Huawei U8500
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Čet, 17. Mar 2011. 06:51
Huawei U8500
Kao sto naslov teme govori , razmisljam da uzmem huawei u8500.Posto mogu da ga uzmem na 2 godine za dinar poceo sam da razmisljam o njemu.Samo da napomenem , nista drugo nisam imao u planu jer je ovo za samo 1 dinar.Pitanje je dakle , da li se vezati za mt:s jos 2 godine zbog u8500?
-
- Slučajni prolaznik
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
Да напишем нешто пошто сам мало чачако телефон.
Немам појма на колико му ради процесор али "Звезда телефон" ради лошије него што Звезда игра
Споља изгледа лепо, пластика делује квалитетно, мало је лаганији него што сам навикао па имам осећај да у њему нема ништа (неко воли лагане телефоне). Лого звездде му одлично стоји, када све саберем и одузмем на око оцена 5-.
Сад креће укључивање, екран је катастрофа боје испране, слика чак мутњикава у неким ситуацијам, углови гледања онако - просечни за ниску класу. Укуцам лепо све податке и онда креће лаговање и сецкање и на почетном екрану и у менију, покушао сам са другим ланчером, скинуо све виџете и опет све лагује, не помаже ни таск менаџер
Девојка чији је то телефон је упоредила са мојим ЛГ ГТ540 и било је "Како је твој брз и како ти је добар екран."
Јесте да овај телефон лепо изгледа, има 3.2" капацитивни екра (има солидан одзив) али је зато слика и брзина једна стабилна двојка јер заиста одавно нисам видео овако лош екран и оволики лаг
Немам појма на колико му ради процесор али "Звезда телефон" ради лошије него што Звезда игра

Споља изгледа лепо, пластика делује квалитетно, мало је лаганији него што сам навикао па имам осећај да у њему нема ништа (неко воли лагане телефоне). Лого звездде му одлично стоји, када све саберем и одузмем на око оцена 5-.
Сад креће укључивање, екран је катастрофа боје испране, слика чак мутњикава у неким ситуацијам, углови гледања онако - просечни за ниску класу. Укуцам лепо све податке и онда креће лаговање и сецкање и на почетном екрану и у менију, покушао сам са другим ланчером, скинуо све виџете и опет све лагује, не помаже ни таск менаџер

Девојка чији је то телефон је упоредила са мојим ЛГ ГТ540 и било је "Како је твој брз и како ти је добар екран."
Јесте да овај телефон лепо изгледа, има 3.2" капацитивни екра (има солидан одзив) али је зато слика и брзина једна стабилна двојка јер заиста одавно нисам видео овако лош екран и оволики лаг

-
- Slučajni prolaznik
Hvala na odgovoru.Ovaj definitivno otpada.E sad da ne otvaram drugu temu , pitao bih sta da uzmem.Ali sad hocu da prodam i n97 pa i da dodam nesto ako treba (a trebace
) i hocu nesto kvalitetno sto ce lepo da radi (znaci bez lag-a) i sto ce jos neko vreme moci da prati ove jace fonove(da nije vec zastareo model).U principu ne bih davao mnogo velike pare pa ako ima nesto , predlozite.Hvala jos jednom.

- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
Ako uzimas preko mt:s-a onda, za relativno malo para, imas, recimo:
Lg Optimus One P500,
za nesto vise para,
Samsung S5670 Galaxy Fit, ili
HTC Wildfire
Lg Optimus One P500,
za nesto vise para,
Samsung S5670 Galaxy Fit, ili
HTC Wildfire
-
- Slučajni prolaznik
Preko operatera necu , to mi je odgovaralo samo dok je bilo za 1 din , ovako nista od toga.Samsung otpada odmah , a wildfire je ok osim ekrana ali zbog toga otpada , od ova 3 jedino lg da pogledam negde...
EDIT:
Sad sam gledao cene i odluka ce pasti (verovatno) izmedju GT540 i P500.Koliko sam video na youtube-u oba su odlicna i cak mi se mozda malo vise svidja GT540.Ali ne znam bas da li vredi tih 40-50e vise p500 od gt540?
EDIT:
Sad sam gledao cene i odluka ce pasti (verovatno) izmedju GT540 i P500.Koliko sam video na youtube-u oba su odlicna i cak mi se mozda malo vise svidja GT540.Ali ne znam bas da li vredi tih 40-50e vise p500 od gt540?
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt: