E kao da sam ja postavio pitanje

u istoj sam dilemi,isto na pola puta sto se skupljanja para tice. Ja htc koristim od 2004. U pauzama izmedu htc modela sam na nokia 3310

i uvek sam htc smatrao za jednu od najkvalitetnijih marki i da mi je neko rekao da cu da razmatram samsung kao potencijalni telefon rekao bih mu da je lud ali stvari se menjaju. Incredible s me privlaci najvise zbog gorille, kvaliteta izrade i ram memorije. Svidja mi se i kako izgleda. Gs1 je upao u pricu skoro,procitao sam skolo celu temu na jednom poznatom nasem forumu ( 400 strana skoro) i ne znam sta bih rekao,tanak,lagan,odlican ekran ali tw me odbija uzasno i sva ta samsung grafika i razni fiks-evi koje treba primeniti

mada je ovo donekle reseno novim verzijama androida (znam nebulozno je al me smara,mogu zameniti launcer al opet radije bih izvorni android look. Mozda je ovo moguce na gs,neka me neko ispravi...) Tu na scenu stupa nexus s,dopadljiv dizajn,standardni light android,dobra baterija hardver kao gs ali losiji ekran,to bih lagano iskulirao ali me smara sto nema gorillu

Ja jos skupljam pare i ko zna sta cu na kraju kupiti,posto je nexus izasao na vip-u nadam se da ce ga vise biti u oglasima sa garancijom i da ce cena pasti jos malo a isto se nadam i za sgs2 koji se drzi dobro. Ne znam,nisam pametan