontakt:

Post od Evil_Zo »

Paralelno koristim ColorNote i Catch Notes (zbog glasovnih i foto zapisa). Catch Notes ima i sinhronizaciju sa serverom sto je cool (Evernote je slicna Catch-u ali malo siromasnija). Za notes je lako naci dobru aplikaciju, ali ja i dalje ne mogu da nadjem adekvatnu zamjenu za ToDo koji sam imao na Nokii. Najpribliznije sto sam pronasao je Task List To Do ali i dalje nije to to... :(

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od wucinac »

Evil_Zo, probaj astrid todo. ja je koristim neko vreme i odlican je program. jednostavna podesavanja i ima opcuju za synk sa gmail-om.

Evil_Zo
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 23. Sep 2005. 13:54
Kontakt:

Post od Evil_Zo »

wucinac, u, na ovo nisam naletio ranije :) Skroz obecava, sacu da ga procackam detaljno, hvala ;)

Odgovori