HTC HD2

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
zeljovan
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 15. Nov 2010. 17:05

Post od zeljovan »

Innerspirit, koliko se secam, poslao sam ti upustva i moj sys.txt medjutim nisi se udostojio da posaljes povratnu informaciju, ali nema veze niije tolika greda.

Nije mi jasno da ste svi zapeli za taj sys.txt, ja koji sam ti poslao je dosta veci od ayrton senna sys-a, u e-mailu sam ti napisao dosta o podesavanju, kao i o samom Igo Primo v.1.2.

Ljudi ne moze da kod mene radi perfektno a da kod Vas vecine ne radi kako treba, ja Vam ponovo napominjem da pogledate svoju verziju Primo v.1.2. gde ste je skinuli, i sada misli da je do verzije problem. Sta se tice sys.txt, ja cu zipovati moj i okaciti ga za download pa da vidimo ima li onda greske.

pozz

sanjke
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 11. Dec 2008. 01:43

Post od sanjke »

zeljovan, ja ću baš to da odradim-promeniću verziju igo-a pa ćemo videti da li radi ok.
HTC HD2 ANDROID

Innerspirit
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 08. Jul 2010. 00:51

Post od Innerspirit »

zeljovan, izvini, nisam radio nekoliko dana, pa nisam ni ulazio na sluzbeni mail. Ujutro pocinjem da radim, pa cu da proverim. Bez brige. Nije namerno. :)

Probao sam sa njim, ali nece da mi pokrene, kaze "GLOBAL CFG NOT FOUND"... :(

zeljovan
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od zeljovan »

Innerspirit

1.Ubaci moj sys.txt gde treba (tj. iskopiraj ga preko svoga SYS-a ili izbrisi svoj a kopiram moj SYS-a),

2. na svom racunaru folder IGO Primo preimenuje u Primo, znaci na racunaru ces ubaciti sys.txt i preimenovati folder u Primo i onda prebaci to sve u storage card HD2.

3. pokreni iz foldera Primo plavu ikonicu IGO i srcnoo.

Innerspirit
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Innerspirit »

zeljovan, pokusao sam, ali i dalje nece da radi. Uradio sam bas kako si napisao. Izbacuje GLOBAL.CFG not found... :(

zeljovan
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od zeljovan »

Innerspirit, vidi bio sam na putu, ali jesi li pogledao da li uopste imas GLOBAL.CFG u folderu instalacije? Takodje on mora biti zipovan. Gde si skinuo instalacionu verziju????

Pozz

Innerspirit
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Innerspirit »

Ima sve, posto sa tim SYS.txt koji sam skinuo zajedno sa Primo radi tj. pokrene Primo, ali mi jako koci i resetuje telefon... A kada ubacim tvoj SYS.txt, uopste nece da mi pokrene program... Ne znam kako i zasto... :/

Igi75
Banned
Pridružio se: Uto, 11. Maj 2010. 11:37
Kontakt:

Post od Igi75 »

Pozdrav svima!
Imam problem. Kada pokusavam da otkljucam telefon uspem tek iz 20-og puta. Inace sam vratio sa Ultimate Droid-a na Win 6.5 i isto mi se desava. Da li je to znak da je poceo touch screen da odlazi ili je neki softverski problem? Vise bih voleo da je ovo drugo. :D

Na androidu se otkljucavao u donjem delu, a na Win u gornjem tako da, pretpostavljam nije touch.

sanjke
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od sanjke »

Danas sam uspela da vratim kompletan folder "tools" iz drugog telefona-copy/paste i sve što je on sadržao radi normalno.
Inače promenila sam i verziju Igo-a na 9.2.1.179499 i za sada radi ok.
HTC HD2 ANDROID

pejica
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 22. Okt 2010. 11:04

Post od pejica »

Pozdrav svima!
ako jos neko ima problem sa sinhronizaciom HTC HD2 sa racunarom evo kako ce te to resiti:
1.instalirati Microsoft ActiveSync ako imate racunar koji radi na Windows XP ili Windows Mobile Device Center za Windows 7 ili Vistu na vas racunar.Informacije na www.windowsmobile.com/getstarted
2.Posle istalacije uci u Windows Mobile Device Center i prikaciti telefon na racunar
3.U telefonu otici na SETTINGS-OTHER-USB to PC izabrati ActiveSync i DESTIKLIRATI Enable faster data synchronization
4. stiklirati Ask me first abaut USB connection type when l connect the device to the PC.
5.Done i problem sa sinhronizacijom resen :wink:

sanjke
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od sanjke »

pejica, evo baš sam uzela da isprobam ovo što si napisao da li funkcioniše.
Kod mene ovo neće da funkcioniše.
HTC HD2 ANDROID

pejica
Novajlija
Novajlija

Post od pejica »

Sanjke,ja sam na lap topu koji radi na windows 7 istalirao WMDC podesio telefon kao sto sam opisao i sve funkcionise perfektno.Proveri u telefonu kad si izabrala ActiveSync dal si DESTIKRILARA Enable faster data synchronization.Stikliraj Ask me first abaut USB connection type when l coonect the device to the PC i na kraju DONE.

sanjke
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od sanjke »

pejica, sve sam ja to odradila ko što si ti i napisao u gornjem postu ali neće.Inače koristim Win 7 x64 i office 2007.Čak sam pobrisala sve iz računara pa sam ponovo instalirala i ponovo pravila konekciju ali mi ni tako nije uspelo.

P.S.Želim da ponekad snimim razgovor,koji program je najbolji za tako nešto?[/b]
HTC HD2 ANDROID

bo0oki
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 01. Avg 2011. 00:28

Post od bo0oki »

Imam jedno pitanje molio bih nekoga da mi pomogne,telefon nema zvuk,nesto sam mu izgleda obrisao sto ocigledno nisam trebao :o ,nece da zvoni,nece da se pustaju pesme,a radio radi (i na zvucniku) i tonovi upozorenja se cuju,kad probam da pustim neku pesmu u music one pocnu da se nabrajaju jedna za drugom i dodje do zadnje i tu i zavrsi kao na winapu kad probas da pustis pesme koje si slusao sa cd-a a cd izvadio,bio bih bas zahvalan kad bi neko mogao da mi pomogne :)

pejica
Novajlija
Novajlija

Post od pejica »

sanjke na brzinu sam posetio forum i citao postove brzinski nisam stigao da provalim gde je problem idi na you tube i pretrazivacu upisi koliko me secanje sluzui "HTC HD2 How to connect to a win7 PC"tu se objasnjava konekcija HTC HD2 sa PC.Sto tice programa za snimanje razgovora imas Pocket PC freeware i tu izberi HTC HD2 model telefona ima dosta lepih korisnih progama i znam da ima i taj za snimanje razgovora al neznam tacno na kojoj je strani.

boOoki idi u settings pa u Sound & Display tu proveri dali si ugasio ton za neke funkcije telefona ili si skroz smanjio jacinu tona(Ringer) to ti je u opciji VOLUMEN.

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Jel energy rom na ovom telefonu stedi ili jos vise trosi energiju nego fabricki rom?
Muka mi je od ovog fabrickog,imao sam energy ali mi se obrisalo sve pa razmisljam dal' da stavim opet ili da ubacim android pa kud puklo..
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

dexxter
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 25. Apr 2010. 12:21

Post od dexxter »

Imam HD2 zakljucan na telenor ali bih da ga koristim sa mts karticom. Flesovao sam stari Rom sa SD kartice, SPL se vratio na 1.42, instalirao sam HSPL a zatim instalirao

HTC HD2_RUU_Leo_S_HTC_WWE_EastEurope_3.14.479.2_Radio_15.42.50.11U_2.15.50.14_LEO_S_Ship

i dalje mi izbacuje Network is locked!... nista mi nije jasno. Sta da radim da vise ne lutam? hvala vam unapred

pejica
Novajlija
Novajlija

Post od pejica »

Sanjke pokusaj da koristis drugi USB kabal ja sam cisto iz znatizelje uzeo od brata kabal on ima HTC MOZART i mogu ti reci da se brze konektujem i sinhrnizujem sa PC nego sa orginalnim kablom koje sam dobio u paket sa telefonom.

Behemoth ENERGY ROM je jedan od najboljih svi ga hvale ja ga nisam instalirao ali na XDA ga izuzetno hvale.Ako ti je dosadio fabricki ROM instaliraj CHT 2.0 on ti mena izgled i daje mnogo vise mogucnosi a sacuvaces garanciju.

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

dexxter, menjanjem ROMa neces otkljucati telefon :uhuh:

Pogledaj na XDA forumu da li mozda postoji neki nacin da se otkljuca HD2 ali ne verujem. Kako je meni drugar koji ima servis rekao, HD2 je komplikovan za otkljucavanje i mora da se tovara da bi otkljucao (dekodirao) :(
Tako mi je i otkljucao moj HD2.
and justice for all...

zeljovan
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od zeljovan »

Gospodo trazim vase iskustvo sa kamerom na HD2 i kvalitetom snimka...

Kod mene prilikom snimanja slika biva cista ali kada pustim snimak on mi bude nejasan ili delimicno mutan, pa me stoga zanima da li se to desava i kod vasih HD2 telefona ili kod mene nesto ne funkcionise najbolje, pokusao sam da podesavam u setingsu razne varijante ali nije rodilo plodom pa stoga Vas molim za pomoc ako negde kod mene nije podesena kamera najbolje.

pozz
zeljovan

Odgovori