Imam Elm vec desetak dana. Fin telefoncic, ima zanimljive aplikacije, detaljnu vremensku prognozu, poruke se brzo i lako kucaju, GPS dobro radi kao i wi-fi, lep veliki ekran sa zasicenim bojama.. E, sad kamera.. Pravi dobre fotografije po danu, ciste, ostre, bez zamucenja.. I nocu su slike dobre (maalo bi LED mogao da bude jaci) bez suma i ciste ALI crvenu boju prikazuje kao narandzastu... Ne znam da li je to do mog primerka ili je to pravilo..? Crvena = narandzasta.. I to samo nocu, po danu je crvena - crvena.. Ne znam da li je to tako i na Hazel-u.. Ostale boje su verne prirodnim..
P. S. Ni youtube nisam mogao da nateram da radi ali za to me bas briga.. Al' cisto da pomenem.. Mada se nisam ni trudio..:-)Imam Elm vec desetak dana. Fin telefoncic, ima zanimljive aplikacije, detaljnu vremensku prognozu, poruke se brzo i lako kucaju, GPS dobro radi kao i wi-fi, lep veliki ekran sa zasicenim bojama.. E, sad kamera.. Pravi dobre fotografije po danu, ciste, ostre, bez zamucenja.. I nocu su slike dobre (maalo bi LED mogao da bude jaci) bez suma i ciste ALI crvenu boju prikazuje kao narandzastu... Ne znam da li je to do mog primerka ili je to pravilo..? Crvena = narandzasta.. I to samo nocu, po danu je crvena - crvena.. Ne znam da li je to tako i na Hazel-u.. Ostale boje su verne prirodnim..
P. S. Ni youtube nisam mogao da nateram da radi ali za to me bas briga.. Al' cisto da pomenem.. Mada se nisam ni trudio..