Evo svi nesto naglabaju o tome koji je telefon bolji,koji je najizdrzljiviji,nisam primetio da je neko postavio pitanje koji je najgoriji koji ste ikada imali...Jednom prilikom sam dobio SE Z200 i takvo,,da ne kazem sta,u zivotu nisam vidio...
Stephen:And Africa is where it's at. Recently Joanne and I spent little time down in Afrique sur-mer.
Del :Fabrique belgique.
Definitivno motorola, koju sam imala pre nekih 5 godina, ne mogu tacno da se setim modela, ali mislim da svi znate, ona plava duguljasta a tanka...Nikakve funkcije, samo pozivi i sms...nije čak ni sat imala..
janka bas nije u pravu taj siemens c25 sam ja imao kada je izasao bio je dobar i ne jeftin telefon kostao je 250 maraka, sluzio me je neko vreme, posle toga sam ga prodao teci koje je sluzio narednih 30-ak meseci. Najlosiji telefon koji sam imao je bio nec neki ne mogu da se setim koji, ali je bio u svakom slucaju najgori od svih koje sam imao. Noviji nec-ovi su verovatno dobri po funkcijama ali ne slazu previse sa nasim mrezama
■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■
Nec telefoni su odlichni-noviji naravno!ali se prave skoro iskljuchivo sa I-Mode standardom za mobilni internet,pa se ne kontaju sa srpskim mrezama.Najgori fon koji sam ja ikada imao je Panasonic A100,prosto zato shto je u tom momentu bilo mnogo funkcionalnijih fonova za iste pare,al ja se napalio zato shto je onako mali! Bezveze,nije ni sa kompom mogao da se spoji,nisu se mogle dodavati melodije,nishta......ni ne secam se shta sam s njim uradio!
ja sam imao C25, a prije toga su mi ukrali 3310 (to je negdje prije 4 godine), ali meni najgori telefon koji sam imao. Sad imam SX1 koji se pokvario i u servisu kazu da je riknuo procesor, popravka 25 eura.
luca napisao:definitivno svi panasonicovi i motorolini telefoni... baterije,spor rad ili bolje receno nikakva brzina rada...
ne znam sta si mislio pod tim svi moto modeli ? ako si mislio na stare modele ok, medjutim pocev od serije vxxx, imaju odlican odnos kvalitet, performanse,cena !
Ma chak i neke stare motorole su bile ok....ja sam onaj 930 shto su ga zvali jaje ili sapun koristio slatko.......kupio ga polovnog za 100 maraka i posle godinu korishcenja prodao za 120!E to je bio dobar fon u ono vreme.....
prvi telefon koji sam ja imao bio je moto star tac 75, i kada sam ga dobio vec je imao oko 240 sati razgovora ! koristio sam ga mesecima, bio prezadovoljan i na kraju ga prodao za , cini mi se , 80 DEM. Tako da nikako ne stoji tvrdnja da motorola generalno pravi lose telefone.
moj najgori tel je bio Sony J-70. E to mi je bio krdza nad krdzama. Niti se zvono culo redovno, niti se mogla vibracija ukljuciti kad ti zvoni telefon..... UZAS
jeste sazem je jedna stvarno losa marka, telefoni su toliko spori da se to ne moze zamisliti, sony ericson je spor ali pamti sve sto si otkucao pa sa zakasnjenjem to sve uradi, ali sazemu stalno treba vreme neko da se odmrzne
■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■
Nikada nisam voleo MOTOROLa i SIEMENS telefone pa ono sto stariji to gori ali poslednji koji sam nosio je siemens mc-60 ili tako nesto - stvarno smece...
Najgori telefoni.......???
Definitivno Motorolini modeli.
Kod nas na trzistu se svakako lose dekodiraju,komplikovani meni,sveukupan ruzan izgled i puniiiiii bagova (verovatno usled nedostatka dobrog dekodiranja).
Sve u svemu dalje od mene sa Motorolom !!!
uff. nemojte tako lose o motoroli. moze neko da ne voli neku marku telefona ali treba biti objektivan. od telefona koji su na nasem trzistu definitivno je simens najveci krsh. par dana sam koristio mc60. zezao se sa jos nekoliko modela, ali nikad ne bih dao pare za takav telefon. pises poruku i djuska cela tastatura (na mc60)
Najgori telefon po meni je nokia 9210 comunicator,TO JE JEDNA VELIKA CIGLA,koja nema vibraciju,gde se zvono nemoze podesavati,koja sluzi bas nicemu,ruzna je i jako velika!!! Mrzim ovaj telefon,imam veoma lose misljenje o njemu
Naravno mozda su misljenja podeljena,ima ljudi koji ga obozavaju...Meni je shit! Dok je npr. N9500 je vec druga prica...
jok_jok, i ti sad shuketash gluposti... jedan MC60, telefon, skoro najnize klase (ne znam kako je doslo do slova M u oznaci, pre je trebalo da se zove CM60 -ne MC60 a M55 je mnoooogo bolji) poredish sa T68i, telefonom najvise klase iz SE... Kada je izasao i bio aktuelan T68i, cena mu je bila jedno 8 puta veca nego jednom MC60 kada je izasao i bio aktuelan..... Poredi S55 sa T68i!!! Poredi ST55 sa T610!!! A S55 je mnogo, ali mnogo brzi i bolji telefon od MC60....
Ne mozes suditi Siemensu po jednom jako losem telefonu kao sto je MC60.. To je bio pilot model sa integrisanom kamerom...
Moj najgori telefon je bila Nokia 2110, davno, davno... 1998.godine
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.