Najjeftiniji model koji podrzava outlook (pim)
Najjeftiniji model koji podrzava outlook (pim)
Pozdrav, molio bih ako neko moze da mi preporuci najjeftiniji model bilo koje marke koja moze da podrzi outlook (manager iz windows office paketa). Moj sin je imao na nokiji 5550 tako nesto. On u outlooku samo napravi raspored kad treba da ustane, kad ima trening i sve to i dovoljno je samo da spoji mobilni sa kompjuterom i sinhronizuje. Posle toga on ima sve to u telefonu i kako dodje koji datum i vreme telefon ga podseca sta sve treba da uradi.
Ja sam po prirodi vrlo neorganizovan pa zato i nemam novca da kupim neki skuplji telefon, a pokusavam da se organizujem. Nije mi bitno ni koliko drzi baterija, ni kakav je ekran, ni mp3, ni boja, nista bukvalno. Samo da moze da se sihronizuje sa outlookom kao sto je mogla ta nokija 5550 sport. Hvala svima unapred, bas mi znachi odgovor!
edit: ili eto, posto nema odgovora, navedite neki za koji znate da ima to sto trazim pa makar i nije najjeftiniji...
Ja sam po prirodi vrlo neorganizovan pa zato i nemam novca da kupim neki skuplji telefon, a pokusavam da se organizujem. Nije mi bitno ni koliko drzi baterija, ni kakav je ekran, ni mp3, ni boja, nista bukvalno. Samo da moze da se sihronizuje sa outlookom kao sto je mogla ta nokija 5550 sport. Hvala svima unapred, bas mi znachi odgovor!
edit: ili eto, posto nema odgovora, navedite neki za koji znate da ima to sto trazim pa makar i nije najjeftiniji...
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Boban!, Nije 5550 nego 5500 i on je na symbianu pa kad je to on mogao moci ce i ovi noviji modeli na tom os-u.
Sada imas bas mnogo kojekakvihpodsetnika i kalendara za organizovanjem tako da to i nije neki problem ostvariti na danasnjim telefonima.
Ja od podsetnika koristim Handy Calendar, Quit Smoking Expert i nokijin kalendar kao podsetnik.
Sada imas bas mnogo kojekakvihpodsetnika i kalendara za organizovanjem tako da to i nije neki problem ostvariti na danasnjim telefonima.
Ja od podsetnika koristim Handy Calendar, Quit Smoking Expert i nokijin kalendar kao podsetnik.
Jeste 5500... Problem je sto nema sanse da izdvojim novac za telefon, bar ne neki skuplji a ti sa symbianom su svi preko 100 evra. Pokusavam da promenim nacin kako disem i da sebe potpuno stavim pod kontrolu. Tako da bi mi odgovaralo da kalendar unosim na PC-u jer nisam mnogo vican telefonima. Ma moze da bude totalni krs od telefona samo da ima te opcije (da moze iz outlooka da se unose podsetnici). Ako neko zna bez symbiana takav telefon bio bih zahvalan. Hvala deksicom na odgovoru!
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Boban!, pa nije li jednostavnije da to NAUCIS da radis na telefonu, i time sve resis? Mislim ja sam na Nokiji E61 svojevremeno, sve unosio rucno u telefon... E sad, ako je u pitanju zilion obaveza, razumem te, ali ne verujem da ti je svaki dan do kraja ove godine popunjen sa po 2-3 obaveze.
E sad, posto nisi pri parama, eventualno pogledaj sta ti od telefona koje mozes da uzmes preko operatera dolazi u obzir za male, tebi prihvatljive novce, pa onda napisi ovde, pa ce neko mozda znati nesto vise da ti kaze. Ili makar nas ogranici cenom, pa da vidimo.
E sad, posto nisi pri parama, eventualno pogledaj sta ti od telefona koje mozes da uzmes preko operatera dolazi u obzir za male, tebi prihvatljive novce, pa onda napisi ovde, pa ce neko mozda znati nesto vise da ti kaze. Ili makar nas ogranici cenom, pa da vidimo.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Pa evo, napisacu kako jeste... Dok je sin imao taj telefon ja sam malo uspeo da se izbacim iz ovog mog depresivnog i neorganizovanog zivota. Moji alarmi su isli doslovno ovako:
06:30 ustajanje
06:40 trening
07:10 tusiranje
07:30 posao 4 sata (a unutra jos poneke obaveze)
11:30 slobodno vreme i odmor
14:00 trening 2
15:00 tusiranje
15:20 film, serija, slobodno vreme
17:20 Internet, igranje online, slobodno vreme
19:20 posao 4 sata
23:20 laku noc
Shvatam kako sve ovo nekome izgleda i slazem se da je smesno ali jednostavno ja sam izgubljen slucaj. Ja sam "beaver"... Ja totalno nemam osecaj za vreme i obaveze... nisam uopste organizovan. Zao mi je sto to moram da kazem ali ja nisam ljubitelj telefona... Skoro sam uzeo netbook a telefon imam samo zato sto moram a i nije moj nego sluzbeni. Nokia 1110... Eto, nije me sramota da sve ovo kazem dok god ima sanse da me neko posavetuje za neki stvarno jeftin i jednostavan telefon, ali koji ipak moze da se poveze sa outlook-om... Hvala!
06:30 ustajanje
06:40 trening
07:10 tusiranje
07:30 posao 4 sata (a unutra jos poneke obaveze)
11:30 slobodno vreme i odmor
14:00 trening 2
15:00 tusiranje
15:20 film, serija, slobodno vreme
17:20 Internet, igranje online, slobodno vreme
19:20 posao 4 sata
23:20 laku noc
Shvatam kako sve ovo nekome izgleda i slazem se da je smesno ali jednostavno ja sam izgubljen slucaj. Ja sam "beaver"... Ja totalno nemam osecaj za vreme i obaveze... nisam uopste organizovan. Zao mi je sto to moram da kazem ali ja nisam ljubitelj telefona... Skoro sam uzeo netbook a telefon imam samo zato sto moram a i nije moj nego sluzbeni. Nokia 1110... Eto, nije me sramota da sve ovo kazem dok god ima sanse da me neko posavetuje za neki stvarno jeftin i jednostavan telefon, ali koji ipak moze da se poveze sa outlook-om... Hvala!
Boban!, nisam baš siguran da li ti hoćeš novi ili polovan telefon i odakle si ali konkretno 5500 danas polovan na buvljaku košta 50-60e a ne 100, s tim da nije obavezno da baš njega uzmeš jer ima još dosta Symbiana za slične pare. Ako hoćeš nov tu nastaje problem jer proizvođači i distributeri prodaju samo 6 meseci do godinu dana stare modele, a oni koji bi tebi cenovno odgovarali se odavno ne prodaju.
Zašto komentarišem Nokiu, zato što mislim da će ti za tu sinhronizaciju iapk trebati bilo šta sa operativnim sistemom, a Symbian je najstariji i dovoljno starih modela ima da možeš nešto da nađeš, dok teško da ćeš naleteti na neki Android ispod 100e, a i za nekoga koga ne zanimaju telefoni uopšte mislim da ti je mnogo jednostavniji za snalaženje nego neki od svežijih modela (uključujući i novije Symbiane).
Ne želim da se mešam u tvoj život ali kad si već napisao prosečan spisak obaveza pored toliko sl. vremena mislim da slobodno možeš da uglaviš još jedan posao bilo kog tipa.
Zašto komentarišem Nokiu, zato što mislim da će ti za tu sinhronizaciju iapk trebati bilo šta sa operativnim sistemom, a Symbian je najstariji i dovoljno starih modela ima da možeš nešto da nađeš, dok teško da ćeš naleteti na neki Android ispod 100e, a i za nekoga koga ne zanimaju telefoni uopšte mislim da ti je mnogo jednostavniji za snalaženje nego neki od svežijih modela (uključujući i novije Symbiane).
Ne želim da se mešam u tvoj život ali kad si već napisao prosečan spisak obaveza pored toliko sl. vremena mislim da slobodno možeš da uglaviš još jedan posao bilo kog tipa.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Eto lepo objasnjeno... Znaci za sinhronizaciju mora neki OS. Pa znam... vidim sad i ja da je ipak ta nokija bila najbolji izbor. Mislio sam nov telefon ali posto mora OS ostaje mi jedino polovna varijanta ili da sakupim 84 eur za nokiju 5500 koji sam video da moze da se nadje... Hvala za odgovor, znam sta mi je ciniti. Sto se tice posla potpuno si u pravu. Moj posao moze da se radi 2 sata a moze i 20 samo ako moze da se izdrzi. Cim nisam zadovoljan zivotom a samim tim i poslom, a trazim jeftiniji telefon znaci da tu nesto nije u redu. Hvala vam svima na savetima, pomogli ste mi.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Boban!, a meni i dalje nije jasno za koji ce ti moj sinhronizacija? Kao da je ovo tesko napraviti na telefonu. U jednoj toj sesiji slobodnog vremena, mozes sve da napravis, jos si pametno iskoristio vreme, i to je to. Ovo sve odradis u aplikaciji Calendar na telefonu, i podesis ponavljanja.
Druga opcija ti je neki jeftini Android, pa te svoje obaveze iz Outlooka, syncujes prvo sa cika Googlom, pa posle sa telefonom, i time si opet sve zavrsio.
ZTE Blade, Samsung Galaxy mini iz Vipa, ili Huawei ona 2 komada iz mt:s - pa ti vidi koja ti se opcija najvise isplati. Moj favorit bi bio ZTE!
Druga opcija ti je neki jeftini Android, pa te svoje obaveze iz Outlooka, syncujes prvo sa cika Googlom, pa posle sa telefonom, i time si opet sve zavrsio.
ZTE Blade, Samsung Galaxy mini iz Vipa, ili Huawei ona 2 komada iz mt:s - pa ti vidi koja ti se opcija najvise isplati. Moj favorit bi bio ZTE!
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Boban!, Ako već nemaš novac da izdvojiš za nov telefon, onda razmisli o ponudi telefona kod operatera.Mislim da bi neki symbina model tvoje zahteve ispunio u potpunosti, mada možeš da pogledaš i neki android uređaj, evo na primer galaxy mini kod telenora košta oko 3500 na prenesi i surfuj 500:
http://www.telenor.rs/sr/Privatni-koris ... one_id=343
Ako ti je pak velika pretplata ili ne želiš da se obavežeš na ugovor kod operatera, jedini izbor ti je polovan telefon, recimo na oglasima na ovom sajtu imaš: 5230 za 70evra, c5 za 80evra, e61i za 60 evra, svi ti modeli će zadovoljiti tvoje potrebe.
http://www.telenor.rs/sr/Privatni-koris ... one_id=343
Ako ti je pak velika pretplata ili ne želiš da se obavežeš na ugovor kod operatera, jedini izbor ti je polovan telefon, recimo na oglasima na ovom sajtu imaš: 5230 za 70evra, c5 za 80evra, e61i za 60 evra, svi ti modeli će zadovoljiti tvoje potrebe.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
miodrage, prijatelju jednostavno mi treba sinhronizacija jer ovde imam tastaturu koja je normalne velicine i program sa kojim znam dobro da radim. Telefon koji trenutno imam je dobar za rodjendane ali nema repeat opciju. Znam da je sve stvar navike ali evo izgleda da sam nasao resenje...
znemanja, tacno je da ne volim obavezujuce ugovore kao verovatno i svi ostali ali ovo sto si napisao je za mene stvarno dobra ponuda. Mini galaxy je mnogo vishe nego sto bih ja ocekivao od telefona a neograniceni Internet je jednostavno 2 good 2 be true za mene opcija. Sinoc sam video odgovor, pregledao karakteristike, pogledao paket koji si predlozio i toliko mi se svidelo da sam morao da ostavim da prenoci... Kad sakupim novac za telefon verovatno cu ici sa tom opcijom. Hvala svima, gargamel4 i deksicom takodje.
miodrage, jedino mi nije jasno kada istekne paket za internet kolika je ta "smanjena brzina" ali svejedno cu ih nazvati da ih pitam jer stvarno jesam zainteresovan. I paket je totalno ok.
znemanja, tacno je da ne volim obavezujuce ugovore kao verovatno i svi ostali ali ovo sto si napisao je za mene stvarno dobra ponuda. Mini galaxy je mnogo vishe nego sto bih ja ocekivao od telefona a neograniceni Internet je jednostavno 2 good 2 be true za mene opcija. Sinoc sam video odgovor, pregledao karakteristike, pogledao paket koji si predlozio i toliko mi se svidelo da sam morao da ostavim da prenoci... Kad sakupim novac za telefon verovatno cu ici sa tom opcijom. Hvala svima, gargamel4 i deksicom takodje.
miodrage, jedino mi nije jasno kada istekne paket za internet kolika je ta "smanjena brzina" ali svejedno cu ih nazvati da ih pitam jer stvarno jesam zainteresovan. I paket je totalno ok.
miodrage, ma dovoljna je i ta brzina. Cisto za neki email ili mozda fejsbuk ili tako nesto. Imam kablovski net kod kuce. Ja mislim da ovo sto je znemanja predlozio zvuci dosta dobro jel tako? Stvarno mi se svidja ideja i pricao sam jos sa jednom osobom koja net koristi za posao. Kaze da je taj paket totalno ok... A telefon mi se svidja, koristio bih excel mozda da vrsim neka trenutna proracunavanja u vezi posla, ali opet sve ovo mi dodje kao plus jer ja sam hteo samo sinhronizovani outlook... Sta ti mislis o ovome?
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Pa ja licno ne bih isao kod Telenora nikad, ali odluka je ipak tvoja. Mislim da su bezobrazno skupi, i da uopste ne vode brigu o svojim korisnicima, a takvih primera ovde na forumu ima dosta. U Vipu su najljubazniji, i ja ti iskreno njih preporucujem. Nisi nam rekao svoje navike u koriscenju telefona, da bi ti poblize odabrali paket, ja recimo koristim Smart 550, ali posto imam u promociji duplirano, imam 1100 Smartova.
miodrage, izvinjavam se zbog malo kasnijeg odgovora, imao sam nekih problemcica kod kuce, deca, virusi i lekari i tako to...
Pa evo bas sam pogledao kod vip-a sta oni nude... Moram samo da kazem da imam (verovatno) slicnu situaciju kod Internet provajdera a to je da trenutno koristim IKOM a bio sam kod SEZAMPRO-a (sadasnji orion). Sto se podrske tice ORION uvek (ili skoro uvek) izadje u susret. U smislu "nisam stigao da uplatim, moze li to jos koji dan preko tih 15 koje i sami daju kao plus" i uvek moze. Kod IKOM-a nema sanse dok ne uplatis da ti puste ni I od Interneta. A procedura za placanje je sledeca: Uplatnica pa odes uplatis u postu (banku) i cekas dok taj saobracaj ne prodje kroz sistem a to je dan, dva ili da posaljes faksom ili slicno pa da te oni ukljuce kasnije u toku dana a nekad je to sledeci dan (jednom mi se desilo 4 dana). Kod ORION-a postoji salter, odes uplatis i vec kod kuce mogu da surfuju, a to radi cak i nedeljom.
Pretpostavljam da je slicna situacija i kod mobilnih operatera (ne poznajem mnogo taj svet pa sam ga uporedio sa onim sto je meni poznato), dzabe su mi i salteri i ljubaznost i popustanje prilikom placanja kad mi IKOM nudi najveci upload, najjeftiniji download i u kompletu lep paket sa kablovskom televizijom. Sto se paketa za mobilni tice video sam tamo da ima 500 sms poruka i pre svega neograniceni Internet. To je ono sto je mene privuklo u startu i zbog cega sam uopste i poceo da razmisljam o android paketu. Ja telefon stvarno gledam da ne koristim mnogo, a sto god mogu da resim SMS-om ili preko maila. Znam da je to susta suprotnost od mnogih korisnika ovog foruma i da sam ja mozda malo zalutao u "mobilni svet", kao i da android telefon nije prvenstveno pravljen za nekoga kao sto sam ja, ali sta cu... Svideo mi se taj paket sa neogranicenim Internetom... Tesko da ima nesto bolje jel da? A to sto kazes za neljubaznost i nebrigu prema korisnicima veruj mi da potpuno razumem tvoju frustraciju. Pa kad su me u IKOM-u ostavljali bez neta (uplatim, obecaju da ce pustiti do 21h a ne puste) govorio sam sebi kako cu da sve to sto rade pisati svuda po forumima jer sam jednostavno manijak za Internet pa opet na kraju nisam to uradio (verovatno jer sam neorganizovan). Eto, ne znam sta vise da kazem... miodrage, telenoriv "prenesi i surfuj 500" ili barem nesto slicno ne postiji kod nekog drugog operatera zar ne? (http://www.telenor.rs/sr/Privatni-koris ... -i-Surfuj/) Gledao sam kod VIP-a i nisam nasao takve uslove. Znas da me u osnovi zanima SMS i neogranicen Internet i ne veca cena paketa od 1000 din mesecno (24 meseca je ok). Ako ima nesto iole slicno reci onda da ispostujem tvoj bes prema telenoru koji je verovatno to zasluzio (ako vec ima takvih primera na forumu). Hvala za vreme...
Pa evo bas sam pogledao kod vip-a sta oni nude... Moram samo da kazem da imam (verovatno) slicnu situaciju kod Internet provajdera a to je da trenutno koristim IKOM a bio sam kod SEZAMPRO-a (sadasnji orion). Sto se podrske tice ORION uvek (ili skoro uvek) izadje u susret. U smislu "nisam stigao da uplatim, moze li to jos koji dan preko tih 15 koje i sami daju kao plus" i uvek moze. Kod IKOM-a nema sanse dok ne uplatis da ti puste ni I od Interneta. A procedura za placanje je sledeca: Uplatnica pa odes uplatis u postu (banku) i cekas dok taj saobracaj ne prodje kroz sistem a to je dan, dva ili da posaljes faksom ili slicno pa da te oni ukljuce kasnije u toku dana a nekad je to sledeci dan (jednom mi se desilo 4 dana). Kod ORION-a postoji salter, odes uplatis i vec kod kuce mogu da surfuju, a to radi cak i nedeljom.
Pretpostavljam da je slicna situacija i kod mobilnih operatera (ne poznajem mnogo taj svet pa sam ga uporedio sa onim sto je meni poznato), dzabe su mi i salteri i ljubaznost i popustanje prilikom placanja kad mi IKOM nudi najveci upload, najjeftiniji download i u kompletu lep paket sa kablovskom televizijom. Sto se paketa za mobilni tice video sam tamo da ima 500 sms poruka i pre svega neograniceni Internet. To je ono sto je mene privuklo u startu i zbog cega sam uopste i poceo da razmisljam o android paketu. Ja telefon stvarno gledam da ne koristim mnogo, a sto god mogu da resim SMS-om ili preko maila. Znam da je to susta suprotnost od mnogih korisnika ovog foruma i da sam ja mozda malo zalutao u "mobilni svet", kao i da android telefon nije prvenstveno pravljen za nekoga kao sto sam ja, ali sta cu... Svideo mi se taj paket sa neogranicenim Internetom... Tesko da ima nesto bolje jel da? A to sto kazes za neljubaznost i nebrigu prema korisnicima veruj mi da potpuno razumem tvoju frustraciju. Pa kad su me u IKOM-u ostavljali bez neta (uplatim, obecaju da ce pustiti do 21h a ne puste) govorio sam sebi kako cu da sve to sto rade pisati svuda po forumima jer sam jednostavno manijak za Internet pa opet na kraju nisam to uradio (verovatno jer sam neorganizovan). Eto, ne znam sta vise da kazem... miodrage, telenoriv "prenesi i surfuj 500" ili barem nesto slicno ne postiji kod nekog drugog operatera zar ne? (http://www.telenor.rs/sr/Privatni-koris ... -i-Surfuj/) Gledao sam kod VIP-a i nisam nasao takve uslove. Znas da me u osnovi zanima SMS i neogranicen Internet i ne veca cena paketa od 1000 din mesecno (24 meseca je ok). Ako ima nesto iole slicno reci onda da ispostujem tvoj bes prema telenoru koji je verovatno to zasluzio (ako vec ima takvih primera na forumu). Hvala za vreme...
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Neogranicen Internet zaboravi, to odmah da znas. Imas 500 MB (ne kazem da nije dovoljno, meni je i pola previse), a kad to potrosis, brzina ti se obara na 64 kbps (zamisli vreme horora kad je ISDN bio pojam brzine u nasoj zemlji, a prosecna konekcija je bila 33600). E sad, ne znam tvoje navike, ali meni treba da sam fleksibilan u koriscenju, i zato i koristim Smart tarifni paket na Vipu. SMS ne koristim preterano, uglavnom pricam, i treba mi net, cisto ono, da imam sto bi se reklo, nista preterano, neki recimo light surf.
Nije losa opcija MixNet paketa na mt:s, konkretno za tebe MixNet M paket - 1121 din, a dobijes 300 minuta, i po 600 poruka i MB, sto je daleko povoljnija poruka od Telenora. Sto se opet aparata tice, mislim da je tu Telekom u zaostatku... No proveri sve nekoliko puta, pre nego sto preseces.
Nije losa opcija MixNet paketa na mt:s, konkretno za tebe MixNet M paket - 1121 din, a dobijes 300 minuta, i po 600 poruka i MB, sto je daleko povoljnija poruka od Telenora. Sto se opet aparata tice, mislim da je tu Telekom u zaostatku... No proveri sve nekoliko puta, pre nego sto preseces.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Boban!, Neograničen internet nije "neograničen" kao što ti se čini.Naime u tom paketu (prenesi i surfuj 500) imaš 500MB po brzom protoku, dakle nekoliko mbs, ali kada potrošiš tih 500MB brzina se smanjuje na 64kbs i to je porpilično sporo, doboljno je da se proveri i pošalje mail i to je to.Međutim 500MB nije malo, ja lično inteznivno koristim tel i skoro nikada ne potrošim više od 300-400 Mb, dakle mislim će ti tih 500MB biti sasvim dovoljno.Prednost prenesi i surfuj paketa je da ono što ne potrošiš možeš da preneseš u naredna tri meseca što može da bude dobro za one koji koriste telefon različitim intezitetom u pojedinom periodu.
P.S. sada bacih pogled na MT:S-ov sajt i primetih odličnu nokiu E5 po ceni od 5400 din na paketu Mix Net M što je takođe odlična ponuda pa možeš da razmisliš i o tom telefonu., takođe pogledaj i SE Xperia X8 to je poprilično dobar android uređaj a košta samo 1din na istom paketu.
P.S. sada bacih pogled na MT:S-ov sajt i primetih odličnu nokiu E5 po ceni od 5400 din na paketu Mix Net M što je takođe odlična ponuda pa možeš da razmisliš i o tom telefonu., takođe pogledaj i SE Xperia X8 to je poprilično dobar android uređaj a košta samo 1din na istom paketu.
miodrage, kao sto rece znemanja samo za mail i dosta. ili da budem online na nekim komunikacionim programima. ti znas odprilike sta mi treba a imas iskustva bas dosta koliko vidim, pogledacu te pakete ali taj spori net me i dalje privlaci...
znemanja, imam netbook i sa njim se povremeno prikacim (citaj 3x u mesec dana) kod nekog samo da pogledam mail (uglavnom su to vece firme kojima to ne znaci mnogo cim ni ne zakljucavaju mrezu) ali i to ponekad potraje mnogo. Tvoj predlog prenesi i surfuj mi se bas svideo medjutim 2 godine su 2 godine. Ne bih hteo da nesto uzmem a posle da se kajem mada cisto sumnjam da bih se kajao. Idem da pogledam paket pa cu se vratiti kroz EDIT.
edit: pa nekako mi samsung galaxy mini deluje kao dobar telefon i plus taj paket da uvek mogu da pogledam, proverim mail... izgleda ok zar ne? Sa tim "neogranicenim" netom koji nije bas tako neogranicen mogu da budem na msn-u, faceu ili skype-u? Ako mogu onda bolje da ne trazim dalje. Po vama to je ok kombinacija?
znemanja, imam netbook i sa njim se povremeno prikacim (citaj 3x u mesec dana) kod nekog samo da pogledam mail (uglavnom su to vece firme kojima to ne znaci mnogo cim ni ne zakljucavaju mrezu) ali i to ponekad potraje mnogo. Tvoj predlog prenesi i surfuj mi se bas svideo medjutim 2 godine su 2 godine. Ne bih hteo da nesto uzmem a posle da se kajem mada cisto sumnjam da bih se kajao. Idem da pogledam paket pa cu se vratiti kroz EDIT.
edit: pa nekako mi samsung galaxy mini deluje kao dobar telefon i plus taj paket da uvek mogu da pogledam, proverim mail... izgleda ok zar ne? Sa tim "neogranicenim" netom koji nije bas tako neogranicen mogu da budem na msn-u, faceu ili skype-u? Ako mogu onda bolje da ne trazim dalje. Po vama to je ok kombinacija?
Okmiodrage, ok, nisam ni mislio da ce raditi video nego samo chat na skype-u. Imam jos jedno pitanjce, ako se odlucim za samsung galaxy mini da li za njega odgovaraju aplikacije koje imaju PDA u nazivu? Mislim, verovatno je glupo pitanje ali sta cu kade se ne razumem. Ili mozda jos bolje da li ce na ovom telefonu raditi aplikacije za ipod / iphone?
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Boban!, Samsung Galaxy Mini je Android telefon i na njemu ce raditi iskljucivo Android aplikacije, koje mozes da skines sa Android marketa.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB