Desire HD vs Sensation

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
dusan030
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 04. Avg 2011. 10:53

Desire HD vs Sensation

Post od dusan030 »

Imam DHD i prezadovoljan sam ali me zanima misljenje drugih uz obrazlozenje, DHD ima sve sto mi treba ali me zanima da li cu se pokajati posle misljenja drugih :)[/quote]

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Licno mislim da prevelikih razlika nemas, kamera je nesto bolja, baterija duze traje (meni bi samo ovo recimo bio dovoljan razlog za zamenu), dosta sminke sa novim Sense..... Minus je nova povecana rezolucija ekrana koja ce ti praviti problem sa nekim aplikacijama.... sve zavisi sta ti je prioritet.

Tacty
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 11. Feb 2010. 15:37

Post od Tacty »

sad negde na stranim sajtovima videh da sensation generalno ima problem sa touch screenom :( navodno se javlja nakon nekoliko dana upotrebe, ali sad koliko je problem zaista izražen i u kolikom broju slučajeva ne znam naravno...

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

dusan030, Ja bih izabrao Sensation pre svega zbog baterje koja je jako loša na DHD, a zatim zbog izgleda, sensation mi je vizuelno lepši.
Tacty, Nisam čuo za taj problem, ali ne verujem da se taj problem javio na većem broju uređaja, možda je bila neka loša serija, verujem da će HTC uspeti da reši taj problem.

Tacty
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 11. Feb 2010. 15:37

Post od Tacty »

dusan030
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od dusan030 »

Iskreno nije mi se davalo jos cirka 200 evra preko (mada ih i nemam :D), citajuci specifikacije video sam da nije neka razlika, zanima me razlika u procesoru posto mi jedan lik rece da je kod sensationa dual core a kod hd obican?

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
:: XZs
:: S7e

Post od Ceftriaxone »

Da , dhd ima single core, a sensation dual core. U praksi to jeza sada vise sminka jer je jednojezgarni procesor. i dalje dovoljan za sve.
ex ivan87

dusan030
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od dusan030 »

Recimo da nisam do sada nikada imao problema sa brzinom telefona, sta vise, leti kao tek instalirani windows na kompu :D

Odgovori