Od juce sam postao ponosni vlasnik C7.Prvi utisci su impresivni.
pozz.. .
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
znemanja, hvala puno drugar:)potpuno sam zadovoljan jer sam uspeo vec i da ga hakujem
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Od pre neke dve nedelje Dell Streak! A pored toga od pondeljka i iPad2 !
A planiram da pazarim novu bateriju i punjac za moju staru Nokiu 3210, obozavam oldtajmere...
Ja imam oldtajmera nokia 5110 i skoro sam mu zamenio tastaturu u crnu,posto je ona dotrajala,a nije imala bela...Bruka kako cuci crna tastatura i telefon je zakon sto se oldtajmera tice.Imam ga od 99 godine Svidja mi se koliko je jak zvucnik kada pricas sa nekim,prosto moram da smanjim,jer neko ko ima drecav glas moram da odmaknem od uveta
Danas mi je stigla jos jedna kineska kopija i to od Nokie E7.
Lepo odradjena i teska ko kamen. Umesto Symbiana je novi kineski MyOS (cista kopija symbiana po izgledu), cak i sa kineskom OVI prodavnicom gde zaista ima lepa kolekcija programa.
Malo je manja od originala i ima ekran od 3,5" umesto 4". Za male pare veoma lep telefon...
WG3 Quad Band Dual SIM Card TV Mobile Phone With JAVA and WI-FI Black
Imam jedno pitanje.Da li te kineske kopije podrzavaju flesovanje usled nekog kvara na software-u i slicno?Mislim ako ima da se skine software za njih,to jest firmware,isplati se uzima ti ih...
Dream Weaver, bestboy, hvala na cestitkama momci.. .
Ivan Cirkovic, zavisi od kojeg proizvodjaca i koji model uzimas. Ja sam jedva nasao OS za model WG3 King Series, dok za ovu kopiju E7 OS mozes skinuti sa njihovog sajta.
Za ovie 3-4 godine koriscenja do sad nisam ni na jednom "kinezu" (t728, v869, v300, p790, wg3) nisam imao potrebe da ga flashujem, niti nisim u servis (sem t728 kojem je stradao jedan od zvucnika mojom krivicom) :)
Uz Nokiu 6320 koji se nosi u prirodu i na pecanje, ponovo(posle HTC Desire-a dao ga sinu)uzeh Dell Streak, ali sada sa silikonskim oblogama(jedna providna od tvrdog silikona i tanka, da može lako da stane u đzep, a jedna od mekanog debelog silikona(ako bude potrebno nositi telefon u već spomenutu prirodu).
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.