A1 novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Jedan drugar radi u VIPu ali izgleda da ce to malo biti problem ipak. On ne moze da ih pokupi dok se ne vrati s mora a to je 25ti a ja bas tog dana rano ujutro krecem na more tako da izgleda nista od Smart tarife jer iako manje flexibilna PostPaid 325, nju cu barem normalno moci da uzmem s popustom posle kad se vratim (a dve godine nije mali period) a Smart 550 mi nista ne znaci ako nije duplirana.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

n82
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 05. Dec 2008. 01:25
:: Huawei P10 plus DS

Post od n82 »

vaucere dobijaju zaposleni u vipu prema hijerarhiji u kompaniji i koriste ih po svom nahodjenju. moj kolega je od drugarice iz vipa iskoristio vaucer i dobio 25% popusta.

aleksaa
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 03. Okt 2009. 15:58

Post od aleksaa »

Sony Xperia P

oblakovska
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 22. Maj 2009. 18:14

Post od oblakovska »

postovanje forumasi. cisto, ako neko nije upoznat, menadzeri u vipu su skrenuli! od juce su nove cene za telefone u ponudi. recimo htc desire je poskupeo 33990 puta, ne znam sta reci, ali pogledajte sami. bol mozga. ma bez komentara. a mozda brane infastrukturu od velikog priliva pretplatnika. ne znam, ne znam sta se to desava.
laku noc srbijo!

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

A recimo c3-01 sam ja juce kupio zeni za 5990,a pre 3 dana je bio 6990, tako da je nesto ipak pojeftinilo.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Koliko ja vidim na sajtu, cene se razlikuju u tome da više nema ovih high end uređaja za dinar u najvišoj tarifi.

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

došao je i e6 koji je malo više skup nego obično ali šta da se radi.nema više za dinar ništa jer verovanto niko nije ni uzimao za dinar ništa tako da...
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

lilici
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 06. Maj 2006. 20:23

Post od lilici »

Verovatno su ostali bez telefona, ne mogu da verujem da za Sensation traze 24990 na Smart 2200 -3.790 a u Telenoru je 18960 na prenesi i surfuj 2000 od 2.990. Istina ima vise minuta na smart tarifi, ali ne verujem da to prosecan korisnik moze da potrosi. Razmisljao sam da predjem kod njih, ali nema sta da se izabere za neku normalnu cifru. Sve preko 30.000, a za to se ne isplati robija 2 god.

Horejšio
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2011. 18:02

Post od Horejšio »

Novo iz Vip-a: 1000 besplatnih minuta i besplatan pristup Fejsbuku

Vip od danas svojim novim postpejd korisnicima nudi dodatne pogodnosti u okviru Smart tarifa, koje su zasnovane na njihovim potrebama i navikama u mobilnoj komunikaciji. Počevši od tarife Smart 120, u okviru mesečne pretplate svaki korisnik dobija dodatnih 1.000 besplatnih minuta za razgovore u okviru Vip mreže. Sve Smart tarife uključuju i besplatan pristup Fejsbuku putem mobilnog telefona do kraja godine.

Na primer, u okviru tarife Smart 120, za samo 490 dinara mesečno, korisnicima je na raspolaganju 120 „smartova“ za razgovore, poruke ili megabajte, dodatnih 1.000 besplatnih minuta u okviru mreže kao i besplatan pristup Fejsbuku.

Vip korisnici mogu da ostanu u kontaktu sa svojim prijateljima i putem atraktivno dizajniranog Vodafone Blue 555 mobilnog telefona sa specijalnim tasterom za pristup Fejsbuku, QWERTY tastaturom za lako kucanje i kamerom od 2 mega piksela, uz naknadu za aktivaciju po ceni već od 1 dinar. Ovaj uređaj je u potpunosti integrisan sa Fejsbukom, pa pritiskom na jedan taster korisnici u svakom trenutku mogu postavljati statuse, komentare ili slike.

Nova promocija važi od 22. avgusta u svim Vip centrima širom Srbije. Više informacija na www.vipmobile.rs i 060/1234.

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

nije loša promocija ali bi bilo još jače kada bi pored smartova minuti bili aktivini u mreži a ne kada se smartovi potroše...ali šta je tu je...
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Ensiferum
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
:: Xiaomi Mi 9T 6/128
:: Nokia 8 4/64

Post od Ensiferum »

Sta drugo ocekivati od VIP-a! :dry: :dry: :dry: Zato nikad ne bih presao kod njih, kada ce da shvate, da ti besplatni minuti u mrezi (nakon potrosenih smartova!), vecini korisnika, ama bas nista ne znace! Bolje da su za stalno duplirali broj smartova, i u manjim tarifama, i davali neki popust za prelazak na VIP mrezu, ovako, nije vredno pomena! 8)
"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
:: nobody know
Kontakt:

Post od skar »

pa realno mislim da je VIP najbolja mreza u nas,sad svako ima pravo na svoje misljenje,
naravno i dalje stoji da imaju najretardiranije cene telefona po tarifama...ne razumem zasto i kako al je jadno...

aleksaa
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 03. Okt 2009. 15:58

Post od aleksaa »

VIP je ubedljivo najbolja mreza!!! 8)

1100 smartova za 1100 dinara,idi begaj! :lol:

Znam,znam sad ce te da se uvatite price o "slabom signalu"...
Sony Xperia P

cenobite
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 26. Maj 2008. 05:45

Post od cenobite »

evo ga ovaj novi fon koji nikako da okače na sajt...>
http://www.vodafone.com/content/index/a ... l#overview

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

cenobite, da bre i ja cuo reklame za taj telefon i danas gledao na sajtu a o njemu nista. Znaci to je taj fontele za fb. :disgust:

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Da li se ja to tripujem ili izgleda potpuno isto kao htc chacha?

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Videh ga u Delti juče, ne liči na ChaCha uopšte ustvari. Za te novce sasvim simpatično, mislim da će mlađa populacija ovo rado uzimati.

Ensiferum
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
:: Xiaomi Mi 9T 6/128
:: Nokia 8 4/64

Post od Ensiferum »

Zna li se ko je proizvodjac? ZTE, Huawei, Blu... ko ce ga znati? :dry: :dry: :dry: Vodafone ovaj vodafone onaj... svasta! :chytry:
"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami

Grandpa
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 30. Jul 2005. 12:36

Post od Grandpa »

Proizvodjac je neki TCL, u nekoj vezi su sa Alcatelom, a u kakvoj, koga interesuje moze da pokusa da nadje na googlu ili ako moze na njihovom siteu: http://tclcom.tcl.com/eng/

lacko1984
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 18. Feb 2010. 07:21

Post od lacko1984 »

posto mi za par dana istice ugovor imam neka pitanja,

kakve uslove daju prilikom produzivanja ugovora, tj da li imam neke pogodnosti kao stari korisnik ili su isti uslovi kao da prvi put zasnivam ugovor?

da li kod njih postoji neka vrsta "cenjkanja" kao sto postoji kad mts-a, kada im kazete da zelite da raskinete ugovor (a inace ste dobar potrosac)?

Odgovori