HTC Sensation

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
Progreziv
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 27. Avg 2009. 03:02

Post od Progreziv »

cisto da znate izasao je iGO za qHD rezoluciju(prelistatajte malo forume)....radi sve kako treba...videcemo kakav je u voznji :P

zivacdeset
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 17. Mar 2009. 02:07

Post od zivacdeset »

Da li ima ljudi koji su kuplili ovaj telefon u vip-u i da imaju(nemaju) problem sa onim prstenom za otkljucavanje tj sa celim ekranom? Hvala

nikola987
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 31. Mar 2005. 19:02

Post od nikola987 »

ovde ti je opisano kako da resis problem, procitaj lepo sve:

http://forum.xda-developers.com/showthr ... st17072026

dule88
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 27. Sep 2011. 19:03

Post od dule88 »

Ima li neko da je imao i S2 i Sensation,koliko je zaista dobar Sensation,koje su mu mane,realno?Imao sam S2,extra telefon ali i ovaj je o.k,cena mu je oko 450 eura po manjim radnjama a toliko je i S2.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Sensation po meni nije ništa posebno, ima dobar displej ali ne kao S2 (S2 ima bolji, bolje se i vidi na suncu S2), mnogo se greje kao ringla, baterija blagi očaj (morao tri puta dnevno da je punim a ništa mnogo ga nisam maltretirao), nije mi gubio signal kada ga držim sa obe ruke (možda je tu signal mnogo jak), kamera dosta lošija od S2... jedva sam čekao da ga se rešim. Mene je razočarao.

nikola987
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od nikola987 »

Po tvom komentaru se lako vidi da ti Sensation i nemas :uhuh:

Ne kapiram zasto su svi vlasnici GS2 toliko ocajni pa hvataju svaku priliku da blate ovaj fon :cry:

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Nemam hvala Bogu. Imao sam priliku da ga isprobam pre kupovine i uporedim sa S2. Telefon se mnogo greje (ne bukvalno kao ringla ali skoro) i to mi smeta, bateriju u jednom danu punio tri puta, slike kamere blede po ivicama... Sta je tu dobro?

dule88
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 27. Sep 2011. 19:03

Post od dule88 »

Na Youtubu se jasno vidi u testovima ova dva modela Sensationa i s2 da S2 ima bolje rezultate na testovima,da ima bolji ekran i da je brzi.

nikola987
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od nikola987 »

Kao sto vec rekoh, mora da postoji razlog zasto svi Samsung-fanboys dolaze i smaraju ovde 8)

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Naravno da postoji, kako si nas samo pročitao :blinky: Nećemo da telefon padne u zaborav, te sa vremena na vreme nešto napišemo čisto reda radi, pa da 8)
Pohvalim displej, kažem da kod mene nije gubio signal i Samsung-fanboys :P

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

Baraba, ne znam gde si nasao da ti gubi signal i to, ja sam se juce igrao sa jednim sensation-om i telefon mi je se vise svideo nego samsung s2, kvalitetnije je odradjen, lepse lezi u ruci, display jeste bolji na samsungu dosta, u nekim stvarima je samsung malo brzi od sensation-a ali ja bih se pre odlucio za sensation, za nekih dva sata maltretiranja nije se uopste zagrejao kako ti kazes, nije izgubio mrezu, malko je zaseckao, isto kao i sto s2 zna da secka i to je to. Stoji da je s2 bolji telefon, ali ja bih se pre opredelio za sensation.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

lesa0208, u ovoj temi sam pročitao :)
Ninolina napisao:xerosoft, na linku se dobro vidi da je problem hardware-ski...:( To je teže izlečivo od software-skog...:( Nadam se da će iz HTC-a brzo nešto preduzeti ovim povodom...:)
dojlimi napisao:bolje ne uzimajte, barem dok htc ne sredi stvari jer ce ove izgleda povuci iz prodaje

http://www.gsmarena.com/vodafone_exclus ... s-2746.php

jako losa reklama za "svemoguci" htc :?
Inače, jesi li ga nosio pa testirao sa baterijom ili si se igrao sa njim u nekoj radnji dok je priključen na njihov punjač? Nije isto taj test model koji je priključen za njihov punjač u radnji. Meni se primerak koji sam uzeo na probu grejao.

Neka se javi neko ko poseduje Senzaciju, neka prokomentariše grejanje, bateriju, slike kamere i signal :wink:

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

Baraba, na rodjendanu sinoc sam ga cackao nije bio prikacen na punjac, i decko koji ga ima je zadovoljan sa njime, sta znam za tih dva sata igranja sa telefonom ostavio je dobar utisak, e sada kamera je smece, mada na svim telefonima je kamera smece tako da nju nisam ni palio, baterija se nije nesto puno ispraznila sinoc mozda nekih 30% za dva sata sto je i ok jer sam ga bas maltretirao.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

HTC Sensation’s processor gets a bump to 1.5GHz, according to FCC filings

It looks like HTC’s Sensation, aka Pyramid, will soon be getting a slight bump in its processor speed. According to a Class II Permissive Change notice approved by the FCC today, the Sensation’s CPU frequency will be upgraded to 1.5GHz from its current 1.2GHz speed. That will make the Sensation one of the few dual-core 1.5GHz phones available today.

The Sensation will also get a larger battery. According to HTC’s Change Notice, the Sensation will be upgraded to a 1930mAh BG86100 battery – that’s quite a big improvement over the Sensation’s current 1520mAh battery. It’s likely that the new battery will help to preserve the Sensation’s battery life with its processor now bumped up to 1.5GHz.

http://www.wirelessgoodness.com/2011/09 ... c-filings/

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Jel to znaci da nove Senzacije koje se budu isporucvale da ce ici sa javcom baterijom i procesorom?

Procesor manje vise ali su se napokon setili da stave jacu bateriju a ovaj apgrejd znaci da ce morati starim senzacijama bar malo da padne cena :)
and justice for all...

nikola987
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od nikola987 »

Vec postoji novi Sensation sa 1.5Ghz, ovo gore samo znaci da ce verovatno biti neki update koji ce povecati frekfenciju nasih "starih" Sensationa na 1.5GHz.

@Barbara. Evo ja sam vlasnik. Sa signalom nemam nikakvih problema. Wifi radi odlicno takodje. Telefon se grejao ko lud prva dva dana ali sam pre toga vec to znao jer sam procitao da je svima tako na pocetku. Nemam problema sa touchscreenom. I kamera mu je dobra (zapravo najbolja koju je HTC ikada ubacio u svoje telefone - sa ovim se svi slazu). To sto je kamera na SGS2 bolja, ne znaci da je ova na Sensationu sranje, daleko od toga, ali ljudi i dalje na tome insistiraju.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

nikola987, ae postavi slike u predviđenoj temi sa senzacijom slikane, najbolja htc kamera :)
I ti si sam sad potvrdio da se greje, kod mene je bio dva dana, oba je bio vreo, kućište se ugreje i to baš zna da smeta. Ne znam da li se kasnije normalizuje, vratio sam ga drugi dan.

nikola987
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od nikola987 »

Nisam potvrdio da se greje nego da se grejao (daleko proslo vreme). Dalje kamera nije HTC nego Samsung, samo se nalazi u HTC fonu. Trece, nemam pojma gde se nalazi ta tema, tako da sve slike slikane ovim telefonom mozes pogledati u punoj rezoluciji na bilo kom sajtu koji je odradio review ovog telefona.

Ukoliko si pokusao da budes sakrastican(na), ja bih samo dodao da takodje nisam nasao ni temu najbolja GS2 kamera :P :wink:

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Jedna je tema za kačenje svih slika sa telefona, okači slobodno slike, nemoj da štetiš zezation :D
Slike sa mobilnih telefona:
viewtopic.php?t=6267&postdays=0&postorder=asc&start=0

nikolay
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 17. Jun 2009. 06:02

Post od nikolay »

Pozdrav, prvo par reci o mobu....
Za sada me ok sluzi, jeste, grejao mi se na pocetku, i to skoro da nisam mogao da ga drzim u ruci, sada je ok, zaista nemam problema, mislio sam da je to do nekog apdejta ili Task menagera. Ono sto sam primetio u poslednje vreme jeste da mi se prekine prenos podataka (internet) iz cista mira, i onda moram da resetuje konekciju na mobilnoh mrezi (odcekiram i posle cekiram ponovo). Inace sam na telenor mrezi, WiFi shljaka dobro.
E sad, jedno pitanje: da li postoji neka opcija, nacin, bilo sta da mogu da skinem/sacuvam sve poruke od jednog broja,recimo, da ih odstampam, unapred hvala

Odgovori