Samsung Galaxy Ace S5830

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

http://forum.samdroid.net/f69/ace-2-3-4-rom-5268/ 8)
Још ако би се заједница мало заинтересовала око овог модела, свашта би могло да се уради, пре свега мислим на сређивање оног гротесног видео записа.
Слобода или смрт

miodrag75
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 01. Jun 2006. 10:11

Post od miodrag75 »

ja cu ga uzet u mts ili telekomu pa cu ga menjati za neku motorolu nekako mi i nije nesto posebno probao sam ga u telenor prodavnici

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Како није нешто посебно :?
Шта би ти хтео, за те паре телефон је одличан. Да ли има бољи? Наравно, али не за те паре.

miodrag75
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 01. Jun 2006. 10:11

Post od miodrag75 »

Verovatno zato sto sam i s9000 probao pa je malo u senci bio inace koristim 8 godina samo motorole :)

zillavi
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 28. Jun 2011. 13:53

Post od zillavi »

Isao sam juce u MTS, nema ga odavno na stanju, mislio sam da uzmem na pretplatu 1900 dindzi, kosta 1 dinar. Ali ga nema... U Telenoru ima na stanju, ali da bi ga dobio za 1 dinar, pretplata je 2900 din.

banman
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 24. Dec 2009. 18:47

Post od banman »

Ja uzeo pre mesec dana :D Za sada sam vise nego zadovoljan. Imam neki fmenager u kom pise da ima 278MB RAM-a od cega mi je zauzeto nekih 140.

bachika
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
:: Iphone 7
:: Lenovo P780

Post od bachika »

kakva je autonomija baterije ovog telefona? sutra bih trebao da odem do telenora, pa ga možda uzmem za primarni telefon... a po raznim forumima citam o opsegu od 8 sati pa do tri dana trajanja, pa neznam u šta da verujem... :shock:
dnevno imam oko sat razgovora, sat dva neta i desetak poruka.
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU

banman
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 24. Dec 2009. 18:47

Post od banman »

Meni baterija u proseku traje dan ipo, uz otprilike rezim koristenja kao sto je tvoj-ali realno se svede na svakodnevno druženje sa punjacem, jer ne mogu da rizijujem da mi se sutradan tel ugasi jer je baterija sinoć bila na 50%.

bachika
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od bachika »

Da li ima neko igo navigaciju za ovaj telefon? ako ima i ako je raspolozen da podeli moze da posalje na pp. unapred hvala :)

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
:: XZs
:: S7e

Post od Ceftriaxone »

Da li neko ima telefon iz telenora? Interesuje me da li je zakljucan
ex ivan87

bachika
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od bachika »

Ja sam uzeo u telenoru i zaključan je.

E sad jedno pitanje... Nisam uspeo da nadjem da li se flešovanjem gingera 2.3.4 dobija podrška za flash player 10.3?

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

Jel neko zna koliko Ace ima rama ?

bachika
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od bachika »

Ace ima 278 mb ram memorije... I oko 100 mb mi je u proseku slobodno... :)
Još samo da stigne officialni ginger i onda je ovo stvarno dobar tel. U većini evropskih zemalja je stigao!

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

bachika, e hvala ti za ovaj info o ram-u :D

dados
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2011. 22:33

Post od dados »

pozdrav za sve forumase, imam sledeci problem, novi sam korisnik smart android telefona koji je kupljen kod telenora i upravo ovaj model, trenutno se nalazim u becu i mreza mi je u romingu, i sad imam problem posto moram da koristim internet imam opciju 3g, 2g i wirrelless.. nasao sam wirelles otvoreni signal i konektovao se na njega ali ne znam da li ce mi telenor nesto dodatno naplatiti, molim vas ne mojte se smejati ako je ovo glupo sto sam rekao ali novi sam u koriscenju androida pa moram biti oprezan a i prosli put kad sam se vrato iz Beca dobio sam racun 70 evra zbog koriscenja interneta na nokia3500 pa me sad jako strah da ne bi se opet to ponovilo, pa ako neko moze samo da mi kaze da li mogu bez problema da koristim wireless i GPS koji mi je potreban zbog navigacije... 3G i 2G predpostavljam da ne dolazi u obzir. i da li nesto moram da pogasim u funkcijama da ne bi dobio dodatno naplacivanje od telenora... Inace telefon koji sam uzeo kod telenora je upravo Samsung Galaxy ACE...

I jos jedno pitanje da li neko zna kako da iskljucim roming i konektovanje na neku od inostranih mreza.. Prilikom ulaska u bec sam imao za signal telenor Srbija koji je ostao kao default opcija.. I posto naravno nije bilo signala uradio sam pretragu mreze i izabrao A1 medjutim ipak bih hteo da iskljucim tu opciju i da mi samo stoji telenor ali to sad ne mogu da uradim, uopste ne mogu da nadjem opciju da se iskljuci sa mreze A1 i stalno sam u romingu, ne zelim nikakav signal jer me strah racuna kada se vratim. Nasao sam samo opciju da pretrazi mreze i da se konektuje neku od njih ali nikako ne mogu naci opciju da se iskljuci sa mreze i da samo pise telenor odnosno da nemam signal, trenutno mi u desnom uglu telefona pise A1|Telenor...

Molim vas za hitan odgovor posto mi je jako tesko vise da citam i pretrazujem forum preko telefona, a net mi je potreban kao i GPS posto sam vecim delom boravka u putu...

Unapred hvala!

bachika
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od bachika »

Lepo ti uključi airplane mod, i završena priča...
2g i 3g nemoj nikako koristiti u roamingu jer će telenor da te odere...
A korištenje gps i wirelesa te ništa ne košta... 8)

dados
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2011. 22:33

Post od dados »

odlicno bachika airplane mod je sve iskljucio hvala ti puno. Valjda me telenor sad nece odrati :-) prosli put sam morao platito racun 70 evra :-) i da napomenem telefon je ekstra i slike su super ispale cak i nocu

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

dados, jedino sto ti je airplane mod iskljucio i wifi i bluetooth ako si nameravao da ih koristis. Nema potrebe za airplane modom. Dovoljno je da odes na Podesavanja->Mobilne mreze i proveris da li ti je iskljuceno "Slanje podataka u romingu" i "Koristi paketne podatke". Ako jeste iskljuceno, ako ti nikoga ne zoves, a na pozive se ne javljas, neces imati dodatne troskove. Prijem SMS-ova u romingu je besplatan.

Za GPS i WiFi si vec dobio odgovor. Te funkcije nemaju nikakve veze sa operaterom i romingom.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

bachika
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od bachika »

Ali meni wifi radi u airplane modu... :shock: :D
Tj. sad nemam mogućnosti da testiram, ali sutra javljam... Da li vi uopšte možete da pristupite wifi-u dok ste u airplane-u? Ja normalno uđem u podešavanja i telefon skenira mreže (ponavljam ne pronalazi jer momentalno nemam u blizini...). Bluetooth podešavanja su mi zatamnjena i nemogu da im pristupim, takođe i mobilne mreže... Čudno, zvaću skali i moldera...

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

bachika, kada ukljucis flight mode wifi i bluetooth, ako su bili ukljuceni, se iskljucuju. Ti posle mozes da ukljucis wifi ali ne i bluetooth.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Odgovori