Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
darkonda,posto je u pitanju qwerty tastatura,ako zelis da ostane srpski jezik (pretpostavljam da ga sada imas),tesko da ces moci da "sredis" tastaturu...
Moj ti je savet da promenis Product Code (kako to da uraditi klik) u neki koji je prilagodjen takvom rasporedu slova i znakova na tastaturi,na pr. 0573569: EURO QW1 BLACK,i da onda odradis update (u tvom slucaju reinstalaciju) preko NSU.
Postoji varijanta da skines odredjeni fw i da u njega ubacis odredjeni jezik ali je procedura malo slozenija.
A sad jedno trik pitanje! Kako da ubedim servisere da nam daju nov telefon umesto da nam ovaj popravljaju? Išli juče do Telenora i rekli su nam da jednom nedeljno šalju telefone u servis i da se čeka 3-4 nedelje !!!!!!!!! Juče sam u prodavnici malo čačakao izloženi aparat, čini mi se da je posle svog onog cimanja i drndanja u boljem stanju nego aparat moje žene, a ona ga pazi i mazi i čuva i .... Tako da smo došli do zaključka da smo dobili neki očigledno feleričan komad. E sad kako ja da ubedim servisera da nam oni lepo daju nov aparat....
kako da uključim da mi stoji veliki sat na ekranu, a ne ovi mali brojevi dole desno. Svaki put moram dobro da se izbečim da bi video koliko je sati. Znači interesuje me može li da se postavi veliki sat, kao kad je uključen pasivni rezim. Hvala unapred
varicak napisao:A sad jedno trik pitanje! Kako da ubedim servisere da nam daju nov telefon umesto da nam ovaj popravljaju? Išli juče do Telenora i rekli su nam da jednom nedeljno šalju telefone u servis i da se čeka 3-4 nedelje !!!!!!!!! Juče sam u prodavnici malo čačakao izloženi aparat, čini mi se da je posle svog onog cimanja i drndanja u boljem stanju nego aparat moje žene, a ona ga pazi i mazi i čuva i .... Tako da smo došli do zaključka da smo dobili neki očigledno feleričan komad. E sad kako ja da ubedim servisera da nam oni lepo daju nov aparat....
Da je njih tako lako ubediti nekim trikom, na ovom forumu ne bi postojala tema pod nazivom Problemi sa servisiranjem telefona u garantnom roku. Ka toj temi sam ti dala link.
darkonda postzoji procedura koja zahteva veliku zajebanciju na netu a ide ovako www.google.com
u predelu search large time symbian enter
nadje se aplikacija
0.4 ili 1.4 verzija ne znam tačno
skine se
instalira se na mob
ode se na teme pa pa powersaver
namesti se large time
i to je to.
darkonda aj da te ponomvo nasmejem kada tzi ovo nije smešno
meni
setings
general
personal
stand by
home screen theme active
key shortcuts namesti
mode select
pplicaqtom shortcuts isključi
home screen aplication isključi sve
mail isključi
nadam se da ti je i ovo smešno.
zavodnick napisao:annaBG, ja koristim svaki program koji je moguce da mi "skrati muke"... Odnosno da ne idem preko Opera Mini ( u tvom slucaju pa da ne ceprkam po mail-u ), ali sam poslije i ja nabavio Profi Mail i sad sve radi savrseno !
Ja sam nekako navikla na Operu.Dobro me je sluzila i sada krenula da baguje.Kada odem na gmail,nudi mi da otvorim kao HTML,ako odem na FB,otvori mi stranicu,ali mi pise "Izvini nesto je poslo naopako,Please try again" Isutiracu mob na kraju Salim se
Da li znas u cemu je stvar,da li sam ja nesto cackala ili neka viruščina?
p.s.Obrisala sam Operu,instalirala noviju verziju i isto baguje.
e sad si vec smesan
sad lepo imam taj sat na ekranu, ali mi je dzojstik potpuno neupotrebljiv, posto kad pristisnem levo desno gore dole nemam ni jednu precicu
to sam vec probao i nije funkcionalno!
annaBG, nista nisi cackala samo je moguce da si s nekog "kvarnog site-a" skinula Operu. Ja sam isao, kako ti je deksicom rekao i skinuo Opera Mini 5.12 Beta i ( nemam FB, ali sam napravio nalog samo da probam ) i FB otvara normalno Sve radi super
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
annaBG, epa 11 ti je opera mobile i ona je zahtevnija za ram potrosnju i sporija ali daje neke mogucnosti koje orera 6.1 tj. opera mini nema ali opera 6.1 mini koju si ti skinula radi dosta brze.
I ja nju koristim. zavodnick, e sad si ga tek na j...o cure po cele bosne ima da te spopadnu kad cuju da te ima na fb.
Da,brza je.Super radi.Kada sam se zakacila na FB,pitao me je da li hocu brzi broswer i kao brzi FB,ne znam sta je to i necu da cackam
Nekako sam navikla na nju,zato sto ima precice,pa mi lakse.
e ovako, imam problem sa kamerom, secka mi otkako sam updateovao softver na 071, dakle izdrzi nekih 7,8 sekundi i pocne da secka i onda zablokira i kad pokusam opet da udjem u kameru kaze mi da je doslo do neocekivane greske i da moram da restartujem telefon. Medjutim secka samo kad je podeseno da cuva na memorijsku, kad cuva na telefon onda ne secka, da li je imao neko ovih problema i zna li neko resenje za ovo?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.