deksicom, ne kontam sto si toliko odlucan da dokazes da se Nokia i sa ovim modelima kao vraca na neko mesto koje joj je s pripadalo pre vise godina, kad vec i slabiji poznavaoci prilika vide sta se desava. Ako ce Nokia svakim novim modelima da se pravda kako joj je i dalje bitno azijsko low-end trziste sa telefonima od, primera radi, 100 evra, nemamo bre vise o cemu raspravljati...
Vec sam jednom dao objasnjenje, a izgleda da cu morati opet: Symbiana se odricu najzagrizeniji korisnici, blogeri, vlasnici citavih sajtova za podrsku ih gase, proizvodjaci napustaju Symbian kao da nikad nije ni postojao, a neki su i dalje slepi pored sopstvenih ociju, ne zeleci da prihvate realno stanje.
I onda se jos cude sto postoje takozvani Apple "fanboys", kao oni su izmanipulisani kreteni u svom obozavanju iOS-a, a Symbian korisnici su andjeli s neba. Ajde molim te...
Takodje sam i ja misljenja, kao sto je kolega
telep lepo istakao, da ne treba meni ubedjivanje, vec Nokia treba da ubedi one koji su istu tu Nokiu napustili. A ako neko misli da su to sve glupani koji nisu znali sta napustaju, bas divno razmisljanje...
Ensiferum, da malo pazljivije citas komentare ukapirao bi da se rasprava uopste ne vodi oko toga sta je i koliko bolje...