Da li se vezujete za neki telefon na duzi period ,cak iako ga pregazi vreme ?
 Da li se vezujete za neki telefon na duzi period ,cak iako ga pregazi vreme ?   Jos samo da nadjem na ovom sajtu nekog ko prodaje classic N-Gage (u odlicnom stanju) pa da se prisetim vremena !
 Jos samo da nadjem na ovom sajtu nekog ko prodaje classic N-Gage (u odlicnom stanju) pa da se prisetim vremena !  
 Da li se vezujete za neki telefon na duzi period ,cak iako ga pregazi vreme ?
 Da li se vezujete za neki telefon na duzi period ,cak iako ga pregazi vreme ?   Jos samo da nadjem na ovom sajtu nekog ko prodaje classic N-Gage (u odlicnom stanju) pa da se prisetim vremena !
 Jos samo da nadjem na ovom sajtu nekog ko prodaje classic N-Gage (u odlicnom stanju) pa da se prisetim vremena !  

Samo zavisi koliko ko vremena potrosi da nadje programcice (ja sakupio CEO DVD ,lepo sortirano po folderima)
 Samo zavisi koliko ko vremena potrosi da nadje programcice (ja sakupio CEO DVD ,lepo sortirano po folderima) 

Svako na svetu ima neki porok, nama ljubiteljima mobilne telefonije je porok kupovina novih fensi modela...Win6.1x napisao:Ponekad se pitam,zasto moramo da uzimamo uvek skupe nove fensi telefone.. Eto i Nokia 6630 ,N70 itd ... su i dalje mocni smartphones koji mogu prakticno sve

od nekog polovnjaka.Zato sam odlucio kupiti N-Gage,jer telefon je i dalje nabuzden za svega 20-30 evra
 od nekog polovnjaka.Zato sam odlucio kupiti N-Gage,jer telefon je i dalje nabuzden za svega 20-30 evra   Definitivno volim jeftine oldtimere.Tako sam imao i 6630,N-70,HTC TyTN i TyTN 2 .. itd itd i onda me pitaju ljudi (za programe): A zasto to moj nema a novi je ?
 Definitivno volim jeftine oldtimere.Tako sam imao i 6630,N-70,HTC TyTN i TyTN 2 .. itd itd i onda me pitaju ljudi (za programe): A zasto to moj nema a novi je ?  Mnogi kupuju nesto sto i ne znaju sta kupuju
 Mnogi kupuju nesto sto i ne znaju sta kupuju  

Bas cu biti cool sa dzojstikom
 Bas cu biti cool sa dzojstikom   Eto imacu priliku da se prisetim mog DVD sa Symbian 6.x programima
 Eto imacu priliku da se prisetim mog DVD sa Symbian 6.x programima   
   e da ! N-Gage je postao bas redak ! sad sam se naumio iako je maska super,da bude bas bez ijedne ogrebotine,pa trazim novu masku.Potegnucu cak i E-Bay preko druga,ako bude frka .Sad trazim i QD.Hocu da imam oba N-Gage sa novim maskama.Znaci obozavam taj koncept telefona.
 e da ! N-Gage je postao bas redak ! sad sam se naumio iako je maska super,da bude bas bez ijedne ogrebotine,pa trazim novu masku.Potegnucu cak i E-Bay preko druga,ako bude frka .Sad trazim i QD.Hocu da imam oba N-Gage sa novim maskama.Znaci obozavam taj koncept telefona.

Naravno, svakih 12 sati puni telefon i dan danas ga nosa
 Naravno, svakih 12 sati puni telefon i dan danas ga nosa  Predlagao sam mu ( posto je covjek inzenjer masinstva ) da si kupi posebnu aktovku za telefon, al` kaze da ga blam da nosi 2
 Predlagao sam mu ( posto je covjek inzenjer masinstva ) da si kupi posebnu aktovku za telefon, al` kaze da ga blam da nosi 2  S druge strane, kad dodjemo na pice, ( sto si ti Green rekao kako bi bilo cool da se izbace takvi telefoni na sto ) onda trazi dodatni sto da ima gdje da ostavi telefon
 S druge strane, kad dodjemo na pice, ( sto si ti Green rekao kako bi bilo cool da se izbace takvi telefoni na sto ) onda trazi dodatni sto da ima gdje da ostavi telefon 
 Pa sam uzeo N-Gage ,zato sto puno koristim MSN/IRC/E-Mail,pa je N-Gage tastatura mnogo bolja.Isto tako 6600 je imao losiji zvuk (mono,plus samo 16khz),a N Gage stereo 44k,plus imao je radio
 Pa sam uzeo N-Gage ,zato sto puno koristim MSN/IRC/E-Mail,pa je N-Gage tastatura mnogo bolja.Isto tako 6600 je imao losiji zvuk (mono,plus samo 16khz),a N Gage stereo 44k,plus imao je radio  E onda sam uzeo Nokiju 6630,bez radija,a malo potom izasao N70,za koji nisam imao para
 E onda sam uzeo Nokiju 6630,bez radija,a malo potom izasao N70,za koji nisam imao para   

i mene cesto pukne nostalgija prema starim symb modelima i cesto pozelim da ih procackam!!!
  i mene cesto pukne nostalgija prema starim symb modelima i cesto pozelim da ih procackam!!!  Nakraju oni su ti koju su nas vecinu i spojila ovde na ovom forumu !!!
  Nakraju oni su ti koju su nas vecinu i spojila ovde na ovom forumu !!!  To bi naj prre trebalo da znaju oni koji pljuju po symbianu i dizu u nebesa ios ,treba da se zna ko je bio prvi normalno uz win i palm os !!!
  To bi naj prre trebalo da znaju oni koji pljuju po symbianu i dizu u nebesa ios ,treba da se zna ko je bio prvi normalno uz win i palm os !!!  Kada se samo setim mpx motorola.... ma ludilo!!!
  Kada se samo setim mpx motorola.... ma ludilo!!!