Wildifre S vs Tatoo (split iz Wildfire S teme)
- Pera Detlic
- Mobil manijak 
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
- bachika
- Mobil stručnjak 
- Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
- :: Iphone 7
- :: Lenovo P780
droganche pošto si se sa tattoo-om igrao i instalirao custom romove možda wfs i nije za tebe... Možda grešim, telefon je odličan ali ja mu kao manu navodim zaključan bootloader...   Dakle nema nikakvog prostora za igranje sa sistemom!
 Dakle nema nikakvog prostora za igranje sa sistemom!
Dakle posle tattoo-a odličan telefon za zamenu, ali samo sa fabričkim romom, ako ti to odgovara slobodno uzimaj i ne osvrći se! Ako ne gledaj neku samsung seriju i igraj se do mile volje!

Dakle nema nikakvog prostora za igranje sa sistemom!
 Dakle nema nikakvog prostora za igranje sa sistemom!Dakle posle tattoo-a odličan telefon za zamenu, ali samo sa fabričkim romom, ako ti to odgovara slobodno uzimaj i ne osvrći se! Ako ne gledaj neku samsung seriju i igraj se do mile volje!

Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU
						- droganche
- Povremeni posetilac 
- Pridružio se: Sre, 03. Feb 2010. 18:30
- Kontakt:
Hvala puno na pomoci! Jos jedna stvar koja me ogranicava je i to sto telefon uzimam preko VIP-a, pa bas i nije nesto veliki izbor! Imam fore jos koji dan do plate pa cu da vidim sta cu... Gledao sam razne specifikacije i review-e, ima dosta toga sto mi se svidelo a mana sto se mene tice i nema mnogo! 
Jos jednom hvala puno obojici!

Jos jednom hvala puno obojici!

- droganche
- Povremeni posetilac 
- Pridružio se: Sre, 03. Feb 2010. 18:30
- Kontakt:
Pa u princupu zato sto sam vrlo zadovoljan sa cenom usluga koju daju. Pogledao sam recimo na Telenoru kakvi su paketi i za te pare bas i nema nesto pametno! Pri tom da se u Telekom ne vracam ni za zivu glavu!!! E, kakve sam ludacke srece, resim da odem da uzmem tel kad ono cvrc, nema vise... Pf... Valjda ce bude za par dana! 

Otvori sebi više mogućnosti pa tek onda biraj!
 Otvori sebi više mogućnosti pa tek onda biraj!