Nokia E7 ili Samsung Galaxy S

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
ina_
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 09. Sep 2011. 16:38

Nokia E7 ili Samsung Galaxy S

Post od ina_ »

Naime,planiram kupiti novi,pa se dvoumim izmedju ova 2 mobitela...Zanimaju me vasa misljenja i iskustva sa njima. Hvala. :)

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

ina_, zavisi od toga kakve su tvoje potrebe, sta ti je najbitinije kod telefona, koliko novca zelis da ulozis itd. U principu ja bih kupio Galaxy S, pre svega zbog Androida i boljeg ekrana.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Сад, девојчица си, мислим да ће ти ношење телефона тешког 176гр бити проблематично, мој глас иде за Галакси С. :wink:
Слобода или смрт

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

ne znam sta da mislim jer i ja sam imao ideju da uzmem E7 pa sam uzeo 701 kao trenutno najnoviji nokijin model... gde god sam citao nesto o E7 svuda su utisci bili losa kamera, los softver, baguje itd... jednostavno, stvorila se neka losa klima oko tog telefona pa nisam hteo da eksperimentisem :dry: :dry: :dry: a samsung licno ne volim tako da... :uhuh:

gangsta
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 13. Apr 2010. 21:52

Post od gangsta »

ja bih uzeo E7, ali kao sto rekose kolege sve zavisi od toga sta ti treba i sta hoces.
ako mnogo chatujes na tel i saljes poruke nokia je sigurno bolje resenje, ako kupujes samo da imas dobar tel i da igras igrice na njemu, gledas silke..., onda verovatno galaxy s :chytry:

Odgovori