Galaxy SII, iPhone 4, Sensation XE

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?

sta izabrati

Galaxsy SII
20
51%
Sensation XE
7
18%
iPhone 4
12
31%

Ukupno glasova: 39

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Galaxy SII, iPhone 4, Sensation XE

Post od Mirko BGD »

iako sam u ekstremno losoj finansiskoj situaciji doslo je vreme da promenim mob :) troumim se pa me znaima vase misljenje... ili eventualno jos neki predlog :)

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Ja sam glasao sa SGS 2.
Dvoumio sam se izmedju SGS 2 i iphone 4 i prvenstveno je presudila veliicna ekrana.
Smatram da za te pare koje treba dati za iphone telefon mora imati veci ekran.

O Sensaton-u nisam ni mnogo razmisljao, sem kvalitetnije izrade smatram da ne daje nista vise ni bolje od SGS 2. E sad ako ti je bas toliko bitno slusanje muzike onda 8)
and justice for all...

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

generalno po specifikaciji je s2 jaci u svakom pogledu... u ramu, procesoru, ekranu, kameri.... ali opet nekako taj IP :)

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Између ова два бирам Смасунг :wink:
Иначе гласао за ХТЦ, не волим ово Самсунгово копирање ајФона, по функцијама Андроид је Андроид и ту нема много разлике.

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Galaxy S2. Jedino sto je bas veliki, veci od HTC HD2. 8)

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Mirko BGD, glasao sam za iPhone 4, ali kakav si baksuz, zapaliće ti se u ruci a Stivov duh će te proganjati u snovima! :lol: Tako da, kao da nisam ni glasao... :wink: :D

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Bio sam u sličnoj trilemi kao ti, SGS2 ili iP4 ili HTC Senzacija.
Od iP4 odustao sam na prvom mestu jer nema ovlašćen servis tj. nemam nikakvu pismenu garanciju ovlašćenog uvoznika, dva zbog manjeg ekrana. Mislio sam sam da ću uzeti HTC zbog kvalitetnije izrade (plus nisam samsung fan uopšte) ali sam odustao, mnogo se greje Senzacija, sporiji od sgs2, bolji ekran sgs2. Uzeo sam sgs2, nisam se pokajao, za sad prezadovoljan.

ps. vi što kažete da je sgs2 plastikaner, iPhone 4S vs. Samsung Galaxy S II:

http://www.youtube.com/watch?v=elKxgsrJ ... r_embedded

:D

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

I moj glas ide za Galaxy S II, pre svega zbog ekrana, i senzacija je jako dobra, ali nekako, moje je mišljenje da, ne izgleda lepo, pritom SGS II je i hardverski jači. IP4 ne bih uopšte razmatra, taj telefon je dosta u zaostatku u odnosu na SGS II i Senzaiju.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Naravno, iPhone4, kao drugi najsavrseniji mobilni telefon na svetu (prvi je 4S) :P :P :P Mater svima!
E sad, ako kupujes polovan uredjaj, povedi nekog experta sa sobom koji ce da ga pregleda i izmuci do kraja. Ako kupujes nov, cuvaj kutiju i sve, jer ti je to dokaz kupovine, i u inostranstvu ce ako je uredjaj pod garancijom da zamene telefon.
Konkretno, ja znam lika koji prodaje svoj simfree i4 za 250€ (pao mu je i puko ekran, ali sve radi), a zamena ekrana u servisu je oko 140€.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

ja sam za phonei.imao sma prilike da radim tj čačkam sva 3 moba i najviše mi je legla četvorka.o osu neću ni da pričam jer je mnogo dobar.senzacija ne vredi tolike pare i tolik ohvale jer mislim da je galaxija bolja od nje.
zznači glas za četvorku.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

samo ste mi jos vecu zabunu uneli :D
po glasovima SII vodi, a ovako po komentarima IP :D bar ja mislim :)

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Mirko BGD, prošetaj se do neke telenorove radnje i isprobaj HTC i Samsing pa presudi. Za iP iscimaj nekog da se vidiš sa njim da ga pročačkaš (najbolje miograndea :D ). Tako ćeš sam znati šta ti je najbolje.

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

Baraba, sa svim gore pomenutim telefonima sam se igrao... dobro jedino sa ovim XE nisam ali kontam da se ne razlikuje mnogo od sensationa... i sva tri modela su mi WOOOW! kad bih imao pare uzeo bih sigurno bar samsung i IP zajedno :roll: daaa znam da nisam normalan.. a i finansijska situacija nije bas ok :D ali cu svakako morati da nadjem zrtve za IP i SGS2 :) da ne gledam fabricke uredjaje, vec one malo nabudzenije :)

iKe
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
:: S6 edge
:: Nexus 7 2013

Post od iKe »

Mirko BGD, moj ti je predlog da sačekaš da ti se malo popravi finanijska situacija i taman da kod nas stigne Galaxy Nexus, pošto mislim da je on bolji od Sensation-a i od SII, da ne pričamo o iP4.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Mirko BGD, ako si se igrao sa ip4 i sgs2 onda sam presudi. Manji ekran, zezanje svaki put kad palis telefon ako nije sim free vs veci ekran, garancija, zver jednostavno.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

@mirko bgd - sta si odlucio? i ja se dvoumim oko ovih modela, budzet oko 420eur... koliko je promenjiv taj touch wiz kod samsunga, nesto mi se ne svidja?! poz :roll:

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

luca, promenljiv je ubacis neki drugi launcher i radi bez problema :D, ja na mom telefonu koristim launcher pro. Medjutim ono sto meni najvise smeta kod s2 su nerealne bolje, i mogli su malo vise metala da ubace nego plastike.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Prezvakali smo zilion puta ekrane i sve to... Iako S-AMOLED ima najbolji kontast na svetu, i iako deluje tako zivo i sjajno... Kako lesa0208 rece, boje su neprirodne. Pisao sam vec o tome, ali da podsetim raju: Bili smo skupa Gargamel4, DreamWeaver, Ninolina i Miskoni, svako sa svojim mezimcem. Nasli neku sliku, isprebacivali na sve telefone i gle cuda, iako je na SGS (I je bio) izgledala vrlo lepo, najprirodnije je izgledala na iPhone4.
Uglavnom, Mirko BGD zelim ti da se sto pre prikljucis poklonicima najboljeg brenda na svetu :D
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

luca, možda da probaš Spb Shell 3D, odlično izgleda + funkcionalan http://www.youtube.com/watch?v=7a5MaXwW ... r_embedded#!

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

hvala na informacijama ali definitivno sam odustao od galaxy s2... previse mi je retro i ne svidja mi se samsung-ov ''sense''...
uzimam htc evo 3d i to je moj konacan odgovor :wink: :wink: :wink:
imacu ga za manje od 400eur u fullu... 98posto...

Odgovori