luchiato, placa se 3g koji je podrzan.
po difoltu opcija pametnog biranja nije ukljucena, a ja nisam uspeo da je nadjem tako da pretpostavljam da je nema. ali fon ima podgrupu u imeniku u koju mozes da stavis omiljene kontakte, kontakte koje najcesce biras.
sto se tice kucanja poruka, ja za sada imam problem kada ih kucam u polozenom modu. ali jos uvek sam u fazi privikavanja, tako da verujem da cu vremenom bolje ovladati polozenom tastaturom. sa standardnom tastaturom nemam nikakve probleme, iako mi je ovo prvi tac skrin telefon. u sustini obe tastature su lake za upotrebu, stim sto je standardna laksa od polozene.
posetio sam ko zna koliko sajtova koji imaju video (mondo, novosti, balkansport i jos neki filmski sajtovi...) i na svim ti sajtovima je hteo da mu pusti video sem na jednom gde mi je trazio javu. i to mi nije jasno. telefoni sa fabrickim softverom podrzavaju javu, a android perverzija od telefona ne???
moze cak i da se gleda sport uzivo preko strima... ja nisam probao da prebacujem film sa kompa jer ga trenutno nemam. monitor mi je na servisu vec mesec dana, nikako da ga srede. kad ga dobijem nazad probacu i to.
inace ekran jeste da je relativno mali, ali je izuzetno precizan i veoma pregledan sa sjajnim odzivom. dovoljno je reci da je telefon perverzija, to je rec koja ga najbolje opisuje...
i ajd da napisem i jednu manu, posto sam ga do sada samo hvalio. ubedljivo najslabija strana telefona je baterija. jedno punjenje dnevno je minimum, al ga zato nevadim iz ruke. i jos nesto sto se tice videa, ni slucajno nemoj da razmisljas da ga gledas ako nema wifi. ja posle nekih par dana imam protok od 1,8 gb, sreca pa kuci imam wlan..