wucinac, ma nije cilj da tastaturu pomerim u visinu nego da je 'povecam' u visinu...
videcu da jos malo isprobam neke tastature, pa javljam ako se bas odusevim kojom... ali sense je sense, mislim da nema bolje....
Pera Detlic, mozes i to da uradis. povecas kockice od slova u horizontalnom i vertikalnom prikazu. probaj, nemas sta da izgubis osim 15 min cackanja i podesavanja
POZ ljudi .. ako nije problem zamolio bih nekoga da mi predlozi neku dobru aplikaciju gde mogu da pratim potrosnju interneta .. da pojasnim, trenutno sam u C.G. na odmoru i uzeo sam paket sa 1 GB interneta preko telenora ali oni nemaju mogucnost pracenja stanja pa to moram sam ... hvala unapred
Boban N.P.,
Probaj aplikaciju 3G WatchDog ja je koristim odlicna je i tacna jos ako bi nasao da bude izlecena PRO verija onda bi pobedio a inace postoji dosta programa koji sluze u svrhu pracenja protoka podataka samo malo proguglaj !!!
Besplatan je skines ga sa marketa stavis widget na ekran da ti je pred ocima i vozis.
Btw ako uspes da potrosis 1Gb na odmoru onda nisi bio na odmoru uopste
HVALA drug - inace sto se tice ovog Telenor putnog paketa koji sam uzeo od 1GB mogu vam reci da je blagi uzas, klasicna prevara - tri dana otvara stranu, kad sam malo pre uradio test imao sam sta da vidim ni 250 mbs nema protok .... kao u kamenon dobu (: - sad sam u jednom restoranu i ovde pegla lepo .... tako da imate savet koga ovo bude zanimalo NE UZIMAJTE DZABE , pare manje vise ali je stvarno sramotno sta prodaju narodu ....
Koja ono bjese najbolja aplikacija za slusanje Radia preko 3G/WiFi? Neko je pomenuo skoro ali ne mogu da je iskopam, prelistah zadnjih deset strana i promice mi
toda81, mislim da je pre bilo nekih reci o tome sto pitas, i dosli smo do zakljucka da takav program jos ne postoji za Android. Mada, mozda se nesto na tu foru sada i pojavilo, ali eto ja nisam cuo...
Ako neko moze da mi pomogne , nedavno sam presao sa Tattoo na Desire S sto i nije bitne elem pri ulasku u poruke dobijam poruku da se srusila aplikacija i force close, tu istu poruku dobijam i pri paljenju telefona.
Daa li neko zna u cemu je problem i kako bih mogao da ga resim ?
hvala
Green, ok.Nadam se samo da ce se pojaviti takav program.Evo jos jednog pitanja.Da li postoji npr program koji mutira glas?Mislim pre svega na to da kada se uspostavi poziva da kada ja pricam mogu da izmutiram glas i da npr moj gkas bude zensi,decji...?Ili npr program koji se aktivira prilikom poziva i mozes u razgovoru da pustas neke vec snimljene glasove?Bio je ,na symbianu takav provram ali se ne mogu setiti imena
mio8drag, da li si kupio nov desire s ili polovan? Ako je polovanonda je verovatno prethodni vlasnik stavio neki custom ROM koji ima neki bug. Ako je nov, probaj da odradis soft/hard reset.
Čini mi se da je neko spominjao program za mutiranje glasa (ali se ne sećam gde), ali je to obična aplikacija, jer bi bilo nelegalno da se koristi za pozive!
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.