1. Favorit mi je HTC Desire S, ne znam zasto. Bio sam verni korisnik Nokie, ali sam se pomalo razocarao i sada me privlaci android.
Pozitivne strane HTC-a: aluminijumsko kuciste, jak procesor, najvise ram memorije, android 2.3.
Negativno: nedostatak tastature, slabija baterija, najmanji ekran, mala interna memorija
2. Na drugom mestu Galaxy I
Pozitivno: Najbolji ekran, bolja baterija, interna memorija od 8gb, najjeftiniji
Negativno: nedostatak tastature, napravljen od plastike, stariji android (jel moze da se ubaci 2.3??) i jednostavno - ne volim Samsung.
3. Na kraju Nokia E7
Jos uvek ne mogu da prebolim N97, koji sam nedavno prodao. Imao je on svojih mana, ali je meni bio odlican. I zapravo dugi niz godina sam koristio Nokiu, pa mi je sad malo tesko da predjem na nesto drugo.
Pozitivne strane E7: Aluminijumsko kuciste, qwerty tastatura, dobar ekran, najvise memorije
Negativne: nije android, najslabiji procesor, najmanje rama...
Dakle sta uzeti? Meni se najvise svidja HTC

Jedino se plasim zbog nedostatka tastature, da li cu se privici na touchscreen, kucam dosta poruka... Imao sam davno Nokiu 5800 i nervirao me je taj touch, naravno pretpostavljam da se ne moze porediti sa ovim kod HTC-a.
 Jedino se plasim zbog nedostatka tastature, da li cu se privici na touchscreen, kucam dosta poruka... Imao sam davno Nokiu 5800 i nervirao me je taj touch, naravno pretpostavljam da se ne moze porediti sa ovim kod HTC-a.