A1 novosti
Jedan drugar radi u VIPu ali izgleda da ce to malo biti problem ipak. On ne moze da ih pokupi dok se ne vrati s mora a to je 25ti a ja bas tog dana rano ujutro krecem na more tako da izgleda nista od Smart tarife jer iako manje flexibilna PostPaid 325, nju cu barem normalno moci da uzmem s popustom posle kad se vratim (a dve godine nije mali period) a Smart 550 mi nista ne znaci ako nije duplirana.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pet, 22. Maj 2009. 18:14
postovanje forumasi. cisto, ako neko nije upoznat, menadzeri u vipu su skrenuli! od juce su nove cene za telefone u ponudi. recimo htc desire je poskupeo 33990 puta, ne znam sta reci, ali pogledajte sami. bol mozga. ma bez komentara. a mozda brane infastrukturu od velikog priliva pretplatnika. ne znam, ne znam sta se to desava.
laku noc srbijo!
laku noc srbijo!
Verovatno su ostali bez telefona, ne mogu da verujem da za Sensation traze 24990 na Smart 2200 -3.790 a u Telenoru je 18960 na prenesi i surfuj 2000 od 2.990. Istina ima vise minuta na smart tarifi, ali ne verujem da to prosecan korisnik moze da potrosi. Razmisljao sam da predjem kod njih, ali nema sta da se izabere za neku normalnu cifru. Sve preko 30.000, a za to se ne isplati robija 2 god.
Novo iz Vip-a: 1000 besplatnih minuta i besplatan pristup Fejsbuku
Vip od danas svojim novim postpejd korisnicima nudi dodatne pogodnosti u okviru Smart tarifa, koje su zasnovane na njihovim potrebama i navikama u mobilnoj komunikaciji. Počevši od tarife Smart 120, u okviru mesečne pretplate svaki korisnik dobija dodatnih 1.000 besplatnih minuta za razgovore u okviru Vip mreže. Sve Smart tarife uključuju i besplatan pristup Fejsbuku putem mobilnog telefona do kraja godine.
Na primer, u okviru tarife Smart 120, za samo 490 dinara mesečno, korisnicima je na raspolaganju 120 „smartova“ za razgovore, poruke ili megabajte, dodatnih 1.000 besplatnih minuta u okviru mreže kao i besplatan pristup Fejsbuku.
Vip korisnici mogu da ostanu u kontaktu sa svojim prijateljima i putem atraktivno dizajniranog Vodafone Blue 555 mobilnog telefona sa specijalnim tasterom za pristup Fejsbuku, QWERTY tastaturom za lako kucanje i kamerom od 2 mega piksela, uz naknadu za aktivaciju po ceni već od 1 dinar. Ovaj uređaj je u potpunosti integrisan sa Fejsbukom, pa pritiskom na jedan taster korisnici u svakom trenutku mogu postavljati statuse, komentare ili slike.
Nova promocija važi od 22. avgusta u svim Vip centrima širom Srbije. Više informacija na www.vipmobile.rs i 060/1234.
Vip od danas svojim novim postpejd korisnicima nudi dodatne pogodnosti u okviru Smart tarifa, koje su zasnovane na njihovim potrebama i navikama u mobilnoj komunikaciji. Počevši od tarife Smart 120, u okviru mesečne pretplate svaki korisnik dobija dodatnih 1.000 besplatnih minuta za razgovore u okviru Vip mreže. Sve Smart tarife uključuju i besplatan pristup Fejsbuku putem mobilnog telefona do kraja godine.
Na primer, u okviru tarife Smart 120, za samo 490 dinara mesečno, korisnicima je na raspolaganju 120 „smartova“ za razgovore, poruke ili megabajte, dodatnih 1.000 besplatnih minuta u okviru mreže kao i besplatan pristup Fejsbuku.
Vip korisnici mogu da ostanu u kontaktu sa svojim prijateljima i putem atraktivno dizajniranog Vodafone Blue 555 mobilnog telefona sa specijalnim tasterom za pristup Fejsbuku, QWERTY tastaturom za lako kucanje i kamerom od 2 mega piksela, uz naknadu za aktivaciju po ceni već od 1 dinar. Ovaj uređaj je u potpunosti integrisan sa Fejsbukom, pa pritiskom na jedan taster korisnici u svakom trenutku mogu postavljati statuse, komentare ili slike.
Nova promocija važi od 22. avgusta u svim Vip centrima širom Srbije. Više informacija na www.vipmobile.rs i 060/1234.
- Ensiferum
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
- :: Xiaomi Mi 9T 6/128
- :: Nokia 8 4/64
Sta drugo ocekivati od VIP-a!
Zato nikad ne bih presao kod njih, kada ce da shvate, da ti besplatni minuti u mrezi (nakon potrosenih smartova!), vecini korisnika, ama bas nista ne znace! Bolje da su za stalno duplirali broj smartova, i u manjim tarifama, i davali neki popust za prelazak na VIP mrezu, ovako, nije vredno pomena! 

"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami
evo ga ovaj novi fon koji nikako da okače na sajt...>
http://www.vodafone.com/content/index/a ... l#overview
http://www.vodafone.com/content/index/a ... l#overview
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Proizvodjac je neki TCL, u nekoj vezi su sa Alcatelom, a u kakvoj, koga interesuje moze da pokusa da nadje na googlu ili ako moze na njihovom siteu: http://tclcom.tcl.com/eng/
posto mi za par dana istice ugovor imam neka pitanja,
kakve uslove daju prilikom produzivanja ugovora, tj da li imam neke pogodnosti kao stari korisnik ili su isti uslovi kao da prvi put zasnivam ugovor?
da li kod njih postoji neka vrsta "cenjkanja" kao sto postoji kad mts-a, kada im kazete da zelite da raskinete ugovor (a inace ste dobar potrosac)?
kakve uslove daju prilikom produzivanja ugovora, tj da li imam neke pogodnosti kao stari korisnik ili su isti uslovi kao da prvi put zasnivam ugovor?
da li kod njih postoji neka vrsta "cenjkanja" kao sto postoji kad mts-a, kada im kazete da zelite da raskinete ugovor (a inace ste dobar potrosac)?