Šta kupiti posle HTC Tattoo-a?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
hirurg
Banned
Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
:: Samsung Galaxy Note
:: Samsung Galaxy Tab 2
Kontakt:

Post od hirurg »

Pera Detlic napisao:hirurg, Nemoj wildfire nikako, osim ako nije wildfire S... ;)
Mozes li mi reci sta je razlog da ga ne uzmem....posto sma stvarno u dilemi...optimus p 500 mi je nekako ko i sam tattoo sto sam imao. Jeftino izgleda a samsung galaxy 3 mi se ne svidja....pogledao juce uzivo i haos mi je izgled....wildfire mi bas ono privlaci, e sad za s model nemam paaraaa...ne znam koliko dodje kod vas u Srbiji al kod nas u RS je cjena ajd zdravo..
@ivan cirkovic hvala puno na odgovoru, al koliko ja pratim ove forume sa mobilnim telefonima pa nije sjajna stvar sa upgrade romova ni kod ostalih telefona...ja sam ima ks 20 sa WM6.0 nikada se nije pojavio neki update ili novi rom....a telefon je radio na wm 6,5 lagano al sa kuvanim rom-om..tako da ne znam dal ce i sams da izbacuje??? imas li kakvo iskustvo po tom pitanju. pozdrav

Master Joda
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 16. Jun 2010. 16:30
:: iPhone 8 Plus

Post od Master Joda »

Wildfire jeste bolji od Tattoo-a u nekoliko stvari (ekran, RAM, kamera, Android OS), ali mislim da ne vredi neke velike doplate. Mislim da nije vredan pucanja nekih vecih para za taj telefon.

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Sam Wildfire trenutno i nije mnogo skuplji od tattoo-a, ali mislim da bih radije dodao tih 50-ak € za Wildfire S. Duplo veca rezolucija, vise rama, 600MHz i Android 2.3 po mom misljenju vrede tih 250€… :)

hirurg
Banned
Kontakt:

Post od hirurg »

Master Joda napisao:Wildfire jeste bolji od Tattoo-a u nekoliko stvari (ekran, RAM, kamera, Android OS), ali mislim da ne vredi neke velike doplate. Mislim da nije vredan pucanja nekih vecih para za taj telefon.
kod nas se wildfire krece oko 120-150 eura.....a tatoo sam prodao za 100....a wildfire s je oko 250 eura...tako da mi je puno 100 eura dati na veoma malu razliku...pricao sam sa nekim ljudima koji ovde na forumu imaju wf S...zale se...da je los kvalitet plastike skoro kao tattoo...jedino mu rezolucija sredjenija nego kod obicnog wf...stvarno sam u dilemi...

Jorda
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
:: Prism Blue S10

Post od Jorda »

Pitao me jedan drugar da li ce ako na wildfire stavi 2.3 rom dobiti mogucnost da gleda divx filmove na njemu. Koliko sam upucen nece, ali ne znam sta da mu odgovorim...

Ivan Cirkovic
Banned
Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
:: LG G5 SE
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

Za hirurg:

Upravu si to sto kazes da i ostali telefoni nemaju redovan update,ali za samsung telefone postoji sajt samfirmware.com na kome imaju redovni update-ovi koji rade super i mislim cak volje od kuvanih romova...Registruj se na taj sajt ako se odlucis za samsung i vide ces koji je poslednji rom za njega...Wildfire s je precenjen telefon i htc je jedini prozivodjac koji svakih mesec dana izbacuje neki novi telefon,koji naravno mi ne mozemo da pratimo zbog finansiskih problema,pa cekamo update koji mozda nikad nece ni biti,dok ljudi na zapadu menjaju modele za modelom...

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Post od Pera Detlic »

hirurg, ma nisam znao da je takva situacija sa keshom... Ako je tako, onda ga uzmi, ali mislim da je samsung mnooogo bolji izbor... Mene je WF odlicno sluzio, ali ga je jednostavno pregazilo vrme & applikacije... :D
Samo nek se rolaju....sarme.

Master Joda
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 16. Jun 2010. 16:30
:: iPhone 8 Plus

Post od Master Joda »

Jorda, koliko ja znam divx filmove mozes gledati i na starijim verzijama androida. Sve sto ti treba jeste npr. Rock Player sa android marketa. Podrzani su mnogobrojni formati videa medju kojima je i mkv.

hirurg
Banned
Kontakt:

Post od hirurg »

Samsung preporucujete....al ljudi kad sam uzeo njega i WF i stavio jedan pored drugog....smjesno komentarisati i sta reci...jest da za isto para mogu kupiti nov galaxy 3 al jos cu vidjeti, znaci lg mi ne savjetujete p500

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol

Aaaa! Sad i mene zbuniste... Nije los ovaj Galaxy Ace... Nikad nisam koristio samsung-a ali me je nekako privukao, a jos sam ga i nasao novog za 216e... Sta ciniti... :|
Btw... opet idem danas do VIP-a. Zvekn'o mi tattoo... Jutros sam ga ukljucio normalno i posle par minuta se ugasio. Izvadio sam bateriju i vratio - nista, povadio sve iz njega i vratio bateriju - nista... bas nista ne pomaze, samo tako cuti, ne pali se i imam osecaj da se onako smeje mojoj bedi i nervozi! :lol:

bachika
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
:: Iphone 7
:: Lenovo P780

Post od bachika »

Galaxy ace i da te vidi bog... Ja samo čekam da stigne update za ginger i kod nas, tada to postaje vrlo ozbiljan telefon, a i probudila se zajednica na xda tako da skoro svaki dan izbacuju romove... :D
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU

Ivan Cirkovic
Banned
Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
:: LG G5 SE
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

Htc telefoni imaju problema sa hardware-om i lose su se pokazali.Zale se ljudi da im otkazuje touch,da nece da se upali,da usporava pri radu posle nekog vremena,ne izbacuju update-ove koje obecavaju...Tako da sam rekao nikad vise htc...Samsung je moja preporuka :wink:

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol

Znaci tako... Hvala na preporukama! Videcu jos u skorije vreme da li cu uspeti da navucem kesa za Galaxy Ace, a ako i dalje budem kratak verovatno cu se odluciti za Galaxy Mini (bas sam ga cackao u VIP-u danas i veoma mi je simpatican) ili Galaxy Gio S5660. :)

bachika
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
:: Iphone 7
:: Lenovo P780

Post od bachika »

Po meni od ta tri modela ja sam ipak za ace (sad sam već dosadan) ali mini ti je samo kvalitetan tattoo! Gio je već nabudženiji, a ace lepši i veći... Jer šteta sad da kupiš fon koji će imati slične performanse kao tvoj, probaj na nešto bolje da ideš. I ja sam planirao hd2 ali nema se, a telenor ima solidnu ponudu za ace.
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU

Odgovori