Koji telefon imate? [2011]
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
- :: LG G5 SE
- Kontakt:
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Dream Weaver
- Mobil manijak
Lepo momci......... koliko li će vas držati, samo da mi je znati
Ja retko menjam telefone, i baš sam se navikao na ova dva (uostalom kad bih se sad žalio na nešto trebalo bi me izbaciti s foruma).
I ja uzimam uvek u oglasima i izgleda da ipak iam razlike u kvalitetu prošvercovanih u SR i onih legalno uvezenih...... ja ni jedan problem do sada nisam imao (mada statistika više nije na mojoj strani) ali sam geldao da budu što noviji ako išta vrede (tj. ako nsu buvljački od 20e).
Nego kad tako menjate telefone, uzmete jedan, zadržite ga par ili mesec-dva dana, pa na doboš , pa seldeći, pa sledeći, pa sledeći........ Kakav je osećaj, koliko uspete da se naviknete na bilo koji, koliko fora stignete da provalite, koliko ih budžite, kolike su uoopšte razlike između 2-3-4 isprobana android telefona? Is it one night stand
Jel to potraga za onim pravim
mene bi mrzelo da bekapujem sve stalno a da menjam OS-ove tek. Mada ti Dream Weaver imaš Tab kao primarni pa ti android ostaje svakako. Ustvari ti sad imaš isto što i araphel 

Ja retko menjam telefone, i baš sam se navikao na ova dva (uostalom kad bih se sad žalio na nešto trebalo bi me izbaciti s foruma).
I ja uzimam uvek u oglasima i izgleda da ipak iam razlike u kvalitetu prošvercovanih u SR i onih legalno uvezenih...... ja ni jedan problem do sada nisam imao (mada statistika više nije na mojoj strani) ali sam geldao da budu što noviji ako išta vrede (tj. ako nsu buvljački od 20e).
Nego kad tako menjate telefone, uzmete jedan, zadržite ga par ili mesec-dva dana, pa na doboš , pa seldeći, pa sledeći, pa sledeći........ Kakav je osećaj, koliko uspete da se naviknete na bilo koji, koliko fora stignete da provalite, koliko ih budžite, kolike su uoopšte razlike između 2-3-4 isprobana android telefona? Is it one night stand

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- skar
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
- :: nobody know
- Kontakt:
uh pa ne znam,meni realno izmedju androida nema nikakve razlike,zato skacem sa OS n OS 
sad sam jos dobar,pre sam menjao max 2-3 nedelje,a citavo leto sam izgurao sa samo 4 telefona(galaxy S,s8500,Trophy,Omnia 7)...
Dream Weaver
realno su se stisli ko bolesnik jabuku,ionako je cena te od 4gb smesna...al ajde..

sad sam jos dobar,pre sam menjao max 2-3 nedelje,a citavo leto sam izgurao sa samo 4 telefona(galaxy S,s8500,Trophy,Omnia 7)...
Dream Weaver
realno su se stisli ko bolesnik jabuku,ionako je cena te od 4gb smesna...al ajde..
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Nisam jos,30ica je unjemu,treba da nadjem hack metodu za fw,mada cu najverovatnije ubaciti najnoviji,a browser je vec pobolsan i u 30ici,isti je kao na Anna os ili ako ne isti jako slican 

XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet