Nokia E6-00
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
djoxie, malo cu tesko da ti povjerujem da su slike sa E72 boljeg kvaliteta nego sa E7
Ne znam stvarno... Nemam nijedan telefon pa ne mogu da sudim, ali sam imao E72 i mogu da kazem da je kamera zaista dobra, ali sad ne mogu da tvrdim da je bolja od E7 kad E7 nemam ;(
Ali molim te reci mi kako i zasto je bolja?! Pokusaj da stavis ovdje 2 slike, jednu sa E7 a drugu sa E72...

Ali molim te reci mi kako i zasto je bolja?! Pokusaj da stavis ovdje 2 slike, jednu sa E7 a drugu sa E72...
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
- zavodnick
- Expert
Adams, kao sto deksicom rece potrebno je i deblje kuciste, ali garantovano bi bio i skuplji telefon! Potrebno je prije svega da se ide planski i ciljano sa telefonima na odredjenu grupu ljudi i onda da se kaze... Ta serija ima to i to, a ova nesto vise-manje... Problem je sto i skuplji telefoni tipa E7 nemaju AF, pa to pravi poseban problem kod nekih ljudi, ali vjerujem da kod biznismena to ne bi imalo nekakvu vaznu ulogu... No u svakom slucaju kad dajes toliki kes za telefon, onda je pozeljno da ima vecinu stvari kao i neki stariji i jeftiniji modeli, a ne da mu to izostaje 

Da ljudi,ali AF je stvar koja se fura jos od SE K750,ovo je cista degradacija. Razumem to za debljinu kucista ali evo ja sam licno bas razmisljao o kupovini ovog modela i necu sigurno uzeti jer mi je kamera potrebna,pogotovo za slikanje dokumenata. A verujem da ima jos ljudi koji ce se odluciti isto kao i ja. A realno koli milimetar plus ne bi smetao nista....
Nokia Lumia 1520
- zavodnick
- Expert
snenad, Adams, dajte ljudi recite slobodno da vam treba kad snimas dokumente ili papire za ispit, samo se to nekad zvalo puskice, ali sad... mislim da su mitraljezi
Nego, u svakom slucaju kad uzmes E72 super je fon, nije touch, ali ima kameru, a onda gledas novije modele i uzeo bi nesto, ali nema kameru
Naravno ima, ali nije taj kvalitet a bacis puno para 

Nego, u svakom slucaju kad uzmes E72 super je fon, nije touch, ali ima kameru, a onda gledas novije modele i uzeo bi nesto, ali nema kameru

- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Eeee navikla nas Nokia na n i e seriju do 2009 skoro svi telefoni su imali A.F. i stereo zvucnike, to se bre smatralo kao standardni deo hardvera a sad ovakvi dobri modeli a bez toga. Ajde E6 je i poslovni model pa nekako i da prodje ali C6-01 ili C7 tu se to nije smelo dogoditi. Ja idalje nevidim naslednika za N82, N78, N79, N85 ....
- snenad
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
- :: LG G2mini (LG-D620r)
zavodnick, ja fakultet zavrsio
, a tim novim sredstvima prepisivanja se nisam sluzio. najdalje tehnoloski sto sam ja iso u prepisivanju su poruke, sto se tice puskica bez njih nikad nisam izasao na ispit, cak i kad sam sve naucio, bile su mi siguracija.
deksicom, u pravu si navikli smo na bolje. za c seriju to jos i moze da se progura ali e6 i e7 da nemaju AF smatram katastrofom.
Inace telefon bih rado posedovao, nedostaje mi tastatura

deksicom, u pravu si navikli smo na bolje. za c seriju to jos i moze da se progura ali e6 i e7 da nemaju AF smatram katastrofom.
Inace telefon bih rado posedovao, nedostaje mi tastatura
- zavodnick
- Expert
snenad, samo opusteno
Salio sam se malo
Nego, znam da je to problem, ako bas zelis nekakvu seriju da kupis a ovo sto deksicom je potpuno tacno i slazem se ... Sad se i "dodatna oprema" placa
Nego deksicom a gdje je tu moj ljubimac N95 8GB
?

Nego deksicom a gdje je tu moj ljubimac N95 8GB

zavodnick, Evo zasto najvise zalim: Pre mog HD2(sad ni njega vise nemam,juce ga pregazila kola
) imao sam E72. Navise mi se svidelo kod njega tastatura i odlicna baterija. Ali mali ekran me je ubijao jer koristim dosta surf. Kad sam kupio HD2 dobio sam telefon sa ogromnim ekranom,odlicnim za surf,brzim,sa odlicnom kamerom. Ali trajanje baterije je bilo kriminalno. Sa E6 mogao sam da ujedinim odlicnu bateriju,tastaturu,ekran na dodir koju kako kazu odlicno radi sto bi olaksalo surf....ali neeee morali su da izbace AF tako da..... 

Nokia Lumia 1520