Posto slabo pratim cene mob. telefona i td. hteo bi da vas pitam jel se isplati uzeti Nokiu 6600 za 150e polovnu dobro ocuvanu??? Ako ne tu koju uzeti do 150e???
Ako je bas dobro ocuvana i ne mnogo koriscena (pozeljno u fulu) onda i da das tu lovu buduci da je nova oko 50-60 evra vise.Nedaj da te prevari nova maska (pa jos kineska),pogledaj preko sifre *#92702689# koliko je pricano sa njom pa ces otprilike znati koliko je stara (naprimer ako ima recimo 50 sati razgovora tesko moze da bude stara samo 2-3 meseca) mada ni to nije nemoguce zaobici ali OBAVEZNO PROBAJ!
Pozdrav
Ja neznam,znam ljude koji prave 10-12 sati ali da neko prica 50 sati mesecno,tu nesto nije...!
Neki prosek kod mene je oko 3-4h mesecno,neka bude i do 5,mislim da i 80% ljudi slicno koristi svoj telefon tako da sam na osnovu toga uzeo takvu procenu,ostalih 20 posto bi podelio na one koji koriste manje od 2h i na takve kao te koje ti znas ali bi ih ubacio cisto kao"statisticku gresku",no hard feelings!
Pozdrav
Hvala ti na savetu...Poslusao sam vas sto sam kupio nov al sam se ipak opredelio za novu Nokiu 6630.. reko sebi da dodam jos 40e i kupim ovaj... Pozdrav
Ljudi da ne otvaram novu temu ... zashto kad me neko zove na 6600 nema indetifikacije vec samo broja .... jel mi treba onaj Caller ID (gde?)?
Neverovatna stvar da niko nezna odgovor na ovako jednostavnu stvar .... evo da pojasnim ... kada me neko zove ,njeovog imena nema,vec samo broj,iako ga imam u kontaktima ! kontate ?!
Poslednja izmena od Cyber u Čet, 10. Nov 2005. 23:09, izmenjeno 1 put ukupno.
Cyber, čudno skroz...Čekaj, to ti je tako odjednom? Mislim nije od početka? Jel tako za sve kontakte?
Izvini, koji mob beše u pitanju?
Pitam jer je moja drugarica imala isti problem na SE...
Ochekivao sam odgovor od tebe i ovog lika Lomnica ... eeeeee da li je odjednom nzn ali mislim da jeste posto sam se menjao s ortakom,meni dosadio moj,njemu njegov i tako , ali on kaze da su se njemu uchitavala imena ...pa kako je naslov teme(6600) ?!
Cyber, izvini...umor čini svoje...
Jasno...Kod moje drugarice je bila fora da je fon sam duplirao neke kontakte...Mislim da i nokija ima tu opciju duplicate...Pročačkaj malo...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.