Nokia 5800 XpressMusic
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
koristio sam opciju "trazi", al neuspesno, pa da pitam: vec duze od pola godine telefon,tj. bolje reci displej (naravno, n5800) mi "zaledi" kao na slici ispod:

i toje prvo bilo ako je mob dugo na hladnom, pa ga stavim na radijator i onda opet bude ok, medjutim, sad se to desava stalno, cak i kad ja temperatura 25+ stepeni... znam da se spominajlo da je hardverski, pa da je softverski problem (navodno poslije nekog apdejta da je to pocelo se desavati ljudima), pa me interesuje zna li se zvanicno sta je problem- hardver ili softver? posto sam planirao kupiti novi displej (tj naruciti sa neta), al bezveze da to radim, ako necu resiti probllem? p.s. software version V 52.0.007
custom version 52.0.007.C02.01

i toje prvo bilo ako je mob dugo na hladnom, pa ga stavim na radijator i onda opet bude ok, medjutim, sad se to desava stalno, cak i kad ja temperatura 25+ stepeni... znam da se spominajlo da je hardverski, pa da je softverski problem (navodno poslije nekog apdejta da je to pocelo se desavati ljudima), pa me interesuje zna li se zvanicno sta je problem- hardver ili softver? posto sam planirao kupiti novi displej (tj naruciti sa neta), al bezveze da to radim, ako necu resiti probllem? p.s. software version V 52.0.007
custom version 52.0.007.C02.01
- snenad
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
- :: LG G2mini (LG-D620r)
VSeva, na osnovu slike ne mogu tacno da zakljucim kako ti se mrda slika na ekranu. meni se kretala neverovatnom brzinom od desno na levo. istrazio sam malo po netu i zakljucio da nije software. odneo na servis i ispostavilo se da je crko lcd. zamenili su ga. i od tad radi fantasticno. sva sreca pa uvek uzimam telefone sa 2 godina garancije. to se desilo februara prosle godine
problem je sto mi je istekla garancija, a kod nas (u banjaluci) retko ko daje 2 godine.
a slika se ne mrda - tj, ako napamet naucim gdje mi je sta na ekranu, mogao bih koristiti mob (npr naucio sam ukucati pin kod kad palim teledon, iako na ekranu bude samo "razlivena" boja - slicno kao u mom prethodnom postu)
znaci verovatno lcd - probacu to sam zameniti, posto za svako otvaranje mob-a ovde u servisima te bezveze oderu - zato cu probati sam, po cenu da bacim tih manje od 15evra za lcd (tri puta vise bi mi u servisu naplatili)..
a slika se ne mrda - tj, ako napamet naucim gdje mi je sta na ekranu, mogao bih koristiti mob (npr naucio sam ukucati pin kod kad palim teledon, iako na ekranu bude samo "razlivena" boja - slicno kao u mom prethodnom postu)

znaci verovatno lcd - probacu to sam zameniti, posto za svako otvaranje mob-a ovde u servisima te bezveze oderu - zato cu probati sam, po cenu da bacim tih manje od 15evra za lcd (tri puta vise bi mi u servisu naplatili)..
- snenad
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
- :: LG G2mini (LG-D620r)
StefiKPD, moras sam da odlucis sta ti se svidja. na daily mobileu imas gomilu. tamo ljudi dosta komentarisu pa na osnovu predstavljanja autora i komentara ljudi otkri sta ti se svidja. ja recimo koristim pure black a mazzyju on nije odgovarao pa je stavio prothon valjda. znaci do some research. uglavnom ni jedan ne pravi probleme i svaki trazi malo dorade da bi ti u potpunosti odgovarao.
Nisam na originalu vec neko vreme nego na cfw tako da se slabo secam nekih gresaka a bilo ih je, secam se da sam imao problema sa radiom pa da bi ponovo proradio morao sam da gasim pa palim tel... Greskom sam prilikom insalacije cfw instalirao 52.0.101 pa ne mogu da se vratim na original a voleo bih da imam tu mogucnost ako mi nekad zatreba povratak korenima 

Ništa od nove verzije softvera. Ne razumem zašto su najavlili pa odjednom odustali.
http://conversations.nokia.com/2011/06/ ... 2-and-5-0/

http://conversations.nokia.com/2011/06/ ... 2-and-5-0/