Ovako stoje stvari: Znam sve mane/prednosti 6230, zelim njega da kupim jer mi se jako svidja oblik, jacina/kvalitet zvuka, ima mmc, bluetooth...etc... sve mi odgovara.
Problem je u tome sto ne zelim da ga kupim i posle kad budem video kod nekoga motorolu v635 da se kajem sto za isto para sam mogao da i ja da imam 1.3 mpix kameru (znam da nije nesto kvalitetna al u svakom slucaju je bolja od n6230) i displej 262k boja.
Sada pitanje glasi ovako, Koje su mane/prednosti v635 u odnosu na n6230, ne mislim samo na tehnicke mogucnosti nego i na kvalitet izgrade (ne znam koliko su "vrata" koja preklapaju v635 kvalitetna, mislim da pise u nekom review-u da kada se zatvore proizvodi neki cudan zvuk sto mislim da znaci da nije kvalitetna), interesuje da li moze da se v635 da se poredi sa n6230 kad je u pitanju jacina zvuka i kvalitet, da li su bolje transflash memorije ili MMC, da li ima razlike u brzini/kvalitetu/ceni...itd
Takodje moze se reci da je Nokia 6230 mnoooogo popularnija, kada search-ujem forume i trazim po net-u mnogo vise komentara ima o n6230 i mislim da mnogo vise ljudi to kupuje jer josh nisam video nikoga da ima v635.
Ukratko sta kupiti n6230 ili v635 (uz objasnjene zasto) ???
Edit: Zaboravio sam da kazem da mi je takodje bitna brzina, 6230 sam imao u ruke, extra je brz, zadovoljan sam al imao sam i 6230i koji kada browsujem slike u velikoj rezoluciji (1.3mpix) sa mmc je EXTRA SPOR !!! Sto ne zelim da bude slucaj na telefonu koji cu da kupim. Tako da interesuje kako se snalazi motorola v635.
Hvala unapred