miodrage, znači nema normalnu tastaturu (mislio sam da nisam mogao da je nađem a izmaltretira ceo fon, baš se iznervirah, dobro je, nije do mene nego do jabuke ) na kojoj kucam godinama i bez koje ne mogu! Ako hoću QWERTY okrenem lepo sgs2 i to je veličina tastera sa kojom ne kačim po dva slova i može baš brzo da se kuca. Šta mi znači QWERTY malom displeju?
Nemoj da mi kažeš da se navikne, neću da se navikavam na njihov metod, znam šta je bolje i lakše za mene, hoću da podesim da koristim šta i kad meni odgovara.
Meni to što nema normalnu tastaturu je ogroman minus, ne bih pravio kompromis da je nemam.
Pričaš gore o velikom sgs2 i upotrebi sa dve ruke, a na istom sgs2 možeš otkucati sms, mail šta god jednom rukom u pokretu, busu, kolima, punom liftu itd. dok sa iP4 ne?!
Da, te lagove na stock verziji 2.3.3 nemam, ptice rade ekstra bez bilo kakvog kašnjenja.
Ako bude neki skup MS fanova dolazim samo da uporedimo iP4 i SGS2 (te lagove koje pominju da ima, da sa kucanog teksta dokažem uživo).
L.S.I. napisao:Hoću da ti kažem, jeste iPhone dobar telefon i iOS radi "silky smooth" i jeste kvalitet izrade na visokom nivou, kao i sam izgled telefona, ali mislim da android u zadnje vreme ni malo ne zaostaje.
Slažem se.