Nemam ja pare za iPhone. Menjam jedino ako mi brat donese, u sta sumnjam, jer se ni njemu ne s idja kao ni meni. Sta mislim pod time da su ovo sklepali, a kasnio je? Kasnio je jer su pokusa ali i5 da skarabudze, a ne mogu jer cip skoro pa topi kuciste. Pa su
morali nesto da izbace.
Pa mogli su oni i ovom modelu da daju ime iPhone 5 i da kazu to vam je deco petica ali pratecu neku hronologiju za ocekivanje je bilo da posle IP4 ide 4S kao sa 3G pa 3GS. A kakav cip se planira za peticu? Ja mislim da je cetvorka i dalje najbolja kupovina pre svega jer 4S-u nije povecan kapacitet baterije i da cemo sad opet da dodjemo na nivo autonomije 3GS-a. A cetvorka je stvarno super izbalansiran telefon.....
Iphone 4s je po meni bas onakav kakav treba da bude,tj odlican..drago mi je sto je isti posto je telefon odlicnog dizajna,sto bi se reklo nista ja tu ne bi diro,kao mazda mx 5 samo dorade i auto je usao u legendu! Drago mi je sto ljudi znaju i shvataju kako apple razmislja i vec prvog dana narucili online milion primeraka btw. prvog dana ip4 je narucen 600.000 primeraka znaci skoro upola manje. A meni ovo (Siri) izgleda odlicno
You know why HTC sells more smartphones in the United States than any other company? Innovation & choice. You know why Samsung sells more smartphones globally than any other company? Same thing. Innovation & choice. You know why Apple fell out of the #1 spot? They think one size fits all.
Ocekujem negativnu reakciju iPhonesexualaca, ali pametan covek ce iz ovoga izvuci neku pouku...
Epl je priznao da kvar u "iOS5" smanjuje trajanje baterije na ajfonu ( troši za 10 odsto na svakih sat vremena, čak i kad je telefon u "stendbaj" modu).
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.