Menjati HD2 za Omniu 7?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Menjati HD2 za Omniu 7?

Post od Behemoth »

Zdravo drustvo,opet ja :)
Naime,drugar ima Omniu 7,malo sam se igrao sa njom i stvarno je telefon vrhunski.Mango update na njemu,gomila stvari,sve radi lepo,tecno,ekran perfekcija.E sad,on me pitao da se menjamo pa nisam pametan sta da radim.Koristio sam WP7 na HD2 ali nije to to,neke sitnice ne rade koje su meni u sustini bitne.Sta bi ste vi uradili?Inace zamena je glavu za glavu,bez doplata

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

A zbog cega bi tvoj ortak da menjate telefone? Mozda njegovoj Omniji nesto fali, pa ono... :)

S druge strane, ako Omniji zaista nista ne fali, a i tvoj HD2 jos uvek radi perfektno (sa WM ili Androidom), ipak ne bih menjao. HD2 je jos uvek mnogo dobra telefoncina.

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

Behemoth, Ja bih ostao na HD2 jer kao sto rece Green, jos uveik je on dobar telefon .

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Svideo mu se HD2 zbog eksperimentisanja,a meni Omnia zbog sedmice i Manga.
Nista,mozda sacekam neki custom rom za HD2 koji podrzava Mango u potpunosti pa se tako i skrasim :)
Probao neki,radi sve ali izbacuje sim card error,zbog cega sam se smorio.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

gangsta
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 13. Apr 2010. 21:52

Post od gangsta »

ja sam imao oba ta tel i iskreno da ti kazem kod Omnie u odnosu na HD2 mi je jedino bolji displej i nekako izgleda dosta manje, tanje, lepse, ostalo dajem glas za HD2 :)

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Post od Pera Detlic »

+1 za HD2! :wink:
Samo nek se rolaju....sarme.

Odgovori