c7 u telenoru ili desire s u mts-u??
c7 u telenoru ili desire s u mts-u??
c7 u telenoru gledam da uzmem u prenesi i surfuj paketu 1000 ili desire s u mts-u u mix net l paketu??sta se vise isplati i koji je telefon po vama bolje uzeti?? hvala
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Bananamen, I jedan i drugi model su zaista sjajni, sve zavisi šta ti je potrebno, lično bih išao na C7, mada moram da ti skrenem pažnju da možeš jeftinije da prođeš u mts-u, tačnije poslušaj Fox u Handy-u može za svega hiljadu dinara više da uzmeš N8 koji je bolji od c7.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
A da li su ponude u hendiju rezervisane samo za one koji tek uzimaju broj ili za stare korisnike mts-a ili one koji će tek da prebace broj kod mts-a?
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
mezzano,yes u pravu sam.
kefalo,mislim da nisu,trebalo bi da moze da uzmes telefon na "stari" broj,naravno ukoliko vec nisi pod ugovorom za neki tel.,ili ako je potpisan ugovor na godinu ili dve uz popust na mesecnu pretplatu.
Evo sta je u ponudi ovog meseca klik.
U svakom slucaju nazovi ih i proveri,mada 99% mislim da moze.

kefalo,mislim da nisu,trebalo bi da moze da uzmes telefon na "stari" broj,naravno ukoliko vec nisi pod ugovorom za neki tel.,ili ako je potpisan ugovor na godinu ili dve uz popust na mesecnu pretplatu.
Evo sta je u ponudi ovog meseca klik.
U svakom slucaju nazovi ih i proveri,mada 99% mislim da moze.

Samsung S8,Sennheiser CX300 II
- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
kefalo, moze da se uzme telefon i uz postojeci broj, bilo da si na pripejdu ili postpejdu, jedino sto je bitno je da nemas ugovornu obavezu na tom broju. E, sad, da li je moguce da kod njih odes sa Telenorovim brojem i trazis da potpises ugovor sa mt:s-om, pa da ti oni tu podnesu zahtev, ne znam. Ne verujem da moze, ali pitaj ponovo.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Bananamen, Bez razmišljanja N8, ako ti se dopao C7, n8 će ti se dopasti više jer ima dosta bolju kameru (N8 je trenutno najbolji camera-phone na tržištu), više memorije i celo kušište je izrađneo od adonizovanog aluminijuma.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
izbor s pocetka teme se odnosio na ta dva modela jer mi je istekao ugovor i posto hocu da potpisem noovi hocu novi telefon ali necu da dajem preko dve glave zato su ova dva usla u taj izbor.do sad sam koristio e 71 i poznat mi je symbian,android sam malo cackao i to je to.n 8 mi se vise svidja samo me smaara sto ima manji ekran u odnosu na desire s.koji je bolji za net i multimediju od ova dva.kako se pokazala anna i kad ce izaci zvanicni update za belle?? hvala