Neko bi rekao da sam skot,pa nisam prihvatio tako dobru ponudu od 50% prvih 6 meseci.Nije istina,samo 25%,za...ao se.PetarI napisao:Ne,ne.Bio sam pod ugovorom oko godinu dana i tada nekako su imali promociju HTC Tatoo(danas znam da to baš i nije bilo vredno truda),za 1 din.,ali tarifa je bila neki mix 325,325,sms i 1 Gb interneta.Pozovem i pitam,ajde da isplatim što imam pa da kupim to.A ne,ne,ne kažu to nemože,može da isplatite sve do kraja i da još platite tu kaznu.Znači pre godinu dana sam to hteo uraditi,a i tel.je bio neki običan Samsung(bezveze,nije ni bio vredniji od 1 din).Danas sam otišao,pitao za ev.pogodnost(50%prvih 6 meseci),nije mi se svidelo,podneo zahtev za raskid,bez kazne i otišao kod prijatelja,uzeo broj(50% popusta za celo vreme trajanja ugovora),ima još nekih sitnica,ali nije vredno pominjati.
Uglavnom stoje momak i devojka i ona hoće da iskoristi prenos broja u Vip,sve zaprimljeno,i kažu joj javiće da li je pozitivno rešeno,da bi momak rekao kako su njega odbili,samo zato što nije platio na vreme 2 računa(nije bitno kod koga)...Kao da podižu kredit kod kanibal banke...
A1 novosti
@PetarI
Do skoro se kod Vipa mogao ostvariti dodatni poput od 20 ili 25% povodom otvaranja njihove nove radnje u Knez Mihailovoj i to samo u toj radnji.
Kad se saberu oba to uopste nije malo. Naravno, uz ugovor pretpostavljam na 2 godine.
Ti si iz Novog Sada i ovo ti verovatno ne bi znacilo, ali pisem cisto informisanja radi...
Do skoro se kod Vipa mogao ostvariti dodatni poput od 20 ili 25% povodom otvaranja njihove nove radnje u Knez Mihailovoj i to samo u toj radnji.
Kad se saberu oba to uopste nije malo. Naravno, uz ugovor pretpostavljam na 2 godine.
Ti si iz Novog Sada i ovo ti verovatno ne bi znacilo, ali pisem cisto informisanja radi...
Ne znam da li ste primetili da je u nekim poslovica VIP ponudio ZTE Blade za prilicno pristupacne pare. Iako sam znatizeljno pitao otkud taj telefon u njihovoj ponudi, zaposlena u VIP-u mi je odgovorila da ima na sajtu!? Ne znam na kom sajtu, posto redovno pratim sva tri operatera i njihove ponude.
HTC Desire S
Ne bih da ti dam losu informaciju, ali mislim da je najskuplja varijanta (najmanji paket) bila 9.999 dinara. Najbolje da proveris u nekoj ekspozituri VIP-a. Ja sam samo pogledao na brzinu u Merkatoru i pitao zasto ga nema kod njih na sajtu. Devojka koja radi rekla je: Naravno da ga ima.lilici napisao:Za kolike pare? Upravo sam gledao taj model i cini mi se da nije los. Znam da Vip nikad nije nudio nesto posebno po pristupacnoj ceni, bas sam iznenadJen.

Telefon naravno da nema na njihovom sajtu. Toliko o njenoj obavestenosti.
Oni kad raspisuju konkurs za posao, traze sve i svasta, a 90% njihovih radnika ne zna karakteristike telefona koje nude. Skoro sam u Nisu pitao za neki model kakav mu je displej kapacitativni ili rezistivni, devojka je pogledala kolegu onako zbunjeno i pitala njega, a on je mene pitao " mislite na amoled"!:-D
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
milanl,a da si je pitao sta je aktuelno od avon kozmetike da vidis kako bi znala a ti je pitao za telefon, ma bitna je platica a ne znanje
.
Takvih primera ima koliko hoces i bolje ih ne pitaj, ali ponekad i nije lose postaviti takva pitanja da bi se proverilo znanje tih radnika.
Pa ako bi bilo vise takvih primera moze se otvoriti i tema gde bi se o tome pisalo, pa da se svi slatko iscerekamo.

Takvih primera ima koliko hoces i bolje ih ne pitaj, ali ponekad i nije lose postaviti takva pitanja da bi se proverilo znanje tih radnika.
Pa ako bi bilo vise takvih primera moze se otvoriti i tema gde bi se o tome pisalo, pa da se svi slatko iscerekamo.

ima takvih primera koliko hocete,
meni se tako nesto desilo kad sam otisao da uzmem tattoo pre 2 godine.
pocinje objasnjavanje o telefonu i zamisli lika kad kaze onako mrtav ladan
telefon posedeju najnoviju verziju simbijana, ja ga onako pogledam mislim
permutovao stvari i ponovo pitam mislim ispravice se kad on onako sav siguran u sebe
ponovo odgovara da,da simbijana...
znaci strasno i zalosno.
meni se tako nesto desilo kad sam otisao da uzmem tattoo pre 2 godine.
pocinje objasnjavanje o telefonu i zamisli lika kad kaze onako mrtav ladan
telefon posedeju najnoviju verziju simbijana, ja ga onako pogledam mislim
permutovao stvari i ponovo pitam mislim ispravice se kad on onako sav siguran u sebe
ponovo odgovara da,da simbijana...
znaci strasno i zalosno.
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
pa nisu oni ljudi krivi.pošteno više od 90% korisnika ne zna kakav im je ekran na mobu a i ne zanima ih.ko da su nekada čuli za kapacit i rezistent.tako da verovatno ni prodavci nemaju potrebu za time.
ono što je mene iznerviralo malo je sledeća situacija.dakle drugar je njihov korisnik i sv eje to ok isteke mu ugovor i pozovu ga i kažu tipa ako produžite imaćete 50% na pretplatu pola godine godinu nije važno i neki mob ispod cene.ok on kaže ode u neku poslovnicu i objasni to onom liku koji tamo radi i on počne da mu nidi sve isto kao i za novog korisnika.to mi se već ne svidja a lepo mu je sve onbjašnjeno.
ono što je mene iznerviralo malo je sledeća situacija.dakle drugar je njihov korisnik i sv eje to ok isteke mu ugovor i pozovu ga i kažu tipa ako produžite imaćete 50% na pretplatu pola godine godinu nije važno i neki mob ispod cene.ok on kaže ode u neku poslovnicu i objasni to onom liku koji tamo radi i on počne da mu nidi sve isto kao i za novog korisnika.to mi se već ne svidja a lepo mu je sve onbjašnjeno.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- n82
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 05. Dec 2008. 01:25
- :: Huawei P10 plus DS
Isprobaj Vip postpaid - besplatno!
Upozorenje za sve koji nasednu, kao ja, na ovu prevaru.
Pocetkom juna se prijavim na akciju "http://www.vipmobile.rs/privatni/postpa ... .1373.html", a na moje pitanje kako da otkazem koriscenje dobijem odgovor da ne platim sledeca dva racuna, ciji ce iznos biti 0.00din, i ugovor se raskida. Po isteku jednog meseca svratim u poslovnicu(rec je o Mirijevu), kazem da necu vise i ponovo upitam za postupak prekidanja koriscenja akcije. Dobio sam identican odgovor od, sada drugog, zaposlenog-ne platiti i sledeci racun i to je to. Kartica izvadjena iz telefona, a racuni sa nula dinara za placanje stizu za juni, juli i avgust. Danas dobijem racun od 490din za septembar
Pozovem ks, mislim greska, javi se Aljosa i "objasni" mi da moram da predam pismeni zahtev za raskid ugovora, a da cu ovaj racun morati da platim.
Da li je neko imao slicno iskustvo i kako ste ga resili? Sto se mene tice vip i ja smo zavrsili pa ko pre "prestane sa radom".

Upozorenje za sve koji nasednu, kao ja, na ovu prevaru.
Pocetkom juna se prijavim na akciju "http://www.vipmobile.rs/privatni/postpa ... .1373.html", a na moje pitanje kako da otkazem koriscenje dobijem odgovor da ne platim sledeca dva racuna, ciji ce iznos biti 0.00din, i ugovor se raskida. Po isteku jednog meseca svratim u poslovnicu(rec je o Mirijevu), kazem da necu vise i ponovo upitam za postupak prekidanja koriscenja akcije. Dobio sam identican odgovor od, sada drugog, zaposlenog-ne platiti i sledeci racun i to je to. Kartica izvadjena iz telefona, a racuni sa nula dinara za placanje stizu za juni, juli i avgust. Danas dobijem racun od 490din za septembar

Da li je neko imao slicno iskustvo i kako ste ga resili? Sto se mene tice vip i ja smo zavrsili pa ko pre "prestane sa radom".