OVI-store
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Pozdrav... moze li mi neko pomoci, imam problem da se registrujem preko telefona na Ovi store... U pitanju je E7. Kad otvorim Ovi store, idem na download npr.neke igrice i nudi mi registraciju - Create Nokia account, nakon toga sve korake mi prihvata (user, password, tel, mail...) i kad na kraju cekiram opciju Agree with terms and privacy policy izbaci mi poruku Unable to complete the operation, please try again... u cemu je stvar, kako da se registrujem...?
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
zmiuga, da tako je i mene zezalo pre dve godine kada sam vrsio registraciju ali se nesecam kako sam resio problem ali budi uporan i pronacices gresku a pokusaj registraciju i preko kompa.
Pojavile su se slobodne teme u izdanju intheme c.studio

KLIK

KLIK

KLIK
i najbolja

KLIK
Zasad su besplatne a dokle ???????????????
Pojavile su se slobodne teme u izdanju intheme c.studio

KLIK

KLIK

KLIK
i najbolja

KLIK
Zasad su besplatne a dokle ???????????????
- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
mezzano, hej o tome smo pricali... Da bi se skinuo taj dio .dm potreban je program ( bem li ga, taj program imam u BL, ali sam zaboravio ime ). Naime, pomocu tog programa otvoris file sa .dm ekstenzijom i on ti na jednoj strani prikaze sve u hexadecimalnom kodu a s druge strane sve pise pomocu slova i brojeva... Zatim sa te druge, desne strane kliknete na pocetak i polako stiscete delete sve dok ne naidjete na slovo Z (z slovo je napisano kao malo slovo) i onda samo idete na file, pa save ass i onda stavis program da se zove "zavodnick.sis" ... morate staviti i " jer inace od toga nista
Ah da, sad sam nasao ... program se zove XVI32

Ah da, sad sam nasao ... program se zove XVI32

Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
- zavodnick
- Expert
mezzano, nema problema, samo sam htio da ti pomognem, ali samo mi javi koja je app u pitanju, ja cu da ti prebacim i to je to... Imam negdje i slike jer sam isto nekome na forumu objasnjavao kako to da se radi, ali daj mi mail pa cu da ti posaljem u slikama na jednoj app, tako da ces lako moci na ostalim app 

- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
toda81 nemam vremena da se zamlacujem sa time. Hvala zavodnicku na pomoci, i tebi za Garmin.
Ovo sam čisto pitao onako, pošto se logujem na Ovi store preko Mozille, da ne bi trosio internet sa telefona na download, i skinem temu/igricu (konkretno, hteo sam da skinem ove teme sto je deksicom postavio), ali sve su .sis.dm format, pa sam mislio, ako ima neki lak nacin da to zaobidjem. A posto treba da se time bavim duže od pola sata, onda neću, jer mi nije preko potrebno da instaliram i ove teme (već imam 50-ak instaliranih) 

- zavodnick
- Expert
mezzano, pola sata ili pola minute ?!
deksicom, hey pa da... Kad ides na ono SAVE ASS... onda fino kliknes u filename sa navodnicima "zavodnick.sis" i problem je rijesen... napravi ti ikonice bas kao sto su tvoje ove plave ikonice, sa ovim kvadraticima
Tako bar meni radi ?! Ako zelis mogu da snimim video pa da ti posaljem
?

deksicom, hey pa da... Kad ides na ono SAVE ASS... onda fino kliknes u filename sa navodnicima "zavodnick.sis" i problem je rijesen... napravi ti ikonice bas kao sto su tvoje ove plave ikonice, sa ovim kvadraticima

- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
zavodnick, ma sve ja znam kako treba da odradim ali je kodmene problem u kompu jer vidis u kom formatu mi skida te DM aplikacije. Na tvojim slikama kod tebe ih je komp skidao u drugacijem obliku. Probao sam i po jednom drugacijem upustvu, deinstalirao sam firefox i sve uradio kako je tamo pisalo i opet isto.
Tvoje upstvo nemam, obrisao sam te poruke pa ih nemogu ni poslati mezzano, .
Tvoje upstvo nemam, obrisao sam te poruke pa ih nemogu ni poslati mezzano, .
- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
Evo jedne lepe teme, od fantasticnog temera, IND190

Sketsa_Yellow
E, da, naucio sam da pretvaram .dm fajlove u .sis. Zaista je lako. Sve sto treba je Notepad++.
Hvala zavodnicku na pomoci.

Sketsa_Yellow
E, da, naucio sam da pretvaram .dm fajlove u .sis. Zaista je lako. Sve sto treba je Notepad++.
Hvala zavodnicku na pomoci.