Dal' da kupim 6630 ???

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Dal' da kupim 6630 ???

Post od Dario »

Posto covek mi josh nije poslao e398 treba da se raspita nesto kod poste, razmisljam o nekim stvarima.

Cena n6630 se znatno smanjila u zadnje vreme pa me interesuje da li mislite da ce josh da se smanji ili ce mozda poskupiti do skoro. Ako ce se cena povecati, razmisljam sada dok je jeftino da odvojim nekako josh oko 50 evra i da kupim 6630 a ako ce se cena smanjiti onda da sacekam josh dok bude 200 evra pa onda da ga pazarim i taman da mi ostane po 30 evra za MMC :) . Ili da kupim ja sad lepo moto e398 koji nameravam vec duze vreme i da skinem brigu s glave ?

Da li neko moze da mi pomogne ??? (ako neko ima "prodavnicu" mobilnih telefona verujem da on bi znao da mi pomogne)

Hvala unapred. :)

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Ima moj batica prodavnicu i servis i"udruzenih mozgova"sumnjamo da ce porasti cena 6630,to se desi za jedan model od 100 i to najcesce pre nego sto ugase proizvodnju a to se nece skoro desiti sa 6630 pa slobodno mozes da cekas jos a sad da uzmes sta mozes da priustis!
Pozdrav 8)

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dario »

Pretpostavimo da cena nece da se poveca. Za smanjenje cene ne moze niko da predvidi. Sada ne znam sta da radim :( *sto mrzim kad imam veliki izbor, to mi je od malena pretstavljao veliki problem, jako sam bio neodlucan*
Dal' da sada kupim e398 ili da cekam josh malo pa 6630. Nego sa druge strane kad gledamo n6230 je oko 190 evra, sumnjam da ce za 2-3 nedelje 6630 pasti na 200 s obzirom da je sada 230.
Samo da znate da e398 je 155 i plus posta ima da me izadje vise nego 160 (a ako kupim tf karticu +25).
Kad se sve sabere i oduzme situacija ostaje neodlucna :(

Stvarno ne znam sta da radim :( (ufff, sto nije 6630 ostao lepo 270 evra koliko je i bio !!! onda ne bih imao ovakve probleme)

Sta bi ste vi radili ???
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Ja bih uzeo 6630. Ja sam se isto ko ti dugo razmisljao sta cu i kako cu i onda sam uzeo 6630 i recu ti kao i mnogi vlasnici symbian telefona da je odlican tel sa pregrst odlicnih mogucnosti!!!

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dario »

Nekako mi je bolje da kupim sada ovaj jer mi se svidja i jeftiniji je dok 6630 ako budem kupio nekako mi ne lici na telefon, glomazan je..... ne znam....

Kada legnem u krevet razmislicu dobro. Nego meni se vise uzima e398 jer mi se prosto svidja, dok n6630 me stavlja na muke i njega ako uzmem to je zbog kamere i manje/vise zbog symbiana (mada ne placem za symbian-om).

Ostali ?
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Dario, uzmi 6630, iskoristi ovu povoljnu cena za tako dobar telefon :wink: 8) :) :roll:

Vulle_NS
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 06. Jul 2005. 23:33

Post od Vulle_NS »

E druze ja cu ti pomoci,vidi ovako:
Pocni od toga tako sto ces staviti u sesir dva papirica,na jednom ce pisati 6630 a na drugom e398,koji izvuces taj tel kupi.Obicno pomaze u tako teskim-neodlucnim situacijama :lol: :lol: :lol: :lol:
MNJIH!

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dario »

lol vulle Slika, kao prvo nemam sesir :( da li je isti efekat ako stavim u casu ??? :lol: (jer kao sto svi znamo sesir je magicna stvar koji koriste madzionicari) Moram da ti dam jedan aplauz Slika (slucajno sam se setio da imam ovaj smajl na kompu pa sam morao da ga stavim )

Josh sam neodlucan, sacekacu josh malo, josh oko nedelju dana.

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

ako ti nije hitno ti sacekaj jos malo jer cene obicno padaju sada pred zimske praznike!!! tako sam ja prosle god (decembar) kupio mp3 plejer za 30e jeftinije nego kada nisu bili praznici!!!!!

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dario »

Si siguran dal padaju i mobilnih telefona ili ??? Koliko ja kontam, cene ostaju iste nego neke "prodavnice" mobilnih telefona daju kao POPUST za praznike pa na tu foru, zar ne ??? Ako je tako onda ne znam koliko mi se isplati da cekam zato sto cena 6630 je od 230 do 285 (ako izbacimo zadnja dva) znaci da meni jedino ako Mobicom Plus, Roda mobil i Marvel budu davali popuste onda ce da mi se isplati.

Josh se nisam zvanicno odlucio za 6630 pa me interesuje kakav je zvuk (jacina/kvalitet) ??? Takodje na net-u pise da ima mono zvucnik, da li je to tacno ?

Poz

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Ne znam stvarno za mobilne telefone ne bih da lupetam ali kazem ti da sam mp3 plejer kupio jeftinije! Ma najbolje ti je da kupis telefon sada kad imas para je ovo je Srbija ko zna kako ce se kretati cene za vreme praznika! Ipak mi nismo neka zapadjacka zemlja!

Zvuk zvonjave je jako glasan i ne verujem da ces propustiti poziv na bucnoj prometnoj ulici. Barem ja nisam do sada!

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dario »

Razmislicu ja o tome dal da kupim sad ili kasnije, gledam samo da prodjem bolje sa parama (kao i svaki covek iz srbije :D )

Sto se tice zvooka, nisam pitao dal "jako zvoni" pa da ne propustim poziv.... interesuje me da li mogu da slusam mp3 preko zvucnika da se jako cuje i naravno da zvuk bude koliko toliko cist. (kao sto sam i rekao, planirao sam da kupim e398 koji ima 2 stereo zvucnika i zvuk svi kazu da sabija, a i teoretski bi trebalo :))

Ostajem pri tom pitanju: Kako se zuje mp3 preko zvucnika na max volume a i uglavnom. Koliko je kvalitetan zvook i koliko je jak. (cini mi se da cu ipak da qpim 6630)

fix
Banned
Pridružio se: Pon, 16. Maj 2005. 16:01

Post od fix »

sto se zvuka tice...mozda gresim ali zvuk je poprilicno jak na maximumu ali tada se pojavljuju sumovi (ili je to samo moj trip jer imam w800)!!!

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

Dario, ovo je već pisano u drugoj temi...Ne znam kako nisi pročitao...Ali ajde... :unsure: Kao što rekoh, zvučnik je prilično jak, i kvalitetan :wink: Moja drugarica nema u kolima muziku, i redovno puštamo sa moje 6630 super se čuje :wink: Valjda ti to nešto govori :wink: :)

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dario »

@zoka: video sam ja to, ne brini :) nego nista me ne kosta da pitam zar ne ? :)
El jace nego 6230 i 6230i ??? (ako neko slucajno zna)

Najverovatnije kupujem 6630 samo ne znam dal da uzmem odmah ili da cekam praznike kao sto je rekao idzo. Sta vi mislite ???

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

Dario, naravno da ne košta... 8)
Slažem se sa Idzom, jer sam ja godinama unazad kupovala telefone u decembru mesecu, i tada su cene ubedljivo najniže... :wink: Sad sam poranila sa kupovinom 6630, nisam mogla baš toliko da čekam... :oops:

Tomo
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 07:37

Post od Tomo »

NAravno da je jaci nego 6230/6230i.Ja sam imao 6230i i stalno neke bagove sa njim pa sam ga zamenio za 6630.Preporodio sam se!!!

Vulle_NS
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 06. Jul 2005. 23:33

Post od Vulle_NS »

Zeleo bi samo da ti kazem da ako kupis 6630 jako ce te brzo iznervirati guma koja se nalazi oko kamere na masci telefona-uzasno se brzo oguli,osteti,itd.
UZASNO NERVIRA!!!! :x
MNJIH!

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

Ama kupi 6630 neces se pokajati,ko god da je jednom uzeo symbian za njega jednostavno nijedan tel ne postoji.SYMBIAN
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Ja sam imao 6630,tako da ti ga preporucujem....
iPhone + CX300

Odgovori