HTC HD2 sa Android OS-om
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
Ljudi, znam da trajanje baterije zavisi od milion faktora: Android ROMa, instaliranih aplikacija, intenziteta osvetljenja, wirelesa....... Elem na HD2ci mi je neki 2.3.4. MIUI, i nisam nešto specijalno koristio fon, samo za nekoliko poruka i skeniranje WiFi-ja, od sinoć od 7 uveče do 7 ujutro - od 100% do 7%........ Mislim što je mnogo mnogo je da ga izduva baš za 12 sati. Moguće da prilično ima veze sa očajnom mrežom na BeerFestu ali opet......... Jel vam se dešavalo da vam iz neobjašnjivih razloga ode baterija pre vremena? U isto vreme iPhone, za 16 sati sa 100%, uz mnogo više GPRSa poziva i poruka, na 60%, što smatram normalnim. Znam da iPhone ima jaču bateriju i manju potrošnju ali ne baš toliko.
Inače oba su odlično podnela bliski susret sa šutkom na Goblinima
Inače oba su odlično podnela bliski susret sa šutkom na Goblinima

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
gargamel4, meni neki dan otislo sa 100% pred spavanje na ugasen telefon za 8 sati mada meni baterija jedva i izdrzi jedan dan uz ne neko preterano koriscenje sto me malko izludjuje skroz, al sta znam izgleda da je to sasvim normalno, posto vidim na xda da se zale ljudi da im drzi manje od 16h baterija, al izleda da i miui kida bateriju kao lud :/
- NijeZauzetoIme
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 10. Feb 2011. 21:23
- :: Pocophone F1
pozz, koristim 2.3.5 cyanogen mod 7 nightly - desire (typhoon_v3.5.7-MAGLDR)
i imam par situacija.. po meni, fon katastrofa jako isušuje bateriju, 2 punjenja dnevno su apsolutno neopodna da bi funkcionisao normalno.. koristim ga prilično aktivno, dosta poruka, pokoji poziv, malo aplikacija, surfovanja... takodje, primetio sam da se nakon pola sata korišćenja fon dobrano zagreje..
i, imam problema sa instaliranjem igara, recimo šta god instaliram, skinem data folder, stavim gde treba, ali ništa. igra ne registruje i traži download. i kad pokušam da downloadujem wifijem ili 3g-om, za sat vremena baterija prsne, ako nije na punjaču, a fon vruć haos.. + download na nekolicini igara stoji... pomozite malo, nov sam u svemu ovome.. a hd2 sam kupio star godinu dana, al bez tačkice, u super stanju, očuvanog i pod garancijom,.. (koju sad kontam da mogu da bacim
)
i imam par situacija.. po meni, fon katastrofa jako isušuje bateriju, 2 punjenja dnevno su apsolutno neopodna da bi funkcionisao normalno.. koristim ga prilično aktivno, dosta poruka, pokoji poziv, malo aplikacija, surfovanja... takodje, primetio sam da se nakon pola sata korišćenja fon dobrano zagreje..
i, imam problema sa instaliranjem igara, recimo šta god instaliram, skinem data folder, stavim gde treba, ali ništa. igra ne registruje i traži download. i kad pokušam da downloadujem wifijem ili 3g-om, za sat vremena baterija prsne, ako nije na punjaču, a fon vruć haos.. + download na nekolicini igara stoji... pomozite malo, nov sam u svemu ovome.. a hd2 sam kupio star godinu dana, al bez tačkice, u super stanju, očuvanog i pod garancijom,.. (koju sad kontam da mogu da bacim

Huawei Nexus 6p - Xiaomi Mi Note 3 - Pocophone F1
NijeZauzetoIme, pa nije bas tako da mozes da ga bacis, probaj da promenis rom, i pokusas sa nekim drugim, takodje neke igre ne rade na nekim romovima, dok na nekom drugom romu rade, ali ti onda ne radi neka koja je radila na predhodnom i tako u krug, normalno je da ti se greje telefon toliko ako je na punjacu upaljen display i koristi wifi... Za bateriju probaj da je napunis skroz i da odes u recovery i odradis wipe battery ili da nadjes na xda tvik za bateriju za hd2 pa da probas tako da vidis da li ce da traje duze.
Da.......... koristimo isti ROM........... posle je počeo normalno da se ponaša. Izgleda da je BeerFest kriv. Nije telefon plivao u pivu ali je mreža bila očajna i izgleda da se mučio tražeći, a i WiFi policy>When screen turns off, opcija je korisna 

- NijeZauzetoIme
- Redovni učesnik
lesa0208 je mislio na stand by mode odnosno kad sacekas da se ekran sam ugasi ili pritisnes crvenu slusalicu (da ubrzas proces).
Sto se (postojece) melodije tice - nikako. Jedino da nadjes neku drugu, zivlju, bolje snimljenu - ripovanu (da ne kazem glasniju). Treba da znas da mali telefonski zvucnik basove skoro da i ne moze da reprodukuje, sa srednjima je bolji a tek visoki su normalni (sto je obzirom na njegove dimazije i prorodu rasprostiranja talasa razlicitih frekvencija i normalno), pa ce ti shodno tome takve melodije biti glasnije.
Iz iskustva - HD2 moze da bude relativno glasan zavisno sta je izabrano zvono ali znam i telefone sa jacim zvucnicima.......(npr. iPhone).
Sto se (postojece) melodije tice - nikako. Jedino da nadjes neku drugu, zivlju, bolje snimljenu - ripovanu (da ne kazem glasniju). Treba da znas da mali telefonski zvucnik basove skoro da i ne moze da reprodukuje, sa srednjima je bolji a tek visoki su normalni (sto je obzirom na njegove dimazije i prorodu rasprostiranja talasa razlicitih frekvencija i normalno), pa ce ti shodno tome takve melodije biti glasnije.
Iz iskustva - HD2 moze da bude relativno glasan zavisno sta je izabrano zvono ali znam i telefone sa jacim zvucnicima.......(npr. iPhone).
dexxter, pročitaj ovo uputstvo pre nego što daš pare, a ako nisi siguran u neki od koraka pitaj, ili ako se plašiš da probaš daj u neki servis. I što reče Gameforce jednom davno: sve što radite, radite na sopstvenu odgovornost 

Nije mi do para ali imam tattoo vec duze vreme i sve sam mu sam sredio tako da mi je izazov da isto to uradim i sa hd2. Hvala na ponudjenoj pomoci, evo vec prvog pitanja
Imam SPL 2.08 i iz boot-a i preko usb-a sam instalirao :
_HTC HD2_RUU_Leo_S_HTC_WWE_EastEurope_3.14.479.2_Radio_15.42.50.11U_2.15.50.14_LEO_S_Ship.exe
Medjutim em sto je verzija SPL posle ovog flesovanja ostala na 2.08 (a kako sam procitao trebalo je automatski da bude downgradeovana na 1.42) em sto mi pri podizanju WM6.5 i dalje prijavljuje "network locked" sa mts karticom. Gde gresim?
EDIT:
Flesovao sam stari Rom sa SD kartice, SPL se vratio na 1.42, instalirao sam HSPL a zatim
HTC HD2_RUU_Leo_S_HTC_WWE_EastEurope_3.14.479.2_Radio_15.42.50.11U_2.15.50.14_LEO_S_Ship
i dalje mi izbacuje Network is locked!... nista mi nije jasno
Izmenila Ninolina:: nemoj da pišeš poruke jednu za drugom, već koristi opciju Izmeni...

Imam SPL 2.08 i iz boot-a i preko usb-a sam instalirao :
_HTC HD2_RUU_Leo_S_HTC_WWE_EastEurope_3.14.479.2_Radio_15.42.50.11U_2.15.50.14_LEO_S_Ship.exe
Medjutim em sto je verzija SPL posle ovog flesovanja ostala na 2.08 (a kako sam procitao trebalo je automatski da bude downgradeovana na 1.42) em sto mi pri podizanju WM6.5 i dalje prijavljuje "network locked" sa mts karticom. Gde gresim?
EDIT:
Flesovao sam stari Rom sa SD kartice, SPL se vratio na 1.42, instalirao sam HSPL a zatim
HTC HD2_RUU_Leo_S_HTC_WWE_EastEurope_3.14.479.2_Radio_15.42.50.11U_2.15.50.14_LEO_S_Ship
i dalje mi izbacuje Network is locked!... nista mi nije jasno
Izmenila Ninolina:: nemoj da pišeš poruke jednu za drugom, već koristi opciju Izmeni...

- NijeZauzetoIme
- Redovni učesnik