Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Mozete li mi preporuciti neku aplikaciju koja mjeri koliko predjem ... Nekad sam imao, ali se ne sjecam kako se zvala... Znaci , kada ja zelim ukljucim tj. kada trcim .. pa da mi mjeri koliko vremenski trcim i koliko predjem km ...
mazzy, ehej malo si zakasnio/la... Ta app je bila i zvala se Sport Tracker, ali ne vjerujem da je sada ima... Jer i ja sam je trazio, ali je nisam nasao... Doduse, mislim mozda da ima ta app ali da se placa, sto se tice OVI-ja
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
zasto cekate update kada tel sasvim lepo radi i sa ovom sada najnovijom verzijom sw?Licno imam priliku na burazerovom tel to da vidim da tel radi i stabilno i brzo sa poslednjom verzijom,za razliku od starije verzije sw koja je bila izuzetno spora
toda81, pa svi ocekuju nekakvo poboljsanje u smislu novog software-a, ali to je vise radoznalost ja bih rekao... Jer to je dio novog Anna OS-a pa svi zele da vide kako ce da se ovaj telefon da se pokaze sa tim update-om
Po meni je najbitnije da se tel hackuje i tada se otvara mogucnost da se prilagodi izgled tako da ljudi koji imaju taj isti tel ne mogu da veruju da je to isti tel.Ok,razumem ja i njihovu radoznalost
toda81, vecina korisnika koji koriste Symbian se ne razumiju u takve stvari, tako da mali broj ljudi zna kako i sta da radi A naravno, dijelim tvoje misljenje da se telefon hackne, ali iskreno nije primar jer i dok telefon nije bio hacknut, lijepo mi je radio
toda81, to shvatam, ali i ti kao ni ja nismo vecina, pa onda samim tim "nemamo pravo glasa", ali o tome smo pricali dosta na podforumu Kafic pa ne bih da se ponavljam
Moras da prisznas da vecini tel predstavlja stvar prestiza u drustvu i sluzi im samo kao igracka da bi se pravili vazni za razliku od onih koji stvarno zele da iskoriste sve mogucnosti nekog tel
toda81, Tačno tako, lično znam ljde koji su kupovaliu iP4, SGS1, Desire HD i Sada SGSII, a ne znaju ni da pošalju poruku dok ne pogledaju na netu kako se to radi.Tehnologija na polju mobilnih telefona je toliko napredovala da svaki malo bolji telefon može da zameni jedan netbook.Prosto je šteta ne iskoristiti pun potencijal koji jedan mobilni uređaj poseduje.
znemanja, upravo tako... Apsolutno se slazem i sa misljenjem toda81, ali primjer je moj cale koji kupuje NOKIA od kad posjeduje mobilni telefon, a danas ima N97 a pojma nema sta je Symbian Ne znam da li me razumijete
zavodnick, Apsulutno te razumem, tu je preovladalo ono čuveno nokia je nokia i nema dalje. Masa ljudi nema pojma o novim tehnologijama u svetu mobilnih telefona i kupuje telefone na osnuvu stare slave, tu nokija prednjači, ona već dugo, dugo, dugo živi upravo od stare slave
znemanja, upravo je to tako ... Prije nekoliko dana sam gledao grafikon i tamo se jako lijepo vidi da prodaja NOKIA-e "ne pada", ali to je sve na principu "stare slave" ( kao sto si ti rekao ) jer su prije davali jako dobre stvari i danas se to isto ocekuje, ali ... eto, tako je kako je
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.