HTC Wildfire S vs Samsung Galaxy Ace

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Sasa_NS, nisi pogresio :wink:
and justice for all...

Sasa_NS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 22. Jul 2004. 15:57

Post od Sasa_NS »

Hvala momci!

Ace danas konačno stigao (ovi u Telenoru nešto zahebavali sa isporukom) i baš čačkam malo po njemu. Mnogo fino radi, surfanje Net-om skroz upotrebljivo, sasvim će to fino poslužiti za ono za šta mi treba. Deluje vrlo kvalitetno i čvrsto, nije prevelik, dobar ekran... Stavio sam onu crnu reljefnu masku iza (dobio sam i belu) i baš je elegantan... :)

Malo me nervira način javljanja na poziv, vrlo je nepraktično "prevući" onu slušalicu sa leve na desnu stranu jednom (desnom) rukom odnosno desnim palcem... :?

Još samo da otkrijem šta sve treba podesiti da mi ne nabija račun dok surfujem (da prioritet ima Wi-Fi) i biće to sasvim o.k... :)

Sasa_NS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Sasa_NS »

Sve podešeno, fino radi... Jedino što sam morao pod hitno da nabavim i wireless ruter, he, he... :)

Ubacio sam Operu Mini, Skype, iGo My Way, Astro file manager, srpsku tastaturu i još par aplikacija tipa Facebook i slično, sinhronizovao fon sa dva Gmail naloga, Fejsom... i to je to, meni dovoljno. :)

Default web browser mi se više sviđa nego Opera Mini (iako Operu koristim na kompu već godinama), verovali ili ne. Bolje prikazuje neke starije forume, recimo, i nekako mi je ugodniji za surfovanje.. Baterija mi drži jedan dan, pošto ga baš "akam" sada u početku.
Kolega ima Desire HD i ono je baš zverina, no mnogo veliko i teško kao cigla pa pomalo izlazi iz kategorije telefona i svakodnevne upotrebljivosti (čitaj: treba to tegliti). Ace je slabiji ali je na drugu stranu odličan kompromis po pitanju veličine i težine i upotrebljivosti (dimenzije ekrana i ostalo). Sve u svemu, jako sam zadovoljan telefončićem... :)

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

Sasa_NS, ubedljivo najbolji browser za Android ti je DolphinHD, ima tabove poput desktop Opere, isprobaj ga i nećeš se pokajati
::luv phonez::

zareez
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 15:29

Post od zareez »

hmm
da, istu dilemu sam imao i ja.
Bio u Telenor shopu i stvarno mi se ucinio bolji ACE od WFs... Veci, elegantniji, lepsi...
Jedino sto bi mene odvuko na stranu WFs je HTC kao ime (i prednost koju je (ranije) imao u odnosdu na Samsung). Ali ne kupujem telefon zbog imena.

Sasa_NS mozes li molim te da mi kazes kako na ACEu rade on-line igre? (mene konkretno zanima erepublik.com)

Hvlala!

Sasa_NS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Sasa_NS »

Uh, mator sam ja da igram igrice... Nisam probao još nijednu... Ajd, probaću kad se dovučem kući sa posla... :wink:

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Post od Pera Detlic »

Sasa_NS, Probaj i Boat Browser Mini, tako se zove, free je na marketu... Odlican je, ja ga koristim od kako je izasao maltene... :wink:
Samo nek se rolaju....sarme.

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Pera Detlic, da, da! Boat browser je odlican i ja ga koristim. Samo njega, kazu da podesca na safari browser 8)
and justice for all...

Odgovori