Nokia 701
					Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
	Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
ja sam drzao u ruci modele i 600 i 700... 700 je odradjen vrlo elegantno, tanak, mali, ekran 3.2inca vrhunski, 5mpx ali je poklopac baterije skroz od jeftine plastike koje se brzo rasklima i bas je jeftina na dodir... 600 je isto to ali preslikan C6-01... svi su sa 1ghz procesorom, novi clear black screen itd... inace, ja sam 701 platio 300eur   

- zavodnick
 - Expert

- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
 - :: N8
 - :: N95 8 Gb, Lumia 1520

luca, pa izgleda da je odlican telefon, u odnosu koliko smo se zalili kako izgleda 
 Doduse, Belle, 1GHz i ostale stvari uopste ne zvuci naivno, pa jedva cekam da vidim telefon kad dodje u BL 
 Inace, jos uvijek treba da kupim N8, pa sam "na iglama" 

Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
						- zavodnick
 - Expert

luca, ne bih da idem u off sa temom, ali N8 vec duze kontam da kupim 
 Nisam opsjednut nicim, ali N8 mi se cini kao jako dobar telefon 
 Ipak, AF, Xenon blic, 12 Mpx... mislim da je razlika ogromna a sad imas u TopSport prodavnici za 320 Eur N8, pa sad vidi sta se isplati uzeti 

- 
				Sale_M
 - Akcionar Mobilnog Sveta

- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
 - :: HUAWEI P40 Pro +
 - :: HUAWEI P40 Pro

Ovaj telefon mi se mnogo svidja,pravi je naslednik mog C7.Mozda cu ga nekad i nabaviti ako nokia ne izbaci nesto novo sa xenon blicem  

XIAOMI Mi 11 midnight grey 
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
hm... telefon ''isti'' kao C7 samo mnogo lepsi na oko... metalan je skoro ceo, maaaalo tezi, lepo lezi u ruci.
kada se upali prvi utisak je - vau! ekran je kristalno jasan, boje ostre i zive...
sto se tice symbian belle, uradjen je isto kao i android sa sve onim prevlacenjem odozgo, gde se mogu videti informacije o porukama, pozivima, mejlovima, na kojoj ste mrezi itd...
sat, ikonice, mali i veliki widgeti, precice, sve je isto kao na androidu (sto je meni licno sasvim ok)... mogu se dodavati novi screen-ovi i na njima zasebni wallpaperi sto recimo android nema
telefon veoma brzo radi, iz screen-a u screen bas leti, ubacio sam opera mini mobile i na netu preko wi-fi ili gprs-a leti kao lud... mislim da je procesor od 1ghz konacno prava stvar kao i RAM...
kamera i video su odlicni, iako nema autofokusa slike su jasne i ciste, nema suma, kockica, seckanja itd...
ako nekog nesto zanima...

kada se upali prvi utisak je - vau! ekran je kristalno jasan, boje ostre i zive...
sto se tice symbian belle, uradjen je isto kao i android sa sve onim prevlacenjem odozgo, gde se mogu videti informacije o porukama, pozivima, mejlovima, na kojoj ste mrezi itd...
sat, ikonice, mali i veliki widgeti, precice, sve je isto kao na androidu (sto je meni licno sasvim ok)... mogu se dodavati novi screen-ovi i na njima zasebni wallpaperi sto recimo android nema
telefon veoma brzo radi, iz screen-a u screen bas leti, ubacio sam opera mini mobile i na netu preko wi-fi ili gprs-a leti kao lud... mislim da je procesor od 1ghz konacno prava stvar kao i RAM...
kamera i video su odlicni, iako nema autofokusa slike su jasne i ciste, nema suma, kockica, seckanja itd...
ako nekog nesto zanima...
- 
				Sale_M

Procitao sam da mu je jacina zvuka na zvucnicima ispod proseka,sto znaci mozda moze desiti da propustite poziv u nekom bucnijem okruzenju.
Inace tel je vrh,symbian belle je ekstra uradjen,a sam telefon od aluminijuma.Kamera mu je ista kao na c7mada na review gsmarena kazu da je malo bolja u nekim segmentima.E da,baterija je 1300 umesto 1200 mah na c7 i izgleda da na samom Bellu baterija duze drzi.

Inace tel je vrh,symbian belle je ekstra uradjen,a sam telefon od aluminijuma.Kamera mu je ista kao na c7mada na review gsmarena kazu da je malo bolja u nekim segmentima.E da,baterija je 1300 umesto 1200 mah na c7 i izgleda da na samom Bellu baterija duze drzi.
da, baterija - sa non stop ukljucenim refresh-om mejlova, doduse na gsm only, ne ustrucavanja da pozovem nekog, bezbroj poruka, internet non stop, muzika ponekad samo, radio ponekad, baterija traje oko 3 dana...
zvuk je sasvim ok, meni stoji na 7. podeoku od 10 sa fabrickom melodijom i veoma se jako cuje...

zvuk je sasvim ok, meni stoji na 7. podeoku od 10 sa fabrickom melodijom i veoma se jako cuje...
- 
				Sale_M

Pa da,trajanje baterije na 701 su posebno naglasili u nokiji,neverovatno dugo drzi iako nije vise od 1300 mah.Mozda tehnologija ekrana manje trosi uz optimizovanost UI-a.
P.S. dobro je da je zvuk jak,mada test kaze da je zvucnik ispod proseka.

P.S. dobro je da je zvuk jak,mada test kaze da je zvucnik ispod proseka.
postoji i skinuo sam sa ovi-ja weather application, stoji kao widget ispod sata na pocetnom tj glavnom screen-u... lepo izgeda, sam se refresh-uje itd... nema one animacije kao kod htc-a kad se pali i gasi itd... nije lose... cak sam stavio wallpaper od sensation-a pa igleda skoro kao android  

ne znam kako se postavljaju ti screenshot-ovi ovde, ako hoces like na mejl daj mi na PP

ne znam kako se postavljaju ti screenshot-ovi ovde, ako hoces like na mejl daj mi na PP
- zavodnick
 - Expert

Sale_M, mnogo ti je dobra slika...

Samo jos nesto da te pitam ?! Vidio sam da baterija istog kapaciteta kao i neke druge kud i kamo manje "drze", a ne mogu da vjerujem da sve moze da bude do ekrana, jer na gsmareni i pise koliko moze na njemu da se slusa muzika... malo mi nerealno!!!

Samo jos nesto da te pitam ?! Vidio sam da baterija istog kapaciteta kao i neke druge kud i kamo manje "drze", a ne mogu da vjerujem da sve moze da bude do ekrana, jer na gsmareni i pise koliko moze na njemu da se slusa muzika... malo mi nerealno!!!
						- janka_88
 - Expert

- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
 - :: Samsung S21 Ultra 5G

U svakom slucaju bolje sto ima vise ali iskoristenost samog sistema je opet polovina skoro RAM memorije dostupne u telefonu jer i ja leaked verziju Belle kad sam imao u svakom trenutku sam imao oko 120-125MB RAM slobodno i uz to jos upaljen mail program i whatsapp (koji sam trosi oko 5MB RAM). U svakom slucaju od viska ne boli glava.