Kradja!?
0 % koliko ja znam, MUP to radi samo kada je u pitanju ubistvo koliko je meni poznato iz nekih prica. Ako se taj telefon pojavi na Mobtelu, oni ce ugasiti taj broj i kontaktirati vlasnika da mora da preda taj telefon da bi mu se reaktivirala kartica i naravno kontaktiraju MUP. Ali ako je sve to u CG mrezi onda prisi propalo.
Milan Kalinic
admin - mobilnisvet.com
admin - mobilnisvet.com
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Vidis, interesantno pitanje, i mene to zanima. Jesi li prijavio i operateru kradju kartice (verovatno jesi), jer je on taj koji ce locirati telefon. Ne znam da li policija moze da pronadje kod koga je telefon tacno, ali svakako operater moze da zabrani telefonu da se prijavi na mrezu, i da ukine karticu. Dobices (platices
) novu karticu sa istim brojem telefona, ali drugim identifikacionim brojem. Naravno, IMEI moze da se promeni flashovanjem, tako da...
Ako ti nije tesko, pisi sta se desava.
Dodatak: Izgleda da nas je trojica kucalo u isto vreme! Simpaticno...

Ako ti nije tesko, pisi sta se desava.
Dodatak: Izgleda da nas je trojica kucalo u isto vreme! Simpaticno...

- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59
mup i operateri 063 i 064 mogu sve pa cak i da prisluskuju tvoj telefona uz pomoc ime-tel(serijskog broja), tel nemora ni da bude upaljen dovoljno je da ima napajanje odnosno da je stavljena baterija,samo sto to ide teze jer njih neinteresuje jedna obicna kradja, oni to rade kad su u pitanju teza krivicna dela, meni su nasli tel ali moras malo da poguras, procitaj malo izmedju radova(sve isto vazi i za operatere u crnoj gori) 

- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- DJ_Boris
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 16. Feb 2004. 02:44
- :: Samsung Note 8
- Kontakt:
Pa to je klasika da odmah bace karticu.... :evil: