mislim da nije jedini ni Ja ni sa jednim androidom osim sa Galaxy S,nisam mogao da premasim 1 dan,znaci da nisi jedini
sto se WP7 tice,o trophy rewiew stize za koji dan!
pa sad,evo ja sam odradio jailbreak,i ubacio file explorer,znaci copy-paste reseno,multitasking ce se izgleda morati sacekati do septembra tj.na Mango..
evo par dana ga koristim i mogu reci da mi je najfluidniji a i najprostiji OS,do sad,sve je nekako tu na dohvat ruke,mora jos da se doradi,al mislim da ce biti pun pogodak..
posebno sto bih istakao tj integracija sa facebook i odlican mail klient,a surfovanje netom,neko rekao android,haha...no way...definitivno WP7!
skar napisao:a surfovanje netom,neko rekao android,haha...no way...definitivno WP7!
Hehe, polako, polako, jos nije vreme za ovakve komentare...
Salim se malko, nego, skar, takodje sam pozitivno ocenio WP7 (koliko je to moglo da se proceni u radnji), ali mu stvarno nedostaje malo vise grafickog dozivljaja. Da su ostali poznati nedostaci bili ugradjeni od samog pocetka, mozda bih i ulozio kintu u Omniu 7, bez obzira na manjak grafike... ovako, nekom drugom prilikom...
veruj vreme je,odes lepo na podesavanja i odstikliras desktop varijantu web browsera perfektno i radi na Edge konekciji,mnogo brzo!!
za kolege rewiew sam odradio jer danas mi dolazi N8,pa sam se potrudio da vas ispostujem!
imao sam ja Omnia 7 WP7 pogotovo njegov ekran super amoled 4" i mogu reci da surfa odlicno! brzo i bez greske otvara sve sto sam pokusao, sto se tice neta, WP7 je stvarno dobar
Imam sledece telefone.
Nokia 5110 12 godina koristi se 063 i stoji kao rezerva
Nokia 6131 3 godine koristi se 064
Htc Tattoo 1,5 godina ne koristi se,jel ide na prodaju
Samsung gt-i5800 Galaxy 3 5 dana koristi se 060
Uzeo sam i ja taj mob i super radi.Reci mi jesi ga kupio novog i ako jesi mozes da mi procitas koji je firmware ubacen u njega?Interesuje me iz razloga da bih znao koji fabricki firmware najbolje pasuje i koji oni preporucuju?
Da, uzeo sam ga novog i imao je poslednji zvanicni fimware za Evropu...mozes da proveris na samfirmware.com. U pitanju je bio I5800XXJPQ ## Sada sam vec sibnuo Custom ROM tj. InDroid v4.3 sa Xda. Poz. Tel je odlican!
Sto svi voli te da stavljate te custom rom-ove kada je super i ovaj froyo 2.2 koji dolazi uz telefon?Da li mi se sve brise iz telefona ako budem update-ovao firmware?
nisam bio zadovoljan sa nokiom 6600i, i danas uz malu doplatu uzeo e66... , imao sam ga i ranije kao primarni, sada će biti sekundarni...a da li će se i on zadržati...nadam se.., ne troše mi se pare, hteo bi pred Novu godinu da menjam N8-ako naletim na nešto bolje od nje..
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.