MNP - Mobile Number Portability
Evo jos malo informacija iz prve ruke.
Sad sam bio u VIP-u,prebacio telenor postpejd (prenesi 150 bez ikakvih ugovornih obaveza) na SMART 550 (dupli smartovi sa 25% popusta).
Procedura od 10 tak minuta,gde kazete sta ocete i odradite 6,7 potpisa po raznim ugovorima i to je to.
Od njih sam dobio neku VIP karticu sa nekim bezveze brojem koju i sad mogu da koristim,a za 4,5 dana ta kartica postaje moj broj (063)!
Sad samo ostaje da cekam da sve prodje kako treba...

Sad sam bio u VIP-u,prebacio telenor postpejd (prenesi 150 bez ikakvih ugovornih obaveza) na SMART 550 (dupli smartovi sa 25% popusta).

Procedura od 10 tak minuta,gde kazete sta ocete i odradite 6,7 potpisa po raznim ugovorima i to je to.
Od njih sam dobio neku VIP karticu sa nekim bezveze brojem koju i sad mogu da koristim,a za 4,5 dana ta kartica postaje moj broj (063)!

Sad samo ostaje da cekam da sve prodje kako treba...

Sony Xperia P
Mene su samo pitali da li imam ugovornu obavezu i da li sam izmirio sve racune.
Ja sam rekao da sam bez ugovorne obaveze i da je zadnji racun placen. I bas sam pitao za ovaj zadnji JULSKI racun kako ide njegovo regulisanje,u VIP-u kazu da im taj aktuelni racun nije bitan,a da u telenoru pitam kako ce ga obracunati.
U svakom slucaju bitno je da si platio sve racune koji su ti do sad stigli,a za ovaj zadnji vidi u telenoru.
Ja sam rekao da sam bez ugovorne obaveze i da je zadnji racun placen. I bas sam pitao za ovaj zadnji JULSKI racun kako ide njegovo regulisanje,u VIP-u kazu da im taj aktuelni racun nije bitan,a da u telenoru pitam kako ce ga obracunati.

U svakom slucaju bitno je da si platio sve racune koji su ti do sad stigli,a za ovaj zadnji vidi u telenoru.

Sony Xperia P
- n82
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 05. Dec 2008. 01:25
- :: Huawei P10 plus DS
Da li si morao da uzmes i telefon? Koliko ce iznositi racun sa tih 25% popusta za 1100 smartova? Ima li nesto napisano "malim" slovima?aleksaa napisao:Evo jos malo informacija iz prve ruke.![]()
Sad sam bio u VIP-u,prebacio telenor postpejd (prenesi 150 bez ikakvih ugovornih obaveza) na SMART 550 (dupli smartovi sa 25% popusta).![]()
Evo sad me zvala gospodjica iz Telenora,kaze proculo se da nas napustate
,reko a sta cu cak i MTS nudi vise od vas!
Sve u svemu,pitali me za razloge napustanja,dal sam nesto posebno ne zadovoljan,kao da mi ponude neke dodatne minute,MB...
Reko sve je to lepo sto pricate,al u VIP-u imam 1000 minuta za 1000 dinara
,tako da nema potrebe da se ubedjujemo. 

Sve u svemu,pitali me za razloge napustanja,dal sam nesto posebno ne zadovoljan,kao da mi ponude neke dodatne minute,MB...
Reko sve je to lepo sto pricate,al u VIP-u imam 1000 minuta za 1000 dinara

Sony Xperia P
Ja se ne zalim na mts, cak mi je najstarija kartica koju imam i dalje kod njih. Posebno su mi simpticni od kad je krenuo mnp, pa u pripejdu promocije skoro za dz, u postpejdu popust na pretplatu itd. Ali da im je omiljeni bezobrazno poskupeo od zimus, vala jeste.
A nije ti losa ta ideja o posrednom prebacivanju, jedino sto na svaki prelazak valjda moras da cekas 3 meseca, jer kad promenis operatera moras da cekas da bi otisao kod drugog. Ali kome bas dozlogrdi, dobra ideja.
A nije ti losa ta ideja o posrednom prebacivanju, jedino sto na svaki prelazak valjda moras da cekas 3 meseca, jer kad promenis operatera moras da cekas da bi otisao kod drugog. Ali kome bas dozlogrdi, dobra ideja.