Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Molba... Ja sam na svom aparatu obrisao ove mape koje zauzimaju preko 2 GB. E sad mi trebaju mape koje bih mogao da koristim... i malo upustvo kako da ih koristim... Hvala puno!!!!!!!!
Ako ti treba Garmin ja sam napravio nesto sto ce svakome da olaksa ubacivanje,a cak i namestio najbolja podesavanja pa ako nekome treba moze da mi se javi na pp.Nema nista bez Garmin-a
zavodnick, Apsulutno, Garmin je nezamenjiv na symbian telefonima. toda81, Svaka čast za garmin, kolko se sećam ti si imao sajt koji je posvećen upravo symbian OS, tj verzijama pre symbian^3, dali je on još uvek funkcionalan? Vidim po tvom potpisu da si već uveliko član Android bande
moze li neko da mi kaze, kako da resetujem onaj LOCK CODE? pre par dana drugar mi se pozalio, kupio polovan n72 i ne zna da resetuje kod. pokusao sam sa drzanjem 3 * i slusalice, resetuje sve ali kod i dalje ne mozemo da promenimo.
*#7370# ne pomaze jer upravo mi trazi taj kod da ukucam, a ne znam ga.
i pitanje za E72: moze li se iskljuciti onaj zvuk aparata kada se slika sa kamerom -.-
darkonda, mislim da bi se trebao odraditi flash telefona da se taj code skine, ali ako opet trazi taj code, nisam bas siguran... Zasto drug ne pita tog lika koji mu je LockCode i problem rijesen?
Vjerujem da se moze iskljuciti zvuk... Kod nekih telefona, ako nema opcije da se iskljuci taj zvuk postoji i fora da telefon stavis na Silent mode i onda vjerujem da tog zvuka biti nece
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
VeNoM, u pravu si... nisam o tome ni razmisljao Ali ni flash nije sto je nekad bio... Vjerujem da koste 5 Eur u Srbiji, a znam da kod nas kosta 15-ak KM
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
darkonda, postoje aplikacije koje bi to mogle da rese, evo nekih: Silent Camera, no camera sound, Mute Camera Shutter, Disable camera sound. Kako to radi i dali radi neznam jer nisam nikad isprobao (jer ja moje komsinice slikam javno da se cuje SKLJOC ) ali ti nadji pa isprobaj. Mislim da postoje i patchevi za tu namenu.
Sad nikako jer svi su zastali a zasto niko nezna. A ti mozes probati hak nekom od novih metoda, evo ovde je prijatelj Fox pisao o tome. KLIK
Probaj pa javi.
Nema sanse da se lock code resetuje,tj vrati na fabricki 12345 ako se odradi hard reset preko tastera.Licno sam to proverio.Nekad je radio jedan sajt gde sam ja na par nokia resetovao lock code jer ga vlasnici nisu znali,a za to je bio potreban imei.Kada sam skorije pokusao da to odradim na taj isti nacin nije vise na zalost funkcionisalo
Ljudi, da li ste zadovoljni ovim telefonom ? imam 5800 i doslo vrijeme da promjenim, pa sam mislio E72. Po vama, koji su nedostatci ? kakva je kamera ? Kakav je sw , jel brz ?
mazzy ja sma ga uzeo preko hendija na mixm.utisci...mob nije za igru već za ozbiljne stvari.lep dizajn kvalitetan i sve ono što čoveku treba.kamera nije loša sv 71 je ok internet radi bez problmea korstim ga kao i modem znači jedna visoka ocena za njega i definitivno svaka preporuka za dati mdoel
PA igrice na mobitelu i ne igram, nikako . Najbitniji mi je kvalitet izrade i pouzdanost. NOkia je to dvoje izgubila zadnjih godina, ali je E serija uvijek bila kvalitetno izradjena. Zato pitam.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.